ArenaBG
mobile spot 4
published by shock на 2012-03-17 13:40:00
Вашето мнение относно Resident_Evil_Operation_Raccoon_City_PS3-ANTiDOTE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by aytovia на 2012-03-20 20:16:26
и от мен една:thumbsup:
published by amdkiller на 2012-03-20 21:12:17
АЗ ПОДКРЕПЯМ SHOCK и всички други ъплоудари. Благодаря ви !
published by kforbg на 2012-03-22 00:49:40
Страхотен хит !!! Нямам търпение Дуплекс-а да сътвори фиска и щастливците като мен , инвестирали 100 кинта в
"Истинско синьо" да се насладят на тази страхотна игра !Колкото до "аз съм овен" потребителя, ходи си я купи - 100 кинта е :)
published by radjnisharov на 2012-03-22 02:41:59
Продължавай да качваш игри и да не ти дреме за озлобелите от безпаричие хейтъри. Скоростта ми към Арена е в пъти по-бърза от demonoid.me и предпочитам торента от тук. А за киселото грозде и сините флашки- еми от няколко дена съм с такава и съжалявам че съм изгубил 4 месеца да чакам да падне тавана на лятното кино. Трябвало е да си взема още миналата година и да цъкам от харда игрици. Нищо за няколко дена наваксах 1 терабайт игри кракнати за True blue.
published by az_sam_oven на 2012-03-22 07:48:26
и щом изобщо пиша тук,а не в някой сайт където се продават можете сами да си направите изводите.Някой може да каже ми като не ти харесва не сваляй.Да ама Не.Не мога да седя и да гледам безучастен как някои хора качват неща, които поне за мен са напълно неизползваеми.Все пак живеем в България,а не в някоя държава където хората имат достатъчни доходи за да си позволяват да си купуват такива неща за това и Винаги ще бъдем на първите места по пиратски софтуер не, защото така искаме а просто защото нямаме избор освен да търсим free или cracked вариант

За мен ситуацията е такава и се радвам, като виждам че има хора които могат да си купуват софтуер, но честно казано не мисля, че и аз ще мога да го правя в скоро време и за това недейте да ми пускате коментари какво да си купувам и какво не или кое колко струвало ... няма смисъл просто

P.S. Не хейтвам TB,а хората които се опитвам да ми пробутват тоя продукт или фиксовете за игрите към него, защото видиш ли струвал "само" 100 лв ... все едно за стотинки говорим
published by az_sam_oven на 2012-03-22 07:47:37
spag3t1 наистина оценявам труда на shock.Иска се време, желание и по някога нерви за да качиш нещо (че и да го сиидваш после).Проблема обаче е там, че за мен това е половин работа.Всички виждаме какво е положението в България и за мен е безочие да кажеш на някого да си купи еди какво си без да имаш представа тоя човек има ли пари дори за нещата от първа необходимост пък камо ли за нещо друго (като тия игри примерно).Така, че недейте да ми казвате какво да си купувам и какво не, защото не ме познавате.Много добре знам какви са цените на дисковете с новите игри и щом изобщо пиша тук,а не в някой сайт където се продават можете сами да си направите изводите.Някой може да каже ми като не ти харесва не сваляй.Да ама Не.Не мога да седя и да гледам безучастен как някои хора качват неща, които поне за мен са напълно неизползваеми.Все пак живеем в България,а не в някоя държава където хората имат достатъчни доходи за да си позволяват да си купуват такива неща за това и Винаги ще бъдем на първите места по пиратски софтуер не, защото така искаме а просто защото нямаме избор освен да търсим free или cracked вариант

За мен ситуацията е такава и се радвам, като виждам че има хора които могат да си купуват софтуер, но честно казано не мисля, че и аз ще мога да го правя в скоро време и за това недейте да ми пускате коментари какво да си купувам и какво не или кое колко струвало ... няма смисъл просто

P.S. Не хейтвам TB,а хората които се опитвам да ми пробутват тоя продукт или фиксовете за игрите към него, защото видиш ли струвал "само" 100 лв ... все едно за стотинки говорим
published by TaTqHKo на 2012-03-22 08:29:25
Интересно...За парично притеснен ползуваш продукт който струва 700 лева...
published by az_sam_oven на 2012-03-22 07:50:22

published by spag3t1 на 2012-03-23 13:16:35
az_sam_oven Никъде не съм казал да си купуваш каквото и да е. Само казвам че хората трябва да са търпеливи и да не се оплакват като нещо не им изнася! Рано или късно ще видят сметката и на ПС3, всичко е бизнес преди години никой не вярваше че ПС3 ще се хакне въобще. Сега никой не вярвай че ще има нови игри, но ще има, както казах всичко е бизнес и инвестиционни интереси. Но които няма търпение, има опции за него, вече той си решава дали му изнасят, но мрънкането не е опция и никому не помага.
published by id104335409 на 2012-03-23 14:43:10
Точно така, и аз си купих джейлбрейк след като изчаках да видя как ще се развие. След 6 месеца излезна без пари хака, но не се чуствам набутан. И след ТБ ще има нови игри за без пари. И аз имам купени игри понеже не вярвах че ПС3 ще бъде хакнато. Не ми харесва че пиратствам, не ми харесва че ни взимат по 60$ за оригинална игра която може и да е боклук. Много работи не са правилни. Само знам едно - не взимайте нищо на изплащане в БГ!!! В други държави това което правят у нас е незаконно.
published by sstefo на 2012-03-23 22:47:29
igrata e super bez problem mi varvi :thumbsup:
published by coojoe_213 на 2012-03-24 16:11:09
' Безпарични хейтъри' е най-точното определение. Не ви ли е срам малко поне, да ревете и да искате само без пари, малко ли играхме на аванта, ебаси. Дано никой не успее да отключи конзолата занапред, за да се научите, че всеки труд се плаща, а не да ми пишете бездарно ' аз на хакер пари не давам', ами супер, не даваш и ще блееш баирите. Аре че така ме ядосахте, че ако не беше форум............
published by SXPERT на 2012-03-25 18:31:21
5+ за торента 6+ за SHOCK!!!Аз имам ТБ и ако излезе нов и него ще си купя!!!
published by strahok на 2012-03-25 23:59:59
какво представлява това true blue:-/
published by amdkiller на 2012-03-28 22:26:18
Малко хора знаят но от няколко дни има Custom firmware 4,11 за PS3 от два дни го използвам и съм доволен всички игри ми трагват засега :thumbsup:
published by Dj2008 на 2012-03-29 18:23:28
и каде го има тоя Custom firmware 4,11 за PS3 или как
да се сдобием с него
published by Jak7 на 2012-03-30 19:08:37
Човеко ако знаеш работещ хак пращай че не са издържа яко тряя са пукат игри :)
published by amdkiller на 2012-03-30 20:34:43
само кажи каде да ти го пратя и го полочаваш
published by amdkiller на 2012-03-30 21:56:36
не давам линк тук защото на някои хора много им знаят устите като whonotme ако искасх линк щети дам
published by amdkiller на 2012-03-30 22:20:40
трябва да се регестрираш
published by mistik на 2012-03-30 22:10:59
как се тегли от тук?кара ме да отговарям на някакви въпроси
published by amdkiller на 2012-03-30 22:00:49
аиде ето ви линка http://www.ps3-cfw.com/
published by mistik на 2012-03-30 23:19:56
нестава
published by pi4aama на 2012-03-30 23:07:12
Честит 1-ви април .
published by demolutioner на 2012-04-09 22:34:30
any true blue path for this one yet?
published by mystvd на 2012-04-28 13:55:16
Здравейте искам да попитам аз съм на 3.55 има ли някакъв шанс да сложа 4.11 и ме интересува също старите игри ще вървят ли на 4.11 дето сега ги имам на харда на PS3.Благодаря предварително.
published by barselona на 2012-11-05 00:31:15