[color=red][size=2]Харесвам цялата поредица за Aliens и Predator и понеже сега се връщам от киното бързам да напиша своя коментар.[/size] [/color]
За тези които са добре запознати с подробностите от всички предишни филми и всички PC-игри на тази тема мога да кажа че има някой необясними случки, и някой сметки, които просто не излизат, Е да има скалъпено обяснение ама до кога ще се обесняват всички недомислици с поредния мутирал Predatorian, освен това как можаха да изпратят най-некадърния Predator на който му липсваха някой много, ама много важни оръжия и атрибути и естествено каквито и да било бойни и стратегически умения. Ммм да a сега да се пренесем в атмосферата на филма:
- Първите 5 минути: всички сте ги гледали
бум тряс и малки зародишчета щъкат на воля
- Predator: "Ах вие гадове сега ще ви смачкам чакайте ме само да си взема кухненските ножове и идвам"
пиууу бжжжж едно такси моля от тука до Земята, бррр
- Aliens: "Малиии к'о стана тука бре, тоя пендел, предаториан, предейлиън ли е к'ъв е що е ама е мноо нахален"
- Predatorian: "Крррр аре чупка храната е за мене"
- Terans: "Аааааа уууууу малииии ша са мре"
в същото време: Фиуууу пиуууу плйок пссссс
- Predator: "Кр Кр Кр Кр къде сте гадове донесъл съм си кутията с Henkelbach, лазерно заточени"
- Aliens: "Ама тоя хибриден мухльо наистина е мнооо нахален"
- Predator: "Що се криете в каналите бе там е много мръсно"
и минава на 1 метър покрай два Aliens без нито да ги види или чуе.
- Aliens+Predatorian: "Ами хубаво де аре да ходиме на вънка ама през стената че е по-пряко"
прас трес малко кютек в резултат един удавен и един нарязан на тънки филийки, но това не едостатъчно бум тряс хоп аре на разходка до Макдонълдс че сме гладни
- Predator: "Аз фаст фууд не ям щото не полезна"
- Aliens: "Тогава си гледай работата скапаняк"
- Predator: "На кой викаш скапаняк бе..."
в същото време:
- Terans: "Много голям шит хепънс ша съ мре определено"
- Predatorian: "КррррррКррррр аз отивам за по-крехко месце, пъ и малко да се изживея като Кралицата майка"
в същото време Predator стреля от 1 километър по Aliens без да улучи нищо естествено то е ясно
- Predator: "ЪЪЪ к'во става бе тия нещо са много бързи не мога да ги целна, е аре голяма работа ще си пострелям малко ей така та да спре тока"
- Аliens: "Хи Хи абе тоя нормален ли е или просто е мног тъп или пък просто е сляп"
- Predator: "Май трябваше да си взема другите очила"
- Aliens: "На На На На аре 'фани ме де"
в същото време тераните много са го закъсали: "Малии умрех" много пъти
- Predatorian: "Я да видим дали ствам за доктор....." прас трес кррр ъъъъ уууу аааа "ЪЪЪЪ май не ме бива много за хирург, по-добре да се пробвам в някоя месарница"
- Predator: "Aаа ма ти тука ли си бре Ела мамин златен, ооо и хапеш е сега ще ти ........"
- Predatorian: "Шшшшш еий пичове елате тука че тоя нещо мно'о се ядоса, аре идвайте че нема да ви платя надниците"
- Aliens: "Уффф аре пак ние да опереме пешкира.."
бъххх въххх прассс трессс джангъъър шшшък мъъък
- Terans: "Къде е Бате Бойко да ни спаси, аааа ма ние си нямаме Бате Бойкоо..." всички бягат
- HQ Terans: "Нема да се плашите ние ше ви опраим само се скупчете по-близичко да не хабиме амуницийте"
- TeranMarines: "Go Go Go Go Go Go......"
- Predator: "Днеска май няма да мога да се прибера навреме за да гледам мача.. скапаните Aliens ми строшиха плазмената пуцалка сега ще трябва да се оравям само с двете си леви ръце"
през това време на улицата
- Aliens: "Ехаааа какъв късмет извадихме, Тераните имат само гумени куршуми май, ние изобщо не умираме като стрелят по нас"
- TeranMarines: "Изобщо не е чесно, кой по дяволите е купил менте оръжия дето за нищо не стават един кьорав Alien е можем да свалим, а пък нас само ни ядат"
в същото време:
- Predator: "Ела тука бе мелез гаден не ми бягай т'ва че ми строшихте пуцалката много ме обиди и ше трябва да се рабереме по мъжки"
- Predatorian: "Гаден мелез ще викаш баща си бе кретен"
- Predator: "Е сега ще ти ...".....
в същото време..
- Един Teran: "Хей Бро виж каква дрънкулка на батерий свих от тоя невидимия"
- Друг Teran: "Малииии голямя работа е т'ва ша знаеш, аре да ипържим малко Aliens на път за едно хеликоптерче"
бъм тряс прас бжжжжжт пиу пляяяс бжжжжжът
- Един Teran: "Много са му кофти батерийте на това май са китайски, някои да си носи зарядно за телефон?"
- Друг Teran: "Нема Бате давай да бегаме че стана мазало.."
през това време:
- Predator vs Predatorian: Бухххх Прасссс Трессс Крррр Крррр РРРР ърррр Гриз Гриз: ХА И аз Имам зъбки, да ама мойте са повече......Гриз Гриз
- Terans: "Аре да отлитаме щото имам лошо предчуствие...." "А чакай да се пробвам да целна един Alien с едно пистолетче нищо че до сега го стреляхме с гаубици пък нищо не стана"
- Predator vs Predatorian: Бухххх Прасссс Трессс Крррр Крррр РРРР ърррр Гриз Гриз Гриззз Гризззз
през това време хеликоптерът: Брррррррррррррррррррр излетя........
............... Nuclear Launc Detected.............
бум