ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2016-01-06 19:59:31
Вашето мнение относно The Danish Girl (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by NINJATA на 2016-01-06 21:30:52
Благодаря!
published by bla-bla на 2016-01-06 22:15:30
Благодаря за субтитрите! Сега с удоволствие ще го гледам още веднъж! Оскар!
published by PKos на 2016-01-07 02:22:17
THANKS
published by rumenumen на 2016-01-07 23:07:02
Ужас! До едно време го следях, след това го претупах.Защо ли е нужно психическите отклонения да бъдат филмирани, още повече и за преминали на другия бряг?
published by xpl на 2016-01-07 23:15:58
целта на новия световен ред е масова педерастия зоофилия педофилия хаос сред обществата :
published by kamban на 2016-01-09 10:31:04
hahaha
published by 1642145632712306 на 2016-01-09 18:28:46
Все още не мога да разбера защо хора с ограничен начин на мислене живеещи в техен свят в който всичко което е различно от това което те харесват и правят се превръща в психически отклонения и безкрайна омраза решават че след като са прочели описанието на даден филм и са си го пуснали евентуално но не е задължително решават да си набиват мнението след като е повече от ненужно и нежелано?
published by ricky77 на 2016-01-09 20:13:21
Ами плотът е ясен от описанието. Има и трейлър ако още не ви ясно. Защо ли е нужно да гледате нещо което ще разберете на другия бряг?
published by Hellboy94 на 2016-01-23 23:57:40
тоя филм ме кара да си скрия патката между краката и да облека роклята на майка ми от сватбата :D
published by irinahristova на 2016-01-24 16:32:59
keGoks (Потребител) @ вторник, 12 януари 2016, 18:01
Радвам се , че има и такива като теб...Филма е изключителен, а Еди Редмейн е великолепен...Това е филм за секса, любовта и обичта в чистата им, груба , дори грозна форма.За това да разбереш какво харесваш, какво искаш и да спреш да се срамуваш от желанията си...За секса не като самоцел, а за нещото, което те води през целия ти живот и желанията ти по един романтичен начин.Не перверзното чувство да търсиш някой, с когото да си го сложиш, а да откриеш покой в секса,любовта и собственото си голо тяло.Този филм не е за всеки, той е за ценители.Вижте филма, защото този филм е красив...
published by krastev5442 на 2016-01-26 09:45:56
Страхотна игра на актьорите, наистина, но жако за погубения,объркан живот. Не съдя хората,които са такива, за всичко това те имат причина.
published by krumakis на 2016-01-29 14:27:26
Много рядко пиша коментари,да не кажа почти никога.Обаче не мога да не подкрепя негативните коментари,просто съм длъжен.Хораа,полудявате ли,какви са те педерастии,транссексуалности,смени на полове и т.н.?Това ще ме е гнус да го изгледам.На това ни научи демокрацията,тотална деградация,анархия и неуважение.Децата ми не искам да са "либерални",искам да са нормални хора,а тук всичко е супер Античовешко.Позор за режисьори,актьори и двоен такъв за тези,които гледат такива боклуци!
published by Reckless на 2016-02-01 01:13:54
Аз пък не харесвам хора, които пият алкохол ! Какъв пример давате на подрастващите ? Смъртно наказание за всеки, който пие алкохол !!! И който яде чесън, също !!!
published by slyscar на 2016-02-01 03:12:17
Днес видях мъжкият вариант на Хилари Суонк. Да, Еди Редмейн, от сравнително добър актьор се превърна в човекът играещ странните роли. Да, именно те го направиха известен, но все пак това беше и неговият край за нормалното кино. Вече дори и да се снима в нормален филм, едва ли някой ще го запомни. Та дори Джейк Гиленхайл все още си остава каубоят от "Планината Броубек". Сега за филма, както се казва нищо ново под слънцето. Бравос на режисьора че е отделил 7 години от живота си за да покаже страданието на първият мъж-жена, но до тук свършва целият му идеен размах. Да имаш жена като Викандер, и да харесваш единствено чорапите и, си е направо за освидетелстване. Айнар, както бе преведено името невероятно много ми напомняше на прекрасната българска дума Лайнар. Добре че човечецът се е казвал Ейнар. Макар че голям Лайнар се оказа. Мислейки че премахвайки топките си ще станеш жена е голяма грешка, просто ставаш кастрат, а такива в харемите на султаните с лопата да ги ринеш. Нямам нищо против желанието на някои мъже да бъдат жени. Но лично за филма си мисля, че ако ролята бе изиграна от някой истински гей. Всички щяха да кажат, ама този преиграва. Да, ама в случая Редмейн преиграваше и то на места чак изнервящо, но всички в един глас казаха "дайте му Оскар". Айде стига, не на нас тия. Нас тази роля не може да ни затрогне, та ние от 20 години си имаме Азис. А именно Азис има една песен подходяща за този филм... "Умри". Каква ирония на съдбата. Радостна е единствено номинацията на Алисия, за Оскар. Бравос на момичето, че е издържало до края на снимките. Сетих се нещо и за Хосе, има доста голяма визуална прилика с Путин. И за финал, да живеят либералистите, но да се пазят от националистите.
published by 949968455056818 на 2016-02-03 23:03:09
Ми играйте вие, да видим как ще го изиграете :D
published by venom111 на 2016-02-06 23:41:25
Бе копеле, квот ще да дуднем, пича подсъзнателно ме праща на суполи и ми е гнусен. А па целия напън да се случи тва чудо филм.... с тая чудна тематика... ШЕ СЕ ГЛЕДА !!! После правим "Дански Омар 2" и си пускаме едновременно "Приятели" и "Ханибал" Пис :)
published by gottfried на 2016-02-13 17:04:12
Дали някои би могъл да услужи с английски субтитри за този рилийз?
published by raymen на 2016-02-17 00:16:40
Не смятам дори да го гледам за да си промивам мозъка, ясно е като бял ден от резюмето, че става дума за болни мозъци.
published by countrix на 2016-03-29 03:25:57
Драги ми колеги, първо както казаха някои, престанете с тези хомофобски изпълнения, самият факт че ви е страх до такава степен от гейове/хомосексуални/транс както и да се казват там, показва 3 неща, първото е че сте прекалено малки да използвате мозъка си до нужната степен за да си имате и най малка представа за какво иде реч, и просто дъвчете и плюете приетото хорско мнение за споменатите видове хора да ги наречем.
Второто е че не сте сигурни в самите себе си, и в ориентацията си и това ви плаши до смърт, и затова го избивате на агресия и хейтърски простотии.Третото е социално и е свързано единствено с Руснаците, които силно се съмнявам някой от вас да е, затова се замислете над първите две!
Колкото до филмът, той се опитва да представи битката и саможертвата които правят двамата главни герои, единият против тогаващният начин на мислене и физиологията си, и против шансовете си да бъде това което чуства че е, а другият да го приеме такъв какъвто е, пренебрегвайки себе си и съществуването си(което всъщност е любовтта).
Но едва ли има тука някой достатъчно зрял, или с достатъчен интелектуален багаж, за да го осъзнае това(прощавайте ако реално има такъв, и се извинявам ако го обиждам по този начин) което означава че коментара ми е безсмислен, и труда ми да го пиша отива на вятъра, поради простата причина че не можеш да научиш маймуна на литература да кажем.
П.С. Винаги има по някой коментар който започва "Много рядко пиша коментари, обаче"
и все се чудя, себе си ли залъгват, или нас ?
published by adXok на 2016-05-14 15:52:28
Интересно е как ако един мъж твърди, че е преродения Наполеон, или че корените му са от друга планета (Марс да уточня), го вкарваме в съответното психиатрично заведение, НО когато твърди, че е жена или с объркан пол, му защитават правата!
published by zygi123 на 2018-02-12 20:04:28
Гнус която не бива да допускаме в България.Нека помислим за децата си-вън тази Американска простотия.