Леле какви майстори и познавачи се извъдихте. Басирам се, че масата от вас не може да си напише и програма дето да му сметне колко е 2+2, а обаче веднага мега критичните. Вие знаете ли колко труд се влага за да се напише игра? Аз си нямам на представа също, но поне малко съм програмирал и знам колко къртовска и неблагодарна работа може да бъде, особено като зациклиш нещо... Арена, засрамете се, мама му стара! Ако не помагате, поне не пречете! Е как да тръгне индустрията, като ние ще си я убием сами? Разбирам да беше играта на Ubi, които в Канада се преместиха, защото държавата им дава субсиидии и яко данъчни облекчения. На тях разходите им са яко намалени, но в БГ няма такива работи, а и никой не иска да инвестира. Направо съм разочарован от вас. Нямаше ли едно правило да не се публикуват БГ продукти без изричното съгласие на собственика на правата?! Ако няма, въведете го мама му стара! Haemimont си признават, че ако не беше достатъчно добра Tzar, че да пробие навън, просто нямаше да си избият парите за разработката и се сещате, че нямаше да ги има вече отдавна. Забога братя, не теглете! Изтеглете си демото и ако ви хареса, изчакайте да излезне играта и подкрепете сънародниците си. Как да почнеш тука нещо да правиш, като чехъла те смазва още преди да си направил 2 крачки... :thumbsdown: Единствения път, който оценявам и ъплоуда и ъплоудъра с 2 кръгли нули. 00