ArenaBG
mobile spot 4
published by tony_m на 2008-03-24 23:42:14
Вашето мнение относно Pei.S.Men.Ep09.Concert.24.03.2008.SDTV.ASF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tony_m на 2008-03-24 23:46:24
[color=orange]Приятно гледане![/color]
published by galiondi на 2008-03-24 23:59:32
благодаря :thumbsup: супер си
published by vodaro на 2008-03-25 01:51:18
Надявам се качеството на звука да не е по лошо от това на стара грамофонна плоча. Напоследък се отчайвам от качеството на RIP-овете. Дано отзивите са добри :-/
published by hrii100 на 2008-03-25 04:15:40
Благодаря много. Знам, че не е тук мястото, но някой може ли да качи "Шоуто на Слави - Кандидати за слава" от петък 21.03.2008г. Предварително благодаря.
published by dubak на 2008-03-25 09:16:14
И аз благодаря:thumbsup: Снощи не можах да го гледам на спокойствие, а освен твоя подарък, друг начин нямам.:thumbsup: Всички май бяха супер:thumbsup: Ще чуем и видим.:thumbsup:
published by rumeneli на 2008-03-25 10:55:48
моля ви ,как да го гледам това. на мен ми върви само аудио. знам че съм много смотан , ама и аз съм човек
published by dubak на 2008-03-25 15:45:33
С какъв плеър го пусна? Маркирай в опциите някъде да чете [b]asf[/b] file.
published by tony_m на 2008-03-25 17:49:35
Някой от вас чете ли описанието:?: пише си как да гледате ако имате проблеми!
published by experriment на 2008-03-25 20:14:01
Да ама не пише защо е толкова кофти качеството, купи си тунер :)
published by tony_m на 2008-03-25 21:55:04
experriment, качеството си го пише в nfo файла! На който не му харесва да не сваля:!:
published by st20 на 2008-03-25 22:53:31
Деси Слава пее божествено.Обоавам ял Тя за мен е БОГИНЯ.
published by dubak на 2008-03-26 10:21:55
Да подчертая! Много специални благодарности на tony m! Въпреки че Music Idol мачка "Пей с мен" и предполагаемата му мъка, че не той сийдва първото, а трябва против вкуса и волята си да записва и слага този продукт на Нова. Е, те за това му благодаря специално. Следващият път няма да го притеснявам. Поне ще внимавам да включа записвачката, ако съм възпрепятстван.
А за рейтингите и рекламодателите е друга история. ВЕрвайте:lol: Не всички продават дъвки и "Лептен":lol:
published by dubak на 2008-03-26 18:08:41
superbook, на мен ли го казваш:P
Това ми е втори пост и е лично към този, който го е качил. Чети между редовете. Аз дори не гледам другото:lol: Но и на този няма да му навъртам коефициент.:lol: по гореизложените причини(цитирам негови думи). Аз плащам за реклама на продукт за хора над 25 години:lol:
Приятно гледане! Качеството иначе е супер:thumbsup:
Добре записано, а концерта е супер. Направо се чудя кои два дуета да подкрепя с шестици до довечера.
published by tony_m на 2008-03-26 19:07:53
dubak, аз гледам Пей с мен, но просто коментирам, че не е добре направено. Концертите действително са хубави, но сценария куца, сряда се чудят какво да правят... да бяха направили втори сезон на Стар Академи, щеше да е по-успешно мисля.:)
published by dubak на 2008-03-27 13:49:34
Да, срядата е по-скучна от обща гледна точка, но аз зарязах всичко, за да гласувам, защото реших все пак да подкрепя Маргарита и Севинч, като видях, че са назад. В този момент от телефонен разговор разбрах, че в друг един дом гледат айдъла в момента. Като свърши снощи "Пей с мен", превключих да видя, как върви тази година айдъла. 10 минути нищо интересно и някакво грозно момиче напусна състезанието, като накрая след някаква суматоха се насили да пее акапелно и ми развали кефа, защото аз пак си тананиках познатите песни и в мозъка ми звучи вече новите изпълнения от понеделник. Когато черната музика не ми е в гените, много бързо ми омръзва, особено като ми я въртят по цял ден от всички радиа и музикални ТВ. Не ми е жал за снощната отпаднала, защото тя е от многото, които от 4-5 годишни застават пред огледалото и 10 години по 365 дни го пеят, пеят и мечтаят, че са певицата, която имитират. И като видя нашите, които нямат парите на сетовните звезди, как с достолепие и наистина неувяхващ талант пеят за моето удоволствие тази вечер след уморителния ден, не мога просто да го подмина с гръб, защото след време ще го търся, но няма да има сийд, нали?;)
Записвай и слагай, че на 10 серия един в чужбина ти благодари за приятните му вечери там.
published by denijane на 2008-03-31 12:55:35
Искам да помоля ъпа и този който го е рипвал, може ли на по-добро качество да рипвате поне концертите. Това асф е изключително отвратително, като превъртам изчезва звука и изобщо, срамота е за толкова качествен концерт да се ползва такъв формат. Принипно го гледам по телевизията, но миналата седмица на пример в скапаната Надежда тока спря за около половин час. И се наложи да го свалям и е просто отврат. Много ще съм благодарна.