ArenaBG
mobile spot 4
published by SpasV на 2011-01-29 14:48:47
Вашето мнение относно Invictus може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by jullk на 2011-01-30 01:29:36
Абе не знам с коя програма сте вградили субтитрите, ама нещо не е наред и не ми излизат. Нито бг нито английските. Пробвал съм ги с Core AVC и KMPlayer Отделно не мога да видя колко кадъра в секунда е. Вижте си програмата с която работите.
Изхвърлих вашите субтитри (те не се виждаха така или иначе ) и си вградих тези от subs.sab.bz на Данчо от 22 септември 2010 които паснаха точно

published by aganev на 2011-01-30 16:31:03
как се прави вграждането
published by jullk на 2011-01-30 20:58:19
Не ти трябва на тебе да ги вграждаш. Може да се гледа и като са отвън. С КМPlayer просто ги показваш и той ги зарежда
published by SpasV на 2011-01-30 23:20:39
Технологията е следната:
Кнтейнерният файл, в случая [color=yellow]Матрьошка [/color].mkv съдържа няколко информационни потока - видео, аудио и текст.

Потоците се извличат и демултиплексират (разделят) от демултиплексор, който наричат [color=yellow]splitter[/color].
Видео потокът се обработва от видео декодер, например [color=yellow]Core AVC[/color], аудио потокът - от аудио декодер, текстовият поток - от плейърът.

За .mkv ви трябва [color=yellow]Haali Splitter[/color], a тези субтитри, които са графични, каквито са в [color=green]Blu-ray[/color] изданията ви трябва [color=yellow]MPC-HC[/color]. Новите версии на тези програми работят с [color=green]PGS [/color]- формата на тези субтитри.