Не знам вече за кой пореден път изказвам благодарността си и преклонението си пред труда и вкуса на Ивет (yvetted) и като ъплоудер и като преводач за всичко, което до сега ни е предложила в различните сайтове.Този филм до сега не съм гледал, но веднага го изтеглих, тъй като поне за мен щом торента е създаден от Ивет е достатъчна гаранция за високо качество и безупречен вкус.Винаги ме е удивлявало, че тя ни предлага разностранна подборка от цялата палитра на световното кино и като жанрове, и като сюжети, режисьори и актьори от западноевропейското, американското, съветското и новото руско кино. Имам почти всичко, която през последните няколко години тя е предложила и поне за сега не съм срещнал нито един безинтересен или незначителен филм. Искрено й желая така да продължава и за в бъдеще. При контролния преглед установих, че качеството на картината, звука и субтитрите са безупречни и чакам с нетърпение сега около предстоящите празници да намеря време да изгледам и този филм-"Lost in Siberia" ("Изгубен в Сибир" и другия, който наскоро тя ни предложи-"Vent d`est" ("Вятър от изтока"). Предпочетох по-големия DVD формат освен заради по-доброто качество на картината, така и за допълнителната информация за режисьора на филма Александър Митта, създател на култови филми, като "Приятелю мой, Колка" и Екипаж" и още други данни за филма.