ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-06-03 11:58:56
Вашето мнение относно Six-String Samurai (1998) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от majesco на 2008-06-03 12:51:39
интересен филм гледах го едно време по 7 дни
публикувано от greatempires на 2008-06-03 14:40:30
култов ;)
а за саундтрака нямам думи :punk:
The Red Elvises rule :D
публикувано от mcmassacre на 2008-06-03 18:56:00
Невероятен филмов шедьовър!

П.С. Ако Ъп-а желае да пусне и саундтрака, с удоволствие бих му го предоставил.
публикувано от capoeira на 2008-06-03 22:18:30
Обожавам го този филм!!!!! Когато бях на 16-18 (преди вече 8-9 години) го гледах всеки път като го даваха по Нова Телевизия. Първоначално го намирах за култова боза... но постепенно почнах да го смятам за гениален... да видим как ще ми се стори толкова години по-късно.

П.С. Аз се интересувам живо от саундтрака!!!
публикувано от jojokain на 2008-06-03 22:38:00
уеуеееееее откаде го изкопахте тоя филм хахаха откога ми се щеше да цъфне някаде :) супер е, и аз съм го гледал едно време, луд е :)
публикувано от abarai_renji на 2008-06-03 22:49:09
и аз съм го гледал преди бая време и тогава бях бая малак и го помня само отчасти. сеа съм на 16 и му се накефих максимално ^^ супер много радва и аз също мн бих искал OST-то ^^
публикувано от mavruda на 2008-06-04 02:19:16
Аз лично не съм очарован - филма е от онези пост апокалиптични бози. Актьорът след тоя филм не е имал никакви други филмови изяви. Сам си е избрал тая съдба. В момента живее и работи някъде Китай. Женен е за китайка, притежава бар. Ако това ви интерисува. За музиката няма да споря - готина е.
А филма - Тогава не ми хареса. Не ми хареса и сега. но за всеки влак си има пътници.
публикувано от Dreakman на 2008-06-04 10:13:39
Филмът наистина НЕ ми хареса, поредна евтина продукция.
публикувано от gero01 на 2008-06-05 07:22:43
изключително малоумен филм, безмислена боза
публикувано от ib2 на 2008-06-05 22:40:41
Kinoto kato izkustvo, genialen film! Predstaven nqkak si meko na post-apokalipti4nata obbstanovka i vapreki tova gavresht se s amerikanskata i ne samo, kultura i na4in na jivot. Unikalen. I na kraq, vse pak vsi4ko e muzika!
публикувано от Morgy на 2008-06-06 02:37:45
Винаги съм смятал че "Kill Bill" е боза и ако ме питат какъв бих искал да бъде за да е наистина добър ще кажа че искам да е като този филм. Бравос на ъпа защото най-после успях да гледам целия филм.
публикувано от Morgy на 2008-06-06 02:50:16
Ето и линк към музиката на състава от филма- "червените Елвиси" --> "
публикувано от deathseeker на 2008-06-08 17:13:06
ехааа....евала!
откога го търся това....
публикувано от mouls на 2008-06-11 02:19:18
Това задължително трябва да се гледа!!! Не мога да преценя дали е най-безсмисления филм правен някога :thumbsup: но със сигурнст попада в ТОП 3.
публикувано от librarian на 2009-02-08 22:45:33
за пръв път пиша коментар, нищо че от не знам колко години съм свалил стотици гигабайти тук и внимавам да съм качил винаги поне една идея повече. дописа ми се рязко и спонтанно след като изчетох определения и коментари за един от 10-те най-готини филма, които съм гледал през живота си. long, ама very long time ago in a galaxy far far away го гледах по нова и после дебнах сума ти време да хвана отвратителните им повторения в 5 сутринта за да си го запиша на VHS (все още си я имам btw).
филмчето трябва да се гледа, това е. или адски ще ви е тъпо, или ще го разберете и ще му се насладите подобаващо, всяка една секунда, кадър, нота и идея и ще го метнете на DVDR за да си гледате някой ден пак... по многопластов е от бутербаничка, а саундтрака КъРтИ, особено ако кръвната ви група е R'n'Roll положителна... лично аз го имах на касета, когато имах walkman, на CD, когато имах дискмен, а от 2 години 2 от песните са ми на картата в покета, който най малко ползвам като телефон...
не мога да ви го опиша - гледайте го, или ще ви е тъпо, но няма да съжалявате, понеже още след 3 дена ще сте го забравили, ИЛИ и за вас ще е един от най-готините филми ever и никога няма да го забравите. аз си го тегле за по бързо, за да го метна в телефона и като видео, по бързо ще го сваля, отколкото да седна да търся из десетките кейсове и шпиндели... ще сийдвам до последния мегабайт свободно място на харда :band:
публикувано от librarian на 2009-02-08 22:46:41
или адски ще ви е тъпо, или ще го разберете и ще му се насладите подобаващо, всяка една секунда, кадър, нота и идея и ще го метнете на DVDR за да си гледате някой ден пак... по многопластов е от бутербаничка, а саундтрака КъРтИ, особено ако кръвната ви група е R'n'Roll положителна... лично аз го имах на касета, когато имах walkman, на CD, когато имах дискмен, а от 2 години 2 от песните са ми на картата в покета, който най малко ползвам като телефон...
публикувано от librarian на 2009-02-08 22:47:38
не мога да ви го опиша - гледайте го, или ще ви е тъпо, но няма да съжалявате, понеже още след 3 дена ще сте го забравили, ИЛИ и за вас ще е един от най-готините филми ever и никога няма да го забравите. аз си го тегля за по-бързо, за да го метна в телефона и като видео, по-бързо ще го сваля, отколкото да седна да търся из десетките кейсове и шпиндели...
и ще сийдвам до последния мегабайт свободно място на харда :band: