ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от RAW на 2008-10-04 13:46:15
Вашето мнение относно WorldShift.-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от spox на 2008-10-04 14:01:40
Страхотна игра, добра изработка на Black Sea Studios - и най-интересното, българи са! :thumbsup:
публикувано от romarioxx на 2008-10-04 14:02:51
Айде и аз да помогна със сийда :P
публикувано от Nask0_BS на 2008-10-04 14:23:30
BSS са хората разработили Knights of Honor, което ме кара да мисля, че и тази игра ще е добра.
публикувано от NoLight на 2008-10-04 14:29:56
изберете българското... защото за пореден път black sea хвърлят ръкавица на големите в жанра. тия хора пак очудват колко добре се справят с скромния "български" бюджет
публикувано от zlostar на 2008-10-04 14:40:20
...пробвай я ,първо пък после избирай.Хвърлят ,чушки.:lol:
публикувано от gpnb на 2008-10-04 14:48:38
i az shte pomogna sus seeda mans
публикувано от oficerski на 2008-10-04 15:07:11
is the game playable, pls someone that downloads it, try it and say in the comments is the game OK?
публикувано от tyrbo на 2008-10-04 15:08:30
Yes [color=red]oficerski[/color] ! The game is Playable.
публикувано от NightNiki на 2008-10-04 15:21:45
Някой да ресийдне и торента с пача, понеже Ъплоадера не се свързва с никой и всички сме на 0% ...
публикувано от yzzy на 2008-10-04 15:39:15
публикувано от RaZoR1911 на 2008-10-04 16:02:02
Браво! :thumbsup:
публикувано от srebrun на 2008-10-04 17:48:11
Разочарован съм, играта не струва. Други очаквания имах.
публикувано от StrEagle на 2008-10-04 19:11:52
Поредното разочарование на BlackSea.
Хубава графика, хубави единици, ама играта много постна!
публикувано от dreamseeker на 2008-10-04 19:42:24
защо поредното ? аз знам 2 игри от тази компания и това KOH-a и тая. Мога да ти кажа че коха си беше много добра ... ?
публикувано от humanity на 2008-10-04 19:58:06
Всички ми хвалят играта заради PhysX, жалко че ти трябва хардуерно "ускорение" за него. Изтеглих я, не съм я пробвал още. Надявам се да си струва. Все пак Crytek (хората правили Крайсис и Краисис: Уорхед) са купили "Black Sea Studios"... ще си проличи к'во ще става от тях :)
публикувано от X-KILLER на 2008-10-04 22:17:15
Не струва
публикувано от mrspirit на 2008-10-05 23:48:59
@kotnnl един шорткът за атака, ако не е сложен по подразбиране на клавиш "A", то изобщо може да не ми говориш за акъл и книжки. Нима, ти, който си теглиш играта от тук ще четеш книжката на играта, която идва с оригинално закупено копие от магазина? Написах, защо играта не ми харесва и не съм задължил никой да се ангажира с личното ми мнение. Винаги се намира някой "акълия" като теб, който да се изкаже.
публикувано от libertador на 2008-10-05 11:29:21
Добре а защо не струва? На мен например в демото не ми хареса зверски ниската популация имам предвид, че ако си направех два броя от една определена еденица и не можех да правя нищо друго. Вярно, че и сам войнът е войн...
публикувано от DaSmith на 2008-10-05 12:02:01
Леле какви майстори и познавачи се извъдихте. Басирам се, че масата от вас не може да си напише и програма дето да му сметне колко е 2+2, а обаче веднага мега критичните. Вие знаете ли колко труд се влага за да се напише игра? Аз си нямам на представа също, но поне малко съм програмирал и знам колко къртовска и неблагодарна работа може да бъде, особено като зациклиш нещо... Арена, засрамете се, мама му стара! Ако не помагате, поне не пречете! Е как да тръгне индустрията, като ние ще си я убием сами? Разбирам да беше играта на Ubi, които в Канада се преместиха, защото държавата им дава субсиидии и яко данъчни облекчения. На тях разходите им са яко намалени, но в БГ няма такива работи, а и никой не иска да инвестира. Направо съм разочарован от вас. Нямаше ли едно правило да не се публикуват БГ продукти без изричното съгласие на собственика на правата?! Ако няма, въведете го мама му стара! Haemimont си признават, че ако не беше достатъчно добра Tzar, че да пробие навън, просто нямаше да си избият парите за разработката и се сещате, че нямаше да ги има вече отдавна. Забога братя, не теглете! Изтеглете си демото и ако ви хареса, изчакайте да излезне играта и подкрепете сънародниците си. Как да почнеш тука нещо да правиш, като чехъла те смазва още преди да си направил 2 крачки... :thumbsdown: Единствения път, който оценявам и ъплоуда и ъплоудъра с 2 кръгли нули. 00
публикувано от DaSmith на 2008-10-05 12:02:33
... преместиха, защото държавата им дава субсидии и яко данъчни облекчения. На тях разходите им са яко намалени, но в БГ няма такива работи, а и никой не иска да инвестира. Направо съм разочарован от вас. Нямаше ли едно правило да не се публикуват БГ продукти без изричното съгласие на собственика на правата?! Ако няма, въведете го мама му стара! Haemimont си признават, че ако не беше достатъчно добра Tzar, че да пробие навън, просто нямаше да си избият парите за разработката и се сещате, че нямаше да ги има вече отдавна. Забога братя, не теглете! Изтеглете си демото и ако ви хареса, изчакайте да излезне играта и подкрепете сънародниците си. Как да почнеш тука нещо да правиш, като чехъла те смазва още преди да си направил 2 крачки... :thumbsdown: Единствения път, който оценявам и ъплоуда и ъплоудъра с 2 кръгли нули. 00
публикувано от DaSmith на 2008-10-05 12:03:36
...демото и ако ви хареса, изчакайте да излезне играта и подкрепете сънародниците си. Или поне ако се налага да теглите, хареса ли ви играта, купете си я! Как да почнеш тука нещо да правиш, като чехъла те смазва още преди да си направил 2 крачки... :thumbsdown: Единствения път, който оценявам и ъплоуда и ъплоудъра с 2 кръгли нули. 00
публикувано от mrspirit на 2008-10-05 13:43:39
Играта изобщо не ми хареса. Това смея да го твърдя съвсем отговорно. В играта няма елементарни шорткъти за елементарни действия като "A" за "Автоматична Атака", също няма клавиш, който при натискане да показва баровете със здраве на единиците, а трябва да натискам на всяка единица по отделно.
публикувано от mrspirit на 2008-10-05 13:45:19
Да не говоря за това къде са нахакани уменията. Когато търсех как да излезя от играта случайно попаднах на менюто с умения, та аз дори не разбрах, че съм вдигнал ниво и че мога да си подобря единиците или да им науча умение. Геймплея на играта изобщо не ми харесва, та това е някаква смесица между стратегия и MMORPG игра.
публикувано от mrspirit на 2008-10-05 13:47:01
По-добре да бяха направили или само стратегия или само RPG игра. Дори ефекта със светкавиците е мега дразнещ. Както си играеш и екрана става черно-бял. Първите 2-3 пъти си казваш "Еха, як ефект.", но след като ти стане така над 20 пъти вече ти идва да си прережеш вените. Knights of Honor беше добра игра, но не мога да кажа същото за тази. Надявам се новата игра на BSS да е по-добра от тази.
публикувано от nacko на 2008-10-05 21:07:12
Благодаря
публикувано от kotnnl на 2008-10-05 21:27:12
mrspirit Ти кат нямаш акъл за да можеш да намериш шоркътите, това си е твой проблем :) То за такива има книжки които вървят с играта.
публикувано от 6a lq lq на 2008-10-05 23:02:23
минах първите три мисии и се отказах.тъпа е тази игра:-/:(
публикувано от Zipy на 2008-10-06 11:54:10
Moже да е българска ,но играта е бозичка такава редичка и леко резлива .
публикувано от mond на 2008-10-06 23:11:29
не стига 4е играта е малоумно глупава ами на вси4кото отгоре е и адски трудна за хора с здрави нерви :))))
публикувано от T1hman на 2008-10-07 23:01:55
...и слаб правопис :D

играта е много добра
страхотна визия, музика, геймплей
и има шепа от една непозната за много игри "билка" - оригиналност

честно казано близард мислеха warcraft 3 като нещо подобно(малко припомняне за всеки който не си спомня целия процес на развиване на ртс игрите, а бърза да оценява с незначителното си мнение) от това ми става още по-забавно че разни хора се изказват негативно.

не казвам че играта е добра, защото е българска, казвам го защото е добра
публикувано от darkshape на 2008-10-07 23:45:22
аммм очаквах повече
правена е предимно за online play
няма нива за геройте няма вдигане уменията

трябва да мине за жалко подобие на warhammer40k

не упся да ме зариби ама никак :thumbsdown:
публикувано от Otark на 2008-10-13 15:40:36
DaSmith, прав си, ама цената е твърде солена. Аз лично обичам да пробвам игрите в пълния вариант и или се зарибявам и в крайна сметка купувам, или я изхвърлям. При тая игра обаче едва ли ще дам 65 лв, дори да се влюбя в играта. Ще чакам да падне цената малко. Не че не струва толкоз трудът, ама просто е много. Ама тва при условие че ми хареса де.
публикувано от Otark на 2008-10-13 20:18:51
На мойто компот влачи ужасно:'(