ArenaBG
mobile spot 4
published by Malik на 2008-01-01 14:01:46
Вашето мнение относно AVPR: Aliens vs Predator - Requiem може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by distefano на 2008-01-27 21:26:23
мина повече от месец от премиерата му
а все още няма читав релийз ... почвам
да губя търпение ...
published by viktoruzunov на 2008-01-01 14:16:37
Това по добро ли е
published by viktoruzunov на 2008-01-01 14:23:31
Ааа и Честита Нова Година на всички
published by PT на 2008-01-01 14:24:15
Малко по добро, но все пак е CAM .. не си заслужава да се тегли :) Нито ще има субтитри за този рилийз нито може да го гледаш като хората с това качество.
Искам да попитам кога горе-долу ще бъде качен TS
published by petko2323 на 2008-01-01 14:26:56
качеството е много по добро от предния кам.Сега поне се вижда нещо.:thumbsup:
published by predator0011 на 2008-01-01 14:46:48
Е поне малко по е добре от преди :) ся се чуда да го тегля ли как не ми се чака пак сам фен на тоя филм
published by vf900 на 2008-01-01 16:04:41
благодаря ти. честита нова година на всички.:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by wind_walker на 2008-01-01 17:05:02
филма е мн добър ама даите субс че така е некво кофти: '(:'(:'(:'(:'(
published by sashop2001 на 2008-01-01 17:25:32
филма наистина си струва , но се пак трябва и да се вижда нещо.
published by stzmomchil на 2008-01-01 19:21:42
мхм поне да моеше да се гледа ...:'(
published by knoir на 2008-01-01 19:27:19
Като искате да се вижда нещо, 12 лв и на Кино. Поне аз се размацах от щастие :thumbsup:
published by forum1 на 2008-01-01 19:54:38
Това е първия филм от 10 години за който си заслужава и 30 лева за билет да дам. филма е супер. От началото до края. :thumbsup:
published by stunna на 2008-01-02 21:07:31
Филмът е добър, на всяка цена ще го гледам пак като излезне на DVDRip :thumbsup:
published by Bear_mecho на 2008-01-03 12:57:29
filmcheto e qko :thumbsup:
published by BossNass на 2008-01-03 14:16:53
10 за ъпа и 20 за скрийншотовете :lol:
published by jackiechan1 на 2008-01-03 21:18:03
Да си приззная честно,бях с много големи очаквания за филма,но след като го гледах макар и с това качество,смея да твърдя,че по-голяма простотия не можеха и да направят((фен съм и на двата филма,и на хищника и на пришълецът,но този филм еба майката и на двата))язък за труда на предишните актьорски екипи((и на двете поредициако скоро не се направи някакъв римейк на този филм ще бъде много жалко(по-голяма подигравка неможе да се измисли((жалко за похарчените пари((ей на това му викам аз от нещо много голямо нищо О-геврек пълна нула е филма(((добре,че не отидах да го гледам на кино щях да съм някой лев назад)))дори и за един път не става да го гледаш((((
published by stomatologg на 2008-01-03 21:33:05
за тези които немогат да чакат мога да кажа само, че си струва да дърпат!после ще го гледаме с по-добро качество!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by tedinko на 2008-01-03 22:17:22
филма е утвратително тъп, очаквах да е нещо много добро но се раминаха очакванията ми :'(:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by sabliora на 2008-01-04 18:14:48
филма е страхотен туко щто го гледах на кино препоръчвам да изчакате хубаво качество защото си заслужава;)
published by Fred_Durst на 2008-01-04 18:17:45
А някой има ли представа кога ще излезне по добро качество?
published by PROFIT на 2008-01-05 16:25:48
Субтитри за този рилийз все още няма - по принцип в сайта subs.unacs.bg
published by Thezoggy на 2008-01-06 01:08:37
[color=red][size=2]Харесвам цялата поредица за Aliens и Predator и понеже сега се връщам от киното бързам да напиша своя коментар.[/size] [/color]

За тези които са добре запознати с подробностите от всички предишни филми и всички PC-игри на тази тема мога да кажа че има някой необясними случки, и някой сметки, които просто не излизат, Е да има скалъпено обяснение ама до кога ще се обесняват всички недомислици с поредния мутирал Predatorian, освен това как можаха да изпратят най-некадърния Predator на който му липсваха някой много, ама много важни оръжия и атрибути и естествено каквито и да било бойни и стратегически умения. Ммм да a сега да се пренесем в атмосферата на филма:
- Първите 5 минути: всички сте ги гледали
бум тряс и малки зародишчета щъкат на воля
- Predator: "Ах вие гадове сега ще ви смачкам чакайте ме само да си взема кухненските ножове и идвам"
пиууу бжжжж едно такси моля от тука до Земята, бррр
- Aliens: "Малиии к'о стана тука бре, тоя пендел, предаториан, предейлиън ли е к'ъв е що е ама е мноо нахален"
- Predatorian: "Крррр аре чупка храната е за мене"
- Terans: "Аааааа уууууу малииии ша са мре"
в същото време: Фиуууу пиуууу плйок пссссс
- Predator: "Кр Кр Кр Кр къде сте гадове донесъл съм си кутията с Henkelbach, лазерно заточени"
- Aliens: "Ама тоя хибриден мухльо наистина е мнооо нахален"
- Predator: "Що се криете в каналите бе там е много мръсно"
и минава на 1 метър покрай два Aliens без нито да ги види или чуе.
- Aliens+Predatorian: "Ами хубаво де аре да ходиме на вънка ама през стената че е по-пряко"
прас трес малко кютек в резултат един удавен и един нарязан на тънки филийки, но това не едостатъчно бум тряс хоп аре на разходка до Макдонълдс че сме гладни
- Predator: "Аз фаст фууд не ям щото не полезна"
- Aliens: "Тогава си гледай работата скапаняк"
- Predator: "На кой викаш скапаняк бе..."
в същото време:
- Terans: "Много голям шит хепънс ша съ мре определено"
- Predatorian: "КррррррКррррр аз отивам за по-крехко месце, пъ и малко да се изживея като Кралицата майка"
в същото време Predator стреля от 1 километър по Aliens без да улучи нищо естествено то е ясно
- Predator: "ЪЪЪ к'во става бе тия нещо са много бързи не мога да ги целна, е аре голяма работа ще си пострелям малко ей така та да спре тока"
- Аliens: "Хи Хи абе тоя нормален ли е или просто е мног тъп или пък просто е сляп"
- Predator: "Май трябваше да си взема другите очила"
- Aliens: "На На На На аре 'фани ме де"
в същото време тераните много са го закъсали: "Малии умрех" много пъти
- Predatorian: "Я да видим дали ствам за доктор....." прас трес кррр ъъъъ уууу аааа "ЪЪЪЪ май не ме бива много за хирург, по-добре да се пробвам в някоя месарница"
- Predator: "Aаа ма ти тука ли си бре Ела мамин златен, ооо и хапеш е сега ще ти ........"
- Predatorian: "Шшшшш еий пичове елате тука че тоя нещо мно'о се ядоса, аре идвайте че нема да ви платя надниците"
- Aliens: "Уффф аре пак ние да опереме пешкира.."
бъххх въххх прассс трессс джангъъър шшшък мъъък
- Terans: "Къде е Бате Бойко да ни спаси, аааа ма ние си нямаме Бате Бойкоо..." всички бягат
- HQ Terans: "Нема да се плашите ние ше ви опраим само се скупчете по-близичко да не хабиме амуницийте"
- TeranMarines: "Go Go Go Go Go Go......"
- Predator: "Днеска май няма да мога да се прибера навреме за да гледам мача.. скапаните Aliens ми строшиха плазмената пуцалка сега ще трябва да се оравям само с двете си леви ръце"
през това време на улицата
- Aliens: "Ехаааа какъв късмет извадихме, Тераните имат само гумени куршуми май, ние изобщо не умираме като стрелят по нас"
- TeranMarines: "Изобщо не е чесно, кой по дяволите е купил менте оръжия дето за нищо не стават един кьорав Alien е можем да свалим, а пък нас само ни ядат"
в същото време:
- Predator: "Ела тука бе мелез гаден не ми бягай т'ва че ми строшихте пуцалката много ме обиди и ше трябва да се рабереме по мъжки"
- Predatorian: "Гаден мелез ще викаш баща си бе кретен"
- Predator: "Е сега ще ти ...".....
в същото време..
- Един Teran: "Хей Бро виж каква дрънкулка на батерий свих от тоя невидимия"
- Друг Teran: "Малииии голямя работа е т'ва ша знаеш, аре да ипържим малко Aliens на път за едно хеликоптерче"
бъм тряс прас бжжжжжт пиу пляяяс бжжжжжът
- Един Teran: "Много са му кофти батерийте на това май са китайски, някои да си носи зарядно за телефон?"
- Друг Teran: "Нема Бате давай да бегаме че стана мазало.."
през това време:
- Predator vs Predatorian: Бухххх Прасссс Трессс Крррр Крррр РРРР ърррр Гриз Гриз: ХА И аз Имам зъбки, да ама мойте са повече......Гриз Гриз
- Terans: "Аре да отлитаме щото имам лошо предчуствие...." "А чакай да се пробвам да целна един Alien с едно пистолетче нищо че до сега го стреляхме с гаубици пък нищо не стана"
- Predator vs Predatorian: Бухххх Прасссс Трессс Крррр Крррр РРРР ърррр Гриз Гриз Гриззз Гризззз
през това време хеликоптерът: Брррррррррррррррррррр излетя........

............... Nuclear Launc Detected.............

бум
published by sunny652 на 2008-01-06 08:16:51
Bravo man ;) Strahotni subtitri vkarvash.. i fantaziq ne ti lipsva :P
Kat gi prochetoh i se otkazah da gledam filma :fun:
published by chaikatabs на 2008-01-07 01:09:40
Субтитри има. :)
Това,че търсите на грешните места си е Ваш проблем.:lol:
published by ssssnakeee на 2008-01-07 02:22:32
Thezoggy, +1 братле :)
published by Rewi на 2008-01-07 03:04:44
chaikatabs и къде има субс. или просто си плямпаш с плешивата си тиква???
published by stranger на 2008-01-07 03:51:52
Безумно слаб филм...
Ето и моето "плюене" по-него:
[url]http://strangera.wordpress.com/2008/01/07/aliens-vs-predator-2-review/[/url]
published by factory81 на 2008-01-07 20:36:04
Zoggy смешнико драг ...първо хибрида се нарича Predalien.Второ това за което говориш и също не си написал вярно - нарича се Praetorian. И айде ти вземи научи малко повече това онова за avp комиксите и игрите ,че дето тия дето много им знаят устите и решават да "впечатляват" в нет-а със знания вече ми дойдохте в повечко да ви гледам излагациите и претенциите. Филма е очаквано зле ,но като голям фен го гледах БЕЗ НИКАКВИ очаквания и се забавлявах на кино
7/10
published by Thezoggy на 2008-01-08 13:15:18
[size=5]factory81[/size] Е много прав, наистина съм объркал името Признавам си. Praetorian е правилното, изписване. А по отношение на хибрида, [size=5]factory81[/size] отново е прав, във филма имаме взимане даване с Predalien. Нека [size=5]factory81[/size] ви обясни каква е анатомичната физиологината и систематичната разлика между тях.
В заключение мога само да кажа че и двата хибрида Praetorian и Predalien са еднакво неприятни особенно когато осветлението не е достатъчно :)
А по отношение на Predatorian, вече съм го патентовал ;) та да го включат в следващия епизод :thumbsup:
published by stilex на 2008-01-08 15:15:03
кви субтитри бе , то само хррррррр мрррррр хсссс се чува и първата част беше зле , но тази е 2 пъти по зле , дано да няма 3та ... , според мен филма успя да влезе в класацията на топ 3 най - тъпи филми за новото хилядолетие , заедно с пъвата част евентуално 3та част (ако разбирасе фирмата не фалира ..)
published by fianna на 2008-01-20 09:32:51
Филма е много готин!Гледайте го,няма да съжалявате (нищо че още няма хубаво качество но филма е страхотен!!!)
:thumbsup::thumbsup:;);)
published by didami на 2008-01-20 22:13:10
А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТАЗИ ЧАСТ
ТОЛКОВА ИНТЕРЕСНО СВЪРШВА ЧЕ ПРЕДПОЛАГА НАЛИЧИЕТО И НА ОЩЕ ЕДНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
published by ulcho на 2008-01-22 17:51:55
Все още очакваме ДВД-рип :) Някой да знае дали ще го има скоро, защото чувам че самото ДВД е излязло на 18...надявам се да го видим скоро :) Благодаря предварително :thumbsup:
published by fianna на 2008-01-26 19:44:28
И аз нямам търпение за по-хубаво качество

jetaudio от къде го дърпаш DVD rip? -_--_--_--_-
published by bobinel на 2008-01-27 18:45:35
Добро филмче!Само че неможах да схвана всички реплики,тъй като не разбирам перфектно английски!Но няма значение на кой ли му пука!
published by vaniastoimenova на 2008-01-29 16:26:16
най слабия филм от всичките направо отвраТ
published by burnN на 2008-01-30 12:27:27
не мисля че е мн добро а й сам сигурен че филма ще е тъмен затова ще чакам DVD-rip ако някога излезе де все пак вече сме февруари