Ами ние открай време сме си спорили с теб, Leon, и аз разбира се в общия случай подкрепям твоята теза, ако човек може да си го позволи. И все пак срещу невисок бюджет винаги може да се намери решение. Изхарчването на целия бюджет само за 3д телевизор/проектор е като да изхарчиш всичките си пари за кола употреба, без да предвидиш допълнителните разходи (грубо казано сега). В частния случай, връзката на компютъра с телевизора не е голям проблем; при мен така са разположени нещата, че компютърът ми си стои близо до телевизора и проектора с постоянна hdmi-връзка и по ми е лесно и бързо да пусна филмите оттам, отколкото да си играя да прехвърлям на външния хард, да изключвам, да включвам на плеъра, да записвам на дискове (ако няма да го пазя на диск) и т.н. Освен това ще отбележа пак - нека е ясно едно: при обичайното реенкоудване на рип чрез "постоянно качество", за да се хардкоудват субтитри, се получава значимо намаляване на качеството спрямо оригинала, което се забелязва все по-осезаемо при все по-голям екран. Също така нерядко се получават и едни дразнещи артефакти около субтитрите. Точно поради тази причина аз винаги силно съм препоръчвал на нашите приятели тук да предпочитат гледането на 3д рипове с външни субтитри, за да се запази оригиналното качество. При тях и без това вертикалната и или хоризонталната резолюция вече е разполовена, че допълнително да снижаваме качеството на изображението. Възможен е ре-енкоудинг на две минавания и преследване на оригиналния битрейт, но времето за обработка се увеличава така безкрайно много спрямо CQ, че просто no way да се хвана да го правя, когато имаме 3D Blu-Ray с 1080p резолюция и вградени субтитри в идеално качество. Разбира се, винаги си гледам 3д филмите в този формат и през домашното кино, за да мога максимално да им се насладя. :) Надявам се да е станало ясно защо. Остава да се надявате на HSK релийз, ако колегата се появи, за тези от вас, които разполагате само с телевизори.