Благодарен съм и то много - в това няма съмнение! Все пак ми е чудно защо този път предаването е на 3 части и защо първите 12 минути на 1ва част са от някакво друго предаване.
Принципно адски се нервя на двугигабайтовите рипове на един друг сайт, чието име няма да назовавам, и винаги съм смятал, че риповете на АРЕНА и специално на JOREDOS са перфектни. Този път обаче нещата стоят по друг начин.
Казвам всичко това не за да се оплаквам, защото в случая и дума не може да става за оплакване. Не съм от тъпите копелета дето само реват, че нещо не било както трябва и съзнавам много добре, че всичко се прави на добра воля. И все пак искам да кажа следното:
Хора, моля ви изпипвайте риповете си. Отделяйте повече време и не се старайте да ги пуснете чак толкова бързо (убеден съм, че това е причината). Вероятно някои хора бързат и целят единствено да изгледат епизода и да го изтрият, но има и други като мен например, които са просто фенове и записват въпросните предавания на дискове. В случая ще ми се наложи да си дообработя рипа...
Разбира се това не е проблем, мисълта ми е като се прави нещо да се прави КАТО ХОРАТА.
Надявам се, че ще бъда разбран. Фен съм на предаването, а и по принцип обичам да изпипвам всичко докрай. На Joredos и всички останали, които рипват съм страшно много благодарен и се радвам, че ги има. Поклон пред всичко, което правите в името на Идеята!