ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от LadyGaladriel на 2009-08-27 22:33:05
Вашето мнение относно Забриски пойнт може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от LadyGaladriel на 2009-08-27 22:35:10
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане. :)[/b][/color]
публикувано от shithead6 на 2009-08-28 00:14:17
Благодаря, миледи :)
публикувано от TimoCruz на 2009-08-28 03:13:32
Интересна биография е имал главния актор Mark Frechette...Ограбва банка и умира в затвора от инцидент с вдигъне на тежести 5 год.по късно...филмчето ште да е интересно но 5гиа:( с моя трафик това е страшно.Ако може да го качите с по малка компресия...;)Благодаря предварително
публикувано от woogie на 2009-08-28 07:35:34
Гледал съм го в далечната си младост. Тогаво много ми хареса. Свалям го с удоволствие! Благодаря!
публикувано от moxaiv на 2009-08-28 09:52:49
Музика: Пинй Флойд
публикувано от michaella23 на 2009-08-28 14:03:54
Все пак саундтракът е на ПИНК ФЛОЙД. Ей това бижу го нямам във видеотеката, дори на разтеглена VHS касета. Това се тегли моментално! Ще осигуря сийд колкото е възможно. Филмът е култов!
публикувано от michaella23 на 2009-08-28 14:11:48
Забравих да кажа, че в саундтрака имат пръст и батковците от от РОЛИНГ СТОУНС!
публикувано от Bojoivanof на 2009-08-28 19:59:18
Някой може ли да ми каже имента на всичките песни от саундтрака,щото на единствения саундтрак,който аз имам е на Пинк Флоуд,а ме интересуват и другите песни:)Иначе за филма думите не стигат!
публикувано от woodstock на 2009-08-28 21:19:02
Откога го чакам на хубаво качество !
Торента е великолепен,особено и с представените обложки.Страхотен филм и велик режисьор-един от любимите ми....
Благодаря много на човека, който го е качил с желание и любов !
публикувано от michaella23 на 2009-08-28 23:09:29
Звукът е слънце на пет езика! Гледам го с КМР. Едно цъкване с мишката и минава в друг език. Субтитрите са на около двадесет езика. И ако не се лъжа, последното парче от саундтрака е направено специално за филма от РОЙ ОРБИСЪН. Убийствено!!
публикувано от xoxo13 на 2009-09-01 22:42:38
Някой може ли да ми каже имента на всичките песни от саундтрака,щото на единствения саундтрак,който аз имам е на Пинк Флоуд,а ме интересуват и другите песниИначе за филма думите не стигат!

[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Zabriskie_Point_%28album%29]Тук[/url] са описани.
Първият диск е реално саундтрака...само 3 от песните са на ПФ, но понеже точно те издават диск с OST, затова се води, че музиката е на ПФ.
Вторият диск е с по 4 версии на песни от филма на ПФ и на Гарсия, които не са включени във филма.
Нещо много интересно. Именно за Забриски пойнт ПФ написват "Shine On You Crazy Diamond", но Антониони не я одобрява и песента отпада.А и по онова време такива дълги композиции не са били възприемани. Едва 4-5 години по-късно Гилмор я вади от нафталина, преработват я и влиза в Wish you were here.

В Arena не видях, но в друг конкурентен тракер има качени и два филма на Барбет Шрьодер, в които наистина пълните OST са изцяло на Пинк Флойд - More (албумът е със същото име) и La vallee (Долината; албумът е под името Obscured by Clouds). Превъзходни филми са и двата. Имам предвид превъзходни за тези, на които Забриски пойнт им е харесал.
А при тях музиката на Пинк Флойд наистина е балсам за душата.
публикувано от xoxo13 на 2009-09-01 22:44:11
amond", но Антониони не я одобрява и песента отпада.А и по онова време такива дълги композиции не са били възприемани. Едва 4-5 години по-късно Гилмор я вади от нафталина, преработват я и влиза в Wish you were here.

В Arena не видях, но в друг конкурентен тракер има качени и два филма на Барбет Шрьодер, в които наистина пълните OST са изцяло на Пинк Флойд - More (албумът е със същото име) и La vallee (Долината; албумът е под името Obscured by Clouds). Превъзходни филми са и двата. Имам предвид превъзходни за тези, на които Забриски пойнт им е харесал.
А при тях музиката на Пинк Флойд наистина е балсам за душата.
публикувано от xoxo13 на 2009-09-01 22:45:40
д наистина е балсам за душата.

ПС: Извинявам се за тройния пост...късно видях, че има ограничение от 500 символа. Иначе щях да напиша цял роман за Пинк Флойд:D