spag3t1 наистина оценявам труда на shock.Иска се време, желание и по някога нерви за да качиш нещо (че и да го сиидваш после).Проблема обаче е там, че за мен това е половин работа.Всички виждаме какво е положението в България и за мен е безочие да кажеш на някого да си купи еди какво си без да имаш представа тоя човек има ли пари дори за нещата от първа необходимост пък камо ли за нещо друго (като тия игри примерно).Така, че недейте да ми казвате какво да си купувам и какво не, защото не ме познавате.Много добре знам какви са цените на дисковете с новите игри и щом изобщо пиша тук,а не в някой сайт където се продават можете сами да си направите изводите.Някой може да каже ми като не ти харесва не сваляй.Да ама Не.Не мога да седя и да гледам безучастен как някои хора качват неща, които поне за мен са напълно неизползваеми.Все пак живеем в България,а не в някоя държава където хората имат достатъчни доходи за да си позволяват да си купуват такива неща за това и Винаги ще бъдем на първите места по пиратски софтуер не, защото така искаме а просто защото нямаме избор освен да търсим free или cracked вариант
За мен ситуацията е такава и се радвам, като виждам че има хора които могат да си купуват софтуер, но честно казано не мисля, че и аз ще мога да го правя в скоро време и за това недейте да ми пускате коментари какво да си купувам и какво не или кое колко струвало ... няма смисъл просто
P.S. Не хейтвам TB,а хората които се опитвам да ми пробутват тоя продукт или фиксовете за игрите към него, защото видиш ли струвал "само" 100 лв ... все едно за стотинки говорим