ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-09-12 18:51:32
Вашето мнение относно Metallica - Death Magnetic (2008) (USA) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by shado на 2008-09-12 19:36:25
Благодарско! Новия албум кърти!!! Не слушайте хейтърите и ламерите. Изслушайте го дузина пъти и ще видите...:thumbsup:
published by usdusd на 2008-09-12 19:55:11
албума избива навеса отвсекъде...
published by fixxxer74 на 2008-09-12 20:05:21
Оглеждаме се и за демо диска и за DVD-то. Metallica never leave. BOW DOWN! :thumbsup:
published by jimitheseint на 2008-09-12 20:09:19
Вече си свалих предния торент, който беше с добро качество, но ще си сваля и този, за да ги сравня.
Вече десет дни слушам албума и след всяко слушане все повече започва да ми харесва.Ще помоля тези, които обичат да плюят, поне два пъти да го изслушат и тогава да си дават мненията. И както казваха в един филм: "музиката трябва не само да я слушаш, а и да я чуваш".Благодаря на ъпа за експресната доставка.
www.myworld-bg.tk
published by maminsladak на 2008-09-12 21:10:03
Да, албумчето е наистина добро в сравнение с всичките 2-3 предни бози, които имаха куража да издадат. И да не забравяме - очаквам с нетърпение всички онези, които са "усетили" грандиозната разлика в качеството на двата торента :lol:
published by cica на 2008-09-12 21:22:25
Кърти мивки, чупи плочки.....няма друго какво да се каже...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by bukke на 2008-09-12 21:28:17
БРАВО! Чакам го с нетърпение! Но ще си взема и оригинала! Албумът е супер.
published by substance на 2008-09-12 21:51:55
Много добро албумче, което разбира се не значи, че St. Anger е лош! Да си гледат работата всички хейтъри на свети Яд, просто е по-различен.
Благодарско за FLAC-a! :thumbsup:
published by djjimmy66 на 2008-09-12 22:48:54
Албумът наистина е много добър, харесва ми със всяко следващо слушане. Но звученето му е меко казано ужасно! След изтичането на една камара релийзи из нета през последната седмица, един от друг по-гадно звучащи, се надявах това да е хитър ход на бандата, за да купуват хората оригинално СД. За съжаление този релийз от оригинален диск на Вертиго звучи също толкова лошо! По този повод случайно попаднах на този сайт:[url]http://www.gopetition.com/petitions/re-mix-or-remaster-death-magnetic/signatures.html[/url]Вижте за какво става дума и се присъединете!
published by substance на 2008-09-12 23:29:52
[b]Whiplashmetallica[/b], очевидно е от типичните олдскул фанатични траш фенове, който хейтват всичко по-ново и модерно. Не че старите неща са лоши, просто хората еволюират, променят се, нагаждат се към новите времена и тн. Най-малкото Блек е страхотен албум и си личи, че вече са много по-добри и опитни музиканти тогава. Св. Яд също е супер злобен и добър. Поне там се вижда, че за пръв път от сумати време свирят наистина с кеф и най-важното: свирят каквото си искат, а не угаждат на феновете, което си има точно наименование: комерс! Ако не беше този албум, сигурно вече щяха да са се изпокарали и разделили.
published by attempt на 2008-09-13 00:12:46
Баси и мъката - 1 seeder и той даже хич го няма :(
published by glupav на 2008-09-13 00:15:57
"We'll never stop, we'll never quit 'cause we're Metallica"... ;)
Според мен лично им е време да се откажат. Не знам защо никой не забелязва, но това отново не е Металика. По-скоро странен микс от Megadeth и Annihilator. Слушах го 3 пъти в неистови опити да харесам нещо...не намерих такова. Странно е да се налага да слушам музика 10 пъти, за да ми хареса. Че то и на Азис някоя мръсна чалга би ми харесала на 10-тото прослушване... 83, 84, 86 и 88 г. ми харесаха от първия път ;)
Пийс, бабо.
published by kondzhagyulo на 2008-09-13 01:42:45
Пичове на 34г. съм. За пръв път чух METALLICA лятото на 1986 г. Мисля, че това е преди 22г. Не искам да си налагам мнението - то си е само мое, но не мисля, че "LOAD", "RELOAD"( страшно уважавам този албум )и "St. ANGER" са ГАДНИ БОЗИ. Напротив в тях има ново звучене породено от душевното развитие, техния личен порив за промяна и желание за музикално развитие. Обаче повечето от феновете си знаят само едно...абе, то си е друго да бъде еднотипно, налиии..Давам за пример AC/DC : за не знам колко си години техните песни са едни и същи - с еднакви акорди, тоналности и рифове. Давам гаранция, че повечето от вас, ако чуят някое от не-хитовите парчета няма да могат да кажат от коя година, от кой албум и как се казва песента - странно защо ли...? А сега за новия албум - ами той наистина звучи, като траш масовките през 80-90г. Направили са го такъв за да угодят на феновете - давам за пример "The New Song" и "The Other New Song"(тази я няма в албума), която свириха по концертите миналата година. "The New Song" е страхотно парче в сравнение с това в какво се е превърнала - "The End of the Line" - монотонно скучно парче. Щом коментирате, че трябва да се прослуша 10-тина пъти за да го схванеш и хареса - ЯСНО !!!
published by dollyfan на 2008-09-13 10:26:35
Току що свалих и тази версия и за съжаление тя се оказа абсолютно същата като качество като по-ранната промо версия . Албумът ми хареса - има звученето на по-ранните им "класически" според някои , албуми , но записът е супер дразнещ - силно компресиран и лимитиран - непрекъснато има клипинг . То това напоследък е най-"модната" тенденция в звукозаписа - силно компресиране и лимитиране ( това примерно е доведено до абсурдна крайност в новия албум на Мадона, който въобще не става за слушане) , което има смисъл, само ако се слуша на малко дръжкофонче , но ако имате по-сериозна уредба слушането става доста проблематично...
published by outfaced на 2008-09-13 11:00:40
много клипнато :-/
свалям сега от демоноида, да видим как е там
published by AsianF на 2008-09-13 12:47:18
Дискът на Warner Bros е същият шит, както и изданието на Vertigo, а това, че не е losless го прави още по-неприятен за слушане. С други думи, на тия, дето са му правили дигиталната обработка, трябава да им се изредят всички фенове на Металика по-няколко пъти и след това да ги изпратят в Анадола, или, може би, обратното...
published by gubarcho на 2008-09-13 13:53:16
Нерото не може да го запише, не намира еди кои си файл - .flac Когато преименувам флака, нерото забива. Когато преименувам и двата съшата работа - забива Нерото. Иначе само флака си върви. Дайте акъл как да го драсна, без да го разделям аз на тракове. Иначе релийза е по-добър от предишния Браво на ъпа.
published by CHINO_BG на 2008-09-13 14:10:41
абе слушайте тва сега с това качество докато съберете 15 лева иу си го купите
тогава няма да се оплаква никой от качеството;)
а че нямаше разлика с промото - знаех си (дали беше обаче промо)...
published by CHINO_BG на 2008-09-13 14:13:40
gubarcho , 2008-09-13 13:53:16

Нерото не може да го запише, не намира еди кои си файл - .flac Когато преименувам флака, нерото забива. Когато преименувам и двата съшата работа - забива Нерото. Иначе само флака си върви. Дайте акъл как да го драсна, без да го разделям аз на тракове. Иначе релийза е по-добър от предишния Браво на ъпа.

трябва ти cue splitter с него разделяш а за неро то ти трябва доп плугин за флак а ако нямаш
published by gubarcho на 2008-09-13 14:27:15
Благодаря ти CHINO BG, явно трябва да се помъча малко. Да, имам флак кодек за НЕРО. Но все пак си мисля, че и този релииз е като предишния - копие на ЦД-то във флак формат. И като заредиш .cue файла с нерото и ти го драсва на тракове, също като оригиналното ЦД. Но явно има някакъв проблем. Нищо, ще се занимавам, ама явно няма да е днес :-)
published by brutalityx на 2008-09-13 14:40:50
Има ли го вече в магазините да го напазарувам? 15-20 кинта са ОК, стига да го има и в БГ (нали уж е световна премиера). Но ако го няма, тия в Warner ще ги сърбят задниците, ама много... И най-много да не си купя оригинал. Не че ще им нахабя, ама е кофти за бандата :-/
published by yonah_73 на 2008-09-13 20:25:09
Благодаря много!Няма да тегля щом е сьщото к-во като "промото"...На 35 сьм и слушам Metallica от началното у-ще - откакто излезе Ride the lightning.Отдавна не слушам вече само метьл,слушам дори jazz т.е. не сьм ограничен.Но ми писна да чета глупави коментари за една от любимите ми метьл групи!Новият албум е страхотен и представлява всичко това,което са били Metallica до ден днешен!Които не го разбират и харесват просто не разбират самите Metallica,а и от музика!Ако тези мьрморковци-"фенове" имат акьл да разберат филма "Some kind of monster",ще харесат и St.Anger!
published by yonah_73 на 2008-09-13 20:37:33
п.п. А,иначе и на мен са ми май най-любими "Load"и"Reload".Но новият албум ми хареса още от пьрвото парче!В началото се подразних,че има теми от предишни песни,но после това ми хареса още повече!Като че ли искат да кажат:"Това е за тези,които ни разбират и обичат и са с нас от самото начало.Ние сме си все сьщата Metallica дори много повече защото сме станали като личности много повече!".Тва е!Който иска да си плюе "любимата" група!
published by chvddl на 2008-09-13 21:48:44
Дива банда, любима ми е от първия и албум. За съжаление и този флак не струва като качество, страшни изкривявания. Ще се купува оригинала
published by dollyfan на 2008-09-14 09:21:12
И оригиналът ще е със същото качество (с голяма вероятност) - флаковете и на двата варианта са добре рипнати - просто оригиналите са записани по този начин. Ако искате и ви се занимава - декомпресирайте във wav и проверете с TAu Analayzer ...
published by chvddl на 2008-09-15 23:26:47
Може и да си прав, но не вярвам професионалисти да се дънят в качеството. Всеки може да зареди парчетата в музикален редактор и ще види плоска картинка, почти изпълнила 100 % по сила. Така никой не произвежда - изводът е лошо качество. Но за първо слушане става. Албумът е як!!!
published by Joro11111 на 2008-09-16 03:17:58
Искам да Ви попитам колко хора имат оригиналния диск защо трябва да се пишат малоумни коментари от сорта с еди какъв си битреит ще е по различен от 18 -та версия на качения Flac вместо да се обсъждат музикалните аспекти на албума???
published by usdusd на 2008-09-16 21:07:38
Guitar Hero III rip-a e истината. Mastering-а в оригиналната CD версия е яко прецакан. :!::!::!:
published by fotonchev на 2008-09-18 18:50:51
оказа се верно това, че от сони са осрали звука. Вижте статията,в играта са пратили RAW формата и оттам рипа звучи без дисторжъни.

http://www.tomsguide.com/us/guitar-hero-metallica-death-magnetic,news-2611.html