ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от yvetted на 2012-04-08 13:00:51
Вашето мнение относно Изгубен в Сибир може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от yvetted на 2012-04-08 13:01:36
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане.[/b][/color]
публикувано от hunzo на 2012-04-08 14:26:22
Благодаря,Yvetted.Давай още руски филми.С превод,че сме започнали да го позабравяме този език.
публикувано от TANE на 2012-04-08 19:02:30
Иве,миси :P:)
публикувано от woogie на 2012-04-08 20:44:51
Изгледах го,на един дъх. Както предишния, "Вятър от Изток". Тягостен, но истински. Все едно, че четеш Александър Солженицин, Варлам Шаламов или Виктор Суворов. Благодаря, още веднъж, Ивет!
публикувано от monko на 2012-04-09 21:07:19
Хмм а как да пусна тези субтитри на ДВД файл?
публикувано от fredgen на 2012-04-11 01:10:35
Не знам вече за кой пореден път изказвам благодарността си и преклонението си пред труда и вкуса на Ивет (yvetted) и като ъплоудер и като преводач за всичко, което до сега ни е предложила в различните сайтове.Този филм до сега не съм гледал, но веднага го изтеглих, тъй като поне за мен щом торента е създаден от Ивет е достатъчна гаранция за високо качество и безупречен вкус.Винаги ме е удивлявало, че тя ни предлага разностранна подборка от цялата палитра на световното кино и като жанрове, и като сюжети, режисьори и актьори от западноевропейското, американското, съветското и новото руско кино. Имам почти всичко, която през последните няколко години тя е предложила и поне за сега не съм срещнал нито един безинтересен или незначителен филм. Искрено й желая така да продължава и за в бъдеще. При контролния преглед установих, че качеството на картината, звука и субтитрите са безупречни и чакам с нетърпение сега около предстоящите празници да намеря време да изгледам и този филм-"Lost in Siberia" ("Изгубен в Сибир" и другия, който наскоро тя ни предложи-"Vent d`est" ("Вятър от изтока"). Предпочетох по-големия DVD формат освен заради по-доброто качество на картината, така и за допълнителната информация за режисьора на филма Александър Митта, създател на култови филми, като "Приятелю мой, Колка" и Екипаж" и още други данни за филма.