Пичовете с NOTEPAD било или ония с NOTEPAD++ да ходят да си проектират мащабните проекти, ако искат и направо в тетрадка. Вероятно сайтовете им се окончават с публикуване на собствената им снимка с името на WEB дизайнера под нея.
Вероятно над 20 пъти ще ви изпреваря работейки с тая програмка. От 6 години я ползвам и й познавам възможностите много добре. След последните добавки съм сигурен че ще мога да правя неща за които вие сте си мечтали.
Не че е безполезно писането на HTML и не че не се налага да пишете дори и с програмата ако искате да направите нещо наистина красиво, но само за позиционирането на мен са ми нужни два клика, а на вас 4 минути описание на това което ще намествате, тъй че край с полемиките...
Имам само базисни познания по HTML но това ми позволи да направя вече 4 професионални и ПЛАТЕНИ сайта. Не мога да ви ги дам тук защото все пак пазя някъква конфеденциалност.
Когато вие с NOTEPAD-ите направите сайт за който да ви платят тогава ми се обяснявайте кви сте добри.
Програмата не е от най-лесните за асимилация, но свикнете ли й можете да правите чудеса.
ПС: Тук не е последната й версия... разтърсете се...