ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2010-12-18 19:36:22
Вашето мнение относно WYSIWYG.Web.Builder.v7.2.1+Extensions+Templates-ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by farmdvee на 2010-12-18 20:09:55
Без да обиждам някой, но най-лесно е с един текстов редактор правенето на HTML страници!
published by TeamSoftware на 2010-12-18 20:14:52
Аз си ползвам Notepad++. Ама на който както му е удобно. :)
published by paulp на 2010-12-18 20:31:11
Стига сте писали глупости, че сте смешни. Текстов редактор друг път. Това да не е преди 10 години /когато страниците са се правили с таблици, които са се разтягали според размера на съдържанието в полето/.
Като сте такива разбирачи, че правите уеб страници с текстови редактори, някой ще ми каже ли как позиционира таг /или графичен елемент/ в текстовия редактор? Сядате пред екрана и броите пиксели от горния ляв ъгъл ли бе душички?
published by milenmk на 2010-12-18 20:54:59
paulp, ето ти една страничка правена само с Notepad++ - http://ekeuroline.com/
published by milenmk на 2010-12-18 20:56:15
...и да не забравяме че има CSS за тая работа. Пак писан на текстов редактор. :)
published by enclave на 2010-12-18 21:02:15
много рядко див тага се позоционира с абсолутни размери използва се флоат
published by darkbreathe на 2010-12-21 09:13:32
не спорете бе хора.. ако не ви харесва торента то тук не е мястото да спорите с кое е най добре за да си професионалист. помислете че има хора като мен който не разбират html и така на татък.. бих казал мерси на ъпа :)
published by giannis28 на 2011-01-18 08:11:05
:thumbsup:
published by brane970623 на 2012-07-31 12:59:10
абе нещо не ми се регистрира
published by snikotrika на 2013-01-02 14:03:00
Пичовете с NOTEPAD било или ония с NOTEPAD++ да ходят да си проектират мащабните проекти, ако искат и направо в тетрадка. Вероятно сайтовете им се окончават с публикуване на собствената им снимка с името на WEB дизайнера под нея.

Вероятно над 20 пъти ще ви изпреваря работейки с тая програмка. От 6 години я ползвам и й познавам възможностите много добре. След последните добавки съм сигурен че ще мога да правя неща за които вие сте си мечтали.

Не че е безполезно писането на HTML и не че не се налага да пишете дори и с програмата ако искате да направите нещо наистина красиво, но само за позиционирането на мен са ми нужни два клика, а на вас 4 минути описание на това което ще намествате, тъй че край с полемиките...

Имам само базисни познания по HTML но това ми позволи да направя вече 4 професионални и ПЛАТЕНИ сайта. Не мога да ви ги дам тук защото все пак пазя някъква конфеденциалност.

Когато вие с NOTEPAD-ите направите сайт за който да ви платят тогава ми се обяснявайте кви сте добри.

Програмата не е от най-лесните за асимилация, но свикнете ли й можете да правите чудеса.

ПС: Тук не е последната й версия... разтърсете се...