за пръв път пиша коментар, нищо че от не знам колко години съм свалил стотици гигабайти тук и внимавам да съм качил винаги поне една идея повече. дописа ми се рязко и спонтанно след като изчетох определения и коментари за един от 10-те най-готини филма, които съм гледал през живота си. long, ама very long time ago in a galaxy far far away го гледах по нова и после дебнах сума ти време да хвана отвратителните им повторения в 5 сутринта за да си го запиша на VHS (все още си я имам btw).
филмчето трябва да се гледа, това е. или адски ще ви е тъпо, или ще го разберете и ще му се насладите подобаващо, всяка една секунда, кадър, нота и идея и ще го метнете на DVDR за да си гледате някой ден пак... по многопластов е от бутербаничка, а саундтрака КъРтИ, особено ако кръвната ви група е R'n'Roll положителна... лично аз го имах на касета, когато имах walkman, на CD, когато имах дискмен, а от 2 години 2 от песните са ми на картата в покета, който най малко ползвам като телефон...
не мога да ви го опиша - гледайте го, или ще ви е тъпо, но няма да съжалявате, понеже още след 3 дена ще сте го забравили, ИЛИ и за вас ще е един от най-готините филми ever и никога няма да го забравите. аз си го тегле за по бързо, за да го метна в телефона и като видео, по бързо ще го сваля, отколкото да седна да търся из десетките кейсове и шпиндели... ще сийдвам до последния мегабайт свободно място на харда :band: