ArenaBG
mobile spot 4
published by TheTRENERA на 2019-04-25 20:49:58
Вашето мнение относно WORLD OF WARCRAFT: Battle for Azeroth може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by simket на 2019-04-26 09:41:03
Това официалната версия ли е? (т.е. не е private server?) и ще трябва monthly subscription след 20то ниво? може ли млко обяснение в инфото?
published by bobosy на 2019-04-26 10:40:33
И мен ме интереува може ли да се играе ексанжъна Battle For Azeroth или това е пробната версия на играта.
published by TheTRENERA на 2019-04-26 13:14:26
"bobosy" и "simket": това е подарък който ми пратиха издателите заради не знам си колко години от както съм им абонат. Предполагам пращат такива на много хора. Истината обаче за моя милост е срамна защото никога не съм играл тази игра и не знам почти нищо за нея. Да, годинките са ми доста, да сигурно хиляди други минаха през ръцете ми, но знанията за "WORLD OF WARCRAFT" се изчерпват с пет минути игра на 'Бърниг Крусейд' и те тава йе. Нека някой друг истински фен да поразкаже повечко (сега се сещам че в първия мейл имаше обложка с цифра '10 open level', ако това въобще може да се смята за нещо). Следващите игри и програми за качване са: "World War Z", "RAFT [+Bonus game]", "Who Is This Man", "Border Officer", "6120", "VMware Workstation 15 Pro [version 15.0.3]", "API Monitor 2 (x86 & x64)".
published by trAfikaNt0 на 2019-04-26 19:00:59
Супер и много благодарности на Ъплоудера за тази версия на играта.
published by perko на 2019-04-26 20:04:30
:) То свалянето си е безплатно и от Близард. Ама за да играеш е 25 лева на месец. Тоя торент е безмислен
published by temporary на 2019-04-26 21:57:53
Create server не работи. Липсват sql файлове.
published by TheTRENERA на 2019-04-26 23:02:09
'temporary' - и това не е мое, ала щом представлява интерес ще видя какво може да се направи. Естествено играта няма да се играе в официални сървъри на 'Blizzard', а всякакви възможни други. Но съм сигурен, че на всички ви е през оная работа, че няма да играете с 'Робърт' , 'Ник' и 'Джордан' в платен сървър, а с 'Васко', 'Свободан' и 'Месут' от региона.
--------------------
* СЪОБЩЕНИЕ за играта "Lineage 2 Essence": Пуснаха се нови сървъри в които ще бъдат добавяни нови герои. Ако желаете потърсете сами клиента за играта, или пишете на лично, дали искате да го кача като цял торент тук.
TRENERA.
published by simket на 2019-04-27 08:14:42
Благодаря ти за отговора. Играта е free първите 20 нива, след това изисва абонамент. Иначе както каза перко играта може да се свали от близард. По принцип се купува, така че копието което имаш обикновенно вързано към твоя акаунт.
Навремето имаше тн private servers и можеше да се играе там. Не съм я играл отдавна и не зма как е сега. Пак и не ми се плаща $15 всеки месец. Достатъчно им пълних гушите години наред :D:D
published by TheTRENERA на 2019-04-27 14:09:22
СЪОБЩЕНИЕ от 27 април 2019 година (13:54 часа): Един от потребителите свалящи торента е с IP адрес от Турция [няма да го напиша естествено]. Проблема на този потребител е, че някой е отворил порта му и се е прикачил към неговия интернет поток.
Дори става въпрос за малка групичка от хора. НЕ съм правил нищо лошо или нарочно, а съвсем случайно при тест на нов торент клиент забелязах аномалията. Разгледал съм и в момента пиша съобщението. Нека всеки с IP адрес от Турция да погледне и да помисли, дали торента му не се сваля прекалено бавно. След това поне да направи следното: влиза в 'Utorrent', после 'Опции - Настройки', 'Privacy', 'Изчисти личните данни', 'Приложи - Ок' , 'Връзка', на 'Случаен порт' натискате два пъти примерно и пак 'Приложи - Ок'. Затваряте и Излизате от 'Utorrent'. След десет секунди отново стартирайте и вижте подобрили ли са се нещата. При положение, че няма ефект, или потърсете някой за помощ, или ми пишете в лично, или изчакайте да кача програма, с която да си отмъстите на крадеца. А накрая нека напомним - ПАРИ за игри Не давайте (има за какво друго да ги харчите).
published by hakan8888 на 2019-04-27 16:04:19
It starts an update and gives error.
published by hakan8888 на 2019-04-27 16:04:19
It starts an update and gives error.
published by TheTRENERA на 2019-04-28 02:27:44
"Hakan" - you press 'Change' for install client and updates in game folder? Thats true. See video:
https://www.youtube.com/watch?v=tyDYaKF6Bm0 (burada önceki yorumumu görüyorsunuz, çünkü orada bahsettiğim kişi sizsiniz - ve bana kişisel bir mesaj yazarken endişelenmeyin,
çünkü Venezüellalılar bile bunu yapıyor)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
За сървър вече е късно да се вкарва в този торент и затова ще бъде качен друг под името "WORLD OF WARCRAFT: Wrath of the Lich King (HD+Create Server)". Но от канала ще разберете в кой точно сайт. Лека нощ.
published by 100001569495954 на 2019-05-21 02:04:02
VALELERKATA ти не си добре брат за кво си го качил тва някой друг да му се радва....плащай ми абонамента за 2 години напред или ми дай твоя акаунт с предплатен абонамент и ще и се насладя...иначе по добре качи пряк път към www.blizzard.com вместо тоя торент
published by Vaali123 на 2019-06-01 10:38:42
Za horata koito ne znaqt, tova e patch. Toest, ako imash akul, mojesh da go svalish i da si napravish sobstven server ( Private Server ) vkluchvkaiki BoA kum igrata. Kakto ima i Lichking Private Server i TBC i drugi, taka s tezi failove mojesh da si otvorish i BoA server.
published by MyLifeIsABeta на 2020-04-19 00:03:33
Силно препоръчвам да не теглите тоя торент !
published by borislavpd на 2020-06-24 13:47:24
Не може да се вдигне над 20 левел.