След като я свалите пускате ли я да мине през "ESRDiscPatcher". Както и да е. не знам защо ви прави такива проблеми , но при мен проблема беше в размера на екрана , който го оправих с "DScaler". Доволен съм мн от него.
Та за играта: изиграх я до края. Заслужава си тегленето и записването. Наистина си заслужава. Вярно първите две нива са доста смотани и скучни, особено с окторпода мно си играх, ма по нататъка гррада на Инките, ако е той е де, напрао рацепи и последните нива къртеха.
Оплаквания се пак имам :) :контрола е ужасен, супер чувствителен и мно пъти се пребивах заради него, няма бутон за малки стъпки (освен супер тънък намек за натискане с аналога за тичкане... зле), другото супер малко нива и очаквах историята да се разрастне още повече, но за съжаление стигнахме само до напъните за съживяването на "ония от Underwolrd".
Друго: мнооо малко използвах оръжията, а те бяха супер яки, никви муниции, което ме навежда намисълта че цайсатите инженери които са я направили , са се опитали да наблегнат повече на акробатиката.
Друго какво: камерата беше отвратителна на моменти, наистина ми идваше да спра да играя само заради ъгли които не можеш да променяш с камерата.Мноо пъти от това зависеше сичко и нормално тя се пребиваше...
Сейфовете бяха на супер нелогични места, които ме костваше преиграването на дребни детайли мн пъти - изнервящо е, хаби ти времето.
Има доста минуси , но се пак последните нива си заслужават :).