ArenaBG
mobile spot 4
published by malkaku4ka на 2013-01-14 00:27:53
Вашето мнение относно Pod prikritie S03 E08 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nikolooff на 2013-01-14 12:43:45

- Ало, Попов. Ало!

- Да, господин премиер!

- Абе Джаро ми се обади преди малко. Там некви полицаи ли са, митничари ли са, влезли в складовете му и правят тараш.

- Ами то ние действаме по подаден сигнал, господин премиер. След тази акция Джаро повече няма да види лиценз - смотолевя смутено Попов.

- Айде, моля ти се, изведи ги оттам.

Обади им се още сега и ги изведи!

- Ама то, туй...

- Няма туй! - сопва се премиерът. Аз съм му обещал на Джаро да не го закачам. Като съм му обещал, че нема да го пипам, нема да го пипам. Аз не съм като Плевнелиев, пардон като Първанов.

- Слушам, господин премиер - рапортува Попов, а камерата приближава с варио до крупен план и застива върху поразеното му от глупост лице, излъчващо някаква особена празнота на току-що разтърсилото го главно чувство.

Когато сценаристите напишат този вече написан епизод и го вкарат в сюжета преди последните парламентарни избори, ще имаме повод за городст, въпреки че това би било най-нормалното нещо. Само че ако България беше нормална държава с нормална обществена телевизия и нормално кино.
published by Kisses_stz_1 на 2013-01-14 13:59:43
nikolooff : Защо спамиш спама се наказва !!! Тъп сериал от всякъде слаба актьорска игра абе помия и лайна от всякъде !!
published by vampire888 на 2013-01-16 20:34:09
6+ Страхотен е ! Само знаете да плюете на който не му изнася да си гледа Алахчетата и да си мълчи
published by stivko на 2013-01-19 11:36:18
Благодаря от сърце за mkv формата!