ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2007-11-24 22:31:18
Вашето мнение относно Otechestven.Front.24.11.2007.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mahalata на 2007-11-24 23:20:01
Перфектна работа! Много благодаря!
публикувано от ripdvs на 2007-11-25 00:35:51
благодаря! Перфектен както винаги:)
публикувано от NoPanic на 2007-11-25 02:20:27
Благодарен съм и то много - в това няма съмнение! Все пак ми е чудно защо този път предаването е на 3 части и защо първите 12 минути на 1ва част са от някакво друго предаване.
Принципно адски се нервя на двугигабайтовите рипове на един друг сайт, чието име няма да назовавам, и винаги съм смятал, че риповете на АРЕНА и специално на JOREDOS са перфектни. Този път обаче нещата стоят по друг начин.
Казвам всичко това не за да се оплаквам, защото в случая и дума не може да става за оплакване. Не съм от тъпите копелета дето само реват, че нещо не било както трябва и съзнавам много добре, че всичко се прави на добра воля. И все пак искам да кажа следното:
Хора, моля ви изпипвайте риповете си. Отделяйте повече време и не се старайте да ги пуснете чак толкова бързо (убеден съм, че това е причината). Вероятно някои хора бързат и целят единствено да изгледат епизода и да го изтрият, но има и други като мен например, които са просто фенове и записват въпросните предавания на дискове. В случая ще ми се наложи да си дообработя рипа...
Разбира се това не е проблем, мисълта ми е като се прави нещо да се прави КАТО ХОРАТА.

Надявам се, че ще бъда разбран. Фен съм на предаването, а и по принцип обичам да изпипвам всичко докрай. На Joredos и всички останали, които рипват съм страшно много благодарен и се радвам, че ги има. Поклон пред всичко, което правите в името на Идеята!
публикувано от SeeMann на 2007-11-25 03:34:22
Браво на ъплоудера! Най-добрия според мен! Качваш все неща, дето не могат да се намерят никъде другаде и то в перфектното съотношение качество-размер! :thumbsup:
Продължавай все така да ни радваш! :thumbsup:

[color=red]NoPanic [/color], Искам само да ти кажа, че по принцип те подкрепям в мнението ти и също мисля така, но НЕ забравяй, че ъплоудерите имат и личен живот :D Т.е. всеки или работи, или учи и свободното време, което прекарват в това да ни качат нещо интересно не винаги е достатъчно, понякога дори лукс. Хубаво е всичко да е перфектно, но не винаги има време за това!
публикувано от ls1 на 2007-11-25 07:50:14
SeeMann съгласен, но за времето в което това е изключение, а не практика. Сега засега сме в зоната на изключенията. Арена е с високи стандарти, дано остане така.
публикувано от Joredos на 2007-11-25 11:22:16
Да,определено този рип не е нещо,с което бих се гордял.Втория файл беше кропван,защото след неволно натискане на дистанционното бяха излезнало менюто и го бях кропнал просто и е малко по-кофти,но все пак е напълно гледаемо.Първия и третия файл са си в познатия стил.
публикувано от zorm на 2007-11-25 14:36:19
И от мен благодаря за ъплоудера! Това е едно от най-качествените БГ предавания. Бърника точно в социалните плоскости, който иначе всичке избягват O:-
публикувано от rosetops на 2007-11-25 14:52:55
Браво на JOREDOS. Много му благодаря за това че прави всичко възможно дори и хора които не могат да го гледат по телевизията да се насладят на любимото си предаване. Респект от южна България, Лимасолска област:)
Нека сийда бъде с Вас!
публикувано от lubo74 на 2007-11-30 00:13:52
Благодаря:thumbsup:
публикувано от hrii100 на 2008-04-25 05:47:20
Хора, моля ви дайте малко сийд. Знам че е много старо предаването, ама.... :(
публикувано от motomaniq на 2011-07-21 21:54:49
daite siid molq vi.