СЪОБЩЕНИЕ от 27 април 2019 година (13:54 часа): Един от потребителите свалящи торента е с IP адрес от Турция [няма да го напиша естествено]. Проблема на този потребител е, че някой е отворил порта му и се е прикачил към неговия интернет поток.
Дори става въпрос за малка групичка от хора. НЕ съм правил нищо лошо или нарочно, а съвсем случайно при тест на нов торент клиент забелязах аномалията. Разгледал съм и в момента пиша съобщението. Нека всеки с IP адрес от Турция да погледне и да помисли, дали торента му не се сваля прекалено бавно. След това поне да направи следното: влиза в 'Utorrent', после 'Опции - Настройки', 'Privacy', 'Изчисти личните данни', 'Приложи - Ок' , 'Връзка', на 'Случаен порт' натискате два пъти примерно и пак 'Приложи - Ок'. Затваряте и Излизате от 'Utorrent'. След десет секунди отново стартирайте и вижте подобрили ли са се нещата. При положение, че няма ефект, или потърсете някой за помощ, или ми пишете в лично, или изчакайте да кача програма, с която да си отмъстите на крадеца. А накрая нека напомним - ПАРИ за игри Не давайте (има за какво друго да ги харчите).