Някой може ли да ми каже имента на всичките песни от саундтрака,щото на единствения саундтрак,който аз имам е на Пинк Флоуд,а ме интересуват и другите песниИначе за филма думите не стигат!
[url=
http://en.wikipedia.org/wiki/Zabriskie_Point_%28album%29]Тук[/url] са описани.
Първият диск е реално саундтрака...само 3 от песните са на ПФ, но понеже точно те издават диск с OST, затова се води, че музиката е на ПФ.
Вторият диск е с по 4 версии на песни от филма на ПФ и на Гарсия, които не са включени във филма.
Нещо много интересно. Именно за Забриски пойнт ПФ написват "Shine On You Crazy Diamond", но Антониони не я одобрява и песента отпада.А и по онова време такива дълги композиции не са били възприемани. Едва 4-5 години по-късно Гилмор я вади от нафталина, преработват я и влиза в Wish you were here.
В Arena не видях, но в друг конкурентен тракер има качени и два филма на Барбет Шрьодер, в които наистина пълните OST са изцяло на Пинк Флойд - More (албумът е със същото име) и La vallee (Долината; албумът е под името Obscured by Clouds). Превъзходни филми са и двата. Имам предвид превъзходни за тези, на които Забриски пойнт им е харесал.
А при тях музиката на Пинк Флойд наистина е балсам за душата.