Да, срядата е по-скучна от обща гледна точка, но аз зарязах всичко, за да гласувам, защото реших все пак да подкрепя Маргарита и Севинч, като видях, че са назад. В този момент от телефонен разговор разбрах, че в друг един дом гледат айдъла в момента. Като свърши снощи "Пей с мен", превключих да видя, как върви тази година айдъла. 10 минути нищо интересно и някакво грозно момиче напусна състезанието, като накрая след някаква суматоха се насили да пее акапелно и ми развали кефа, защото аз пак си тананиках познатите песни и в мозъка ми звучи вече новите изпълнения от понеделник. Когато черната музика не ми е в гените, много бързо ми омръзва, особено като ми я въртят по цял ден от всички радиа и музикални ТВ. Не ми е жал за снощната отпаднала, защото тя е от многото, които от 4-5 годишни застават пред огледалото и 10 години по 365 дни го пеят, пеят и мечтаят, че са певицата, която имитират. И като видя нашите, които нямат парите на сетовните звезди, как с достолепие и наистина неувяхващ талант пеят за моето удоволствие тази вечер след уморителния ден, не мога просто да го подмина с гръб, защото след време ще го търся, но няма да има сийд, нали?;)
Записвай и слагай, че на 10 серия един в чужбина ти благодари за приятните му вечери там.