ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2009-01-24 01:27:20
Вашето мнение относно Tomb Raider Underworld PAL PS2DVD-ACCiDENT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от heraldita на 2009-02-12 19:01:17
Играта е супер.Аз съм стигнал до нивото с каменните блокове който се клатят и не знам какво се прави.Записах я с NERO,няма никакви проблеми.Ако някой знае какво се прави на това ниво,моля да помогне
публикувано от elegantnata на 2009-01-24 04:36:04
браво на ъпа когато видях играта качена останах приятно изненадан :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от ersi на 2009-01-24 10:19:58
играта бива ли я да не излезне да е като спидер ман леб оф шадол, ако някой има скреенове за пс2 версията да даде линк
публикувано от bipcho на 2009-01-24 12:44:31
пуснете и я и ntcs моля !
публикувано от svilkunata на 2009-01-24 17:28:44
падат кадрите в началото имах впредвид
публикувано от zgvp на 2009-01-24 17:24:35
Здравейте,
Имам такъв проблем: Свалих играта, но не мога да я запиша на диск. Пробвах с всички програми, но не става, да не би нещо в торента да не е наред. Моля Ви някой ако може да ми отговори. Благодаря прадварително :)
публикувано от svilkunata на 2009-01-24 17:27:48
аз я записах без проблем с ashampoo-то,ама самата игра хич не ме очарова,въпреки че изиграх само 2 нива,даже в началото падат супер много,чак дразни.Доста зад Legend и Anniversary според мен,поне ps2 версията.
публикувано от 7fireeye7 на 2009-01-24 18:01:49
Ето ви и изискваниата...
-OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)

CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz

RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory

GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)

SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers

DVD-ROM: DVD-ROM drive

HARD DRIVE: 8 GB Free Space

INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

Recommended System Requirements

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+

RAM: 2 GB system memory

GRAPHICS: nVidia GeForce 9800 GTX or ATI HD4800

SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers

DVD-ROM: DVD-ROM drive

HARD DRIVE: 8 GB Free Space

INPUT DEVICES: Microsoft Xbox360 Controller

Според мен бая изисква но не е толкова по дубра графиката а иначе игричкъта е якичка :thumbsup:
публикувано от abyssinian на 2009-01-24 19:40:51
ти луд ли си кви изисквания, тва е игра за PS2
публикувано от Shif7er на 2009-01-24 19:46:39
Хаха изисквания :lol:
публикувано от teriminator3 на 2009-01-25 01:15:21
Това е нешто ново!!!!! изисквания за PS 2:lol::lol::judge::thumbsup::lol::lol:УМРЕХ си от смях
публикувано от gringer на 2009-01-25 01:18:17
браво :)
и аз отдавна я чакам. жалко само, че я видях първо как изглеждан а XBOX360 :(
надявам се да не се разочаровам много...
публикувано от ludmilz на 2009-01-25 12:39:51
taq igra staa li:'( za komp:-O:-O:-O:thumbsup::thumbsdown:
публикувано от raziel1981 на 2009-01-25 12:52:52
Хора моето лично мнение е да не си разваляте кефа с тва извинение за игра TRL и TRA мноо ми харесаха ама тва е просто боклук суберете пари и си купете nextgen конзола аз поне така смятам да направя.Играта е под сяква критика контрола е забаве със секунда(да измерих го)дори незнам защо още правят игри за PS2
публикувано от berzerknot на 2009-01-25 14:40:28
играта е преебана записах я 2 пъти и забива на едно и също място в едни тунели след като тя върне намерен артифакт в имението почти в началото на играта 3-4-5 ниво някъде . мн ме е яд нямам кво да игра я друго ме ми харесва играта и сега съм мн изнервен
публикувано от radjnisharov на 2009-01-25 18:05:24
Учудва ме че са я прекомпилирали и за сони 2. Самата игра е много интересна, графиката за ps2 е под всякаква критика.
публикувано от ssaso на 2009-01-25 20:00:42
Играта си е перфектна!!!
публикувано от sasata на 2009-01-27 01:30:11
А при мен се случва така, че не мога да я запаметя, почти в началото съм - тъкмо минах един октопод и съм малко още напред, но като дам сейф ,не работи ,дава ми само нова игра - иначе Чекпойнтовете работят ,като я изключа и включа наново тръгва само от началото. Картата ми е почти празна ,така че от какво може да е това -някой има ли идея.
публикувано от stekko на 2009-01-28 03:43:35
"добрата" новина е че израта върви /MagicISO скорост 1х/ никакви проблеми с четенето от диска. относно записването - в началото играта проверява картата в гнездо 1 и ако няма 338к/около/ и стартираш играта, то не може да се записваш дори иза смениш картите. слвд приключване на играта се активира режима за преиграване на нивата и избор на оръжие/облекло.
сега лошите - играта/тази версия/ е пълна подигравка с всички фенове на поредицата. някоя корпоративна глава е решила да заработи малко пари като пусне една орязана отвсякъде версия. графиката е постна, почти няма противници, може да минеш цялата игра само с пистолети, загадките са елементарни, няма капани, акробатични скокове. след приключване на играта се отключиха всички екстри без да съм събрал всичи съкровища, които между другото са в пъти по-малко от ПС версията, самите нива също са орязани - някои почти наполовина. направо се чудя дали това не е някоя бета версия
публикувано от stekko на 2009-01-28 03:44:49
графиката е постна, почти няма противници, може да минеш цялата игра само с пистолети, загадките са елементарни, няма капани, акробатични скокове. след приключване на играта се отключиха всички екстри без да съм събрал всичи съкровища, които между другото са в пъти по-малко от ПС версията, самите нива също са орязани - някои почти наполовина. направо се чудя дали това не е някоя бета версия
публикувано от kiril_galia на 2009-01-28 13:17:00
играта е жестока :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от milen25bd на 2009-01-28 22:21:49
Къде в София мога да си сложа чип на ПС-а и колко, ще ми струва? Благодаря!
публикувано от berzerknot на 2009-01-28 22:49:33
най много 100 ще ти срува не занм колко точно не ги правя аз 0888322906 в надежда ги слага разберете се може и пред работилницата да го чакаш за 30 мин става
публикувано от milen25bd на 2009-01-29 10:23:24
мерси много брат. имаш бира от мен!
публикувано от sasata на 2009-01-29 21:41:55
Много е орязана играта и графиката също е слаба .Един въпрос - след като съм включил двата лъча на статуята на Шива-после какво да се прави ,виждам има две малки статуи долу за местене, ама както и да ги разполагам нищо не става.
публикувано от SonicBlast на 2009-01-30 19:22:57
Имам едно въпросче ;) Абе ровя се из интернет да видя как да подкарвам пиратски дискове на Play Station 2 и първо разбрах, че се слагали чипове, но по късно разбрах че това не било много добре за канзолата в смисъл падала гаранцията, имало голяма вероятност да се бъгне конзолата, да няма звук или картина и т.н. но по-късно разбрах че за пиратски дискове най-добро било Swamp Magic. Тва било някаква програма качена на специален диск не можело да се свали и да се запиши на нормален защото иначе не работело та въпроса ми е от къде се купува тва Swamp Magic? :-/ По форумите дават някакв италиански сайт ама като го търсех там не го намирам като продукт ако знаете от къде се поръчва моля аподелете че ми се играе а 100 кинта за игри в излишък нямам :D O:-
публикувано от petar на 2009-02-28 00:02:45
абе хора някои да знае как мога да кача торент у арената :-/:-/ коефициента ми е 2.15 кво трябва да направя;):?::?::?::judge:
публикувано от chrizzeyy на 2009-07-01 14:00:13
milen25bd

в китай 1 такъв е 50 цента ;)
публикувано от orbital на 2010-01-24 16:57:26
Три пъти я записвам аз и не тръгва ..
публикувано от nedkovich на 2010-06-19 14:23:03
След като я свалите пускате ли я да мине през "ESRDiscPatcher". Както и да е. не знам защо ви прави такива проблеми , но при мен проблема беше в размера на екрана , който го оправих с "DScaler". Доволен съм мн от него.
Та за играта: изиграх я до края. Заслужава си тегленето и записването. Наистина си заслужава. Вярно първите две нива са доста смотани и скучни, особено с окторпода мно си играх, ма по нататъка гррада на Инките, ако е той е де, напрао рацепи и последните нива къртеха.
Оплаквания се пак имам :) :контрола е ужасен, супер чувствителен и мно пъти се пребивах заради него, няма бутон за малки стъпки (освен супер тънък намек за натискане с аналога за тичкане... зле), другото супер малко нива и очаквах историята да се разрастне още повече, но за съжаление стигнахме само до напъните за съживяването на "ония от Underwolrd".
Друго: мнооо малко използвах оръжията, а те бяха супер яки, никви муниции, което ме навежда намисълта че цайсатите инженери които са я направили , са се опитали да наблегнат повече на акробатиката.
Друго какво: камерата беше отвратителна на моменти, наистина ми идваше да спра да играя само заради ъгли които не можеш да променяш с камерата.Мноо пъти от това зависеше сичко и нормално тя се пребиваше...
Сейфовете бяха на супер нелогични места, които ме костваше преиграването на дребни детайли мн пъти - изнервящо е, хаби ти времето.
Има доста минуси , но се пак последните нива си заслужават :).
публикувано от nedkovich на 2010-06-19 14:25:37
няма бутон за малки стъпки (освен супер тънък намек за натискане с аналога за тичкане... зле), другото супер малко нива и очаквах историята да се разрастне още повече, но за съжаление стигнахме само до напъните за съживяването на "ония от Underwolrd".
Друго: мнооо малко използвах оръжията, а те бяха супер яки, никви муниции, което ме навежда намисълта че цайсатите инженери които са я направили , са се опитали да наблегнат повече на акробатиката.
Друго какво: камерата беше отвратителна на моменти, наистина ми идваше да спра да играя само заради ъгли които не можеш да променяш с камерата.Мноо пъти от това зависеше сичко и нормално тя се пребиваше...
Сейфовете бяха на супер нелогични места, които ме костваше преиграването на дребни детайли мн пъти - изнервящо е, хаби ти времето.
публикувано от nedkovich на 2010-06-19 14:26:12
които не можеш да променяш с камерата.Мноо пъти от това зависеше сичко и нормално тя се пребиваше...