ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dead_Man на 2008-08-02 18:08:17
Вашето мнение относно Mikrofon i mishka 2.08.08 - SDTV.XviD - EmInEm може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от killboypowerhead на 2008-08-02 20:59:48
Евалата!:thumbsup:
публикувано от kolad на 2008-08-02 22:38:03
Subs кога? :) Шегичка.
публикувано от DLP на 2008-08-03 07:57:50
моя коментар за видяното:

Предаването е доста тъпо и скучно. Разтягат се локуми с глупости - примерно колко била заплатата на шефа на Интел, Гугъл и тъй нататък, това цели пет минути. Пълнеж ! После почват някаква тема и я докарват доникъде. Ала-бала - няколко приказки на кръст и хоп в следващата тема. Доста дълго време покзваха някакъв конкретен джойстик, явна реклама, мен ако питаш. А който не го интересуват джойстици, може да иде да пие едно кафе докато мине и тоя пълнеж. Пичовете в студиото, може и да са разбирачи, но приказката им хич не върви, или ако върви е на подскоци, или прекалено сложно или прекалено просто. Следва да се поупражняват малко повече как се поднася еди каква си материя по интересен начин пред широка аудитория.
публикувано от DLP на 2008-08-03 07:58:57
или ако върви е на подскоци, или прекалено сложно или прекалено просто. Следва да се поупражняват малко повече как се поднася еди каква си материя по интересен начин пред широка аудитория.
публикувано от tchefo на 2008-08-03 10:44:07
то и по радиото като вървеше беше така доста хаотично
публикувано от Riven на 2008-08-03 11:38:28
Едно от любимите ми предавания. Образователно винаги можеш да научиш нещо ново независимо колко знаеш. Препоръчвам го на всеки. Мерси на ъпа че го е качил че не ми се чака да го качат в архива на предаването :) :thumbsup:
публикувано от Rael на 2008-08-04 23:50:32
Хубаво е, че пак има предаване за компютри, нормално е да има критики и със сигурност те ще ни помогнат да го направим по-добро.
На мен лично този брой - с парите в компютърните фирми, с охладителите, с джойстиците (бяха три, представихме един в студиото и той наистина е най-добрият, и естествено никой не ни е платил, ама сме толкова подозрителни, толкова са ни лъгали, че не вярваме и на очите си) ми беше интересен да го гледам и слушам. И за wi-fi говорихме, и това беше интересно, ако поне малко се вълнуваш от тия проблеми.
Сега са "реда" и "безредието", за прескачането от една тема в друга: през цялото време са включеани скайпове, ICQ-та, яху месинджъри, телефон. Ако искаш да продължим, просто ни пишеш или се обаждаш, дори можеш да звъннеш през скайп, да те видим колко си недоволен и ядосан, че прескачаме от тема в тема. Първо ще ни го кажеш на момента и второ... ние ще те послушаме: ще продължим по темата, ще отговорим на въпроса ти. Е, ясно, че телевизията е повърхностна медия. задълбоченият разговор там натежава, но аз имам седмо сетиво за момента, в който това става и го прекъсвам. Ако искаш повече, намери си го в интернет или ни попитай, ще ти отговорим.
публикувано от Rael на 2008-08-04 23:51:45
Сега са "реда" и "безредието", за прескачането от една тема в друга: през цялото време са включени скайпове, ICQ-та, яху месинджъри, телефон. Ако искаш да продължим, просто ни пишеш или се обаждаш, дори можеш да звъннеш през скайп, да те видим колко си недоволен и ядосан, че прескачаме от тема в тема. Първо ще ни го кажеш на момента и второ... ние ще те послушаме: ще продължим по темата, ще отговорим на въпроса ти. Е, ясно, че телевизията е повърхностна медия. задълбоченият разговор там натежава, но аз имам седмо сетиво за момента, в който това става и го прекъсвам. Ако искаш повече, намери си го в интернет или ни попитай, ще ти отговорим.
публикувано от Rael на 2008-08-04 23:52:49
и го прекъсвам. Ако искаш повече, намери си го в интернет или ни попитай, ще ти отговорим.
Пак работи архивът, на сайта на предаването са качени всички броеве.