Хубаво е, че пак има предаване за компютри, нормално е да има критики и със сигурност те ще ни помогнат да го направим по-добро.
На мен лично този брой - с парите в компютърните фирми, с охладителите, с джойстиците (бяха три, представихме един в студиото и той наистина е най-добрият, и естествено никой не ни е платил, ама сме толкова подозрителни, толкова са ни лъгали, че не вярваме и на очите си) ми беше интересен да го гледам и слушам. И за wi-fi говорихме, и това беше интересно, ако поне малко се вълнуваш от тия проблеми.
Сега са "реда" и "безредието", за прескачането от една тема в друга: през цялото време са включеани скайпове, ICQ-та, яху месинджъри, телефон. Ако искаш да продължим, просто ни пишеш или се обаждаш, дори можеш да звъннеш през скайп, да те видим колко си недоволен и ядосан, че прескачаме от тема в тема. Първо ще ни го кажеш на момента и второ... ние ще те послушаме: ще продължим по темата, ще отговорим на въпроса ти. Е, ясно, че телевизията е повърхностна медия. задълбоченият разговор там натежава, но аз имам седмо сетиво за момента, в който това става и го прекъсвам. Ако искаш повече, намери си го в интернет или ни попитай, ще ти отговорим.