Здравейте хора,
Филма сега го тегля и нямам търпение да го изгледам. Аз също съм на мнение, че има неща, които без чужда намеса човешкия ограничен и стереотипен мозък не може да роди сам. Доказано е, че Менделеев сънува таблицата, Никола Тесла сънува напътствия, отвеждащи го към неговите открития и т.н. Технологиите са тук, още през 1902 Тесла има електромобил достигащ 150 километра в час, захранван от дребна купиика със стари (за моредната електроника) полупроводници - Nice A?! Познайте дали сега тази открадната, отново от Хамериканците, технология не се ползва някъде другаде ;) И да не говорим, че е известно на всички, че има места в Мексико, в които гравитацията е в пъти по-слаба и изтрелването на Ендевър щеше да е в пъти по-лесно. Но това е важна тайна, може и филма Трансформърс да се окаже прав и на Луната да има сгради, но не разрушени и не на извънземни, където технологията на Тесла би била полезна. Сега Тесла мотърс правят опит (БРАВО!) ама да не се окаже твърде късно....
А към господата по-горе (просветените), радвам се за Вас, аз също обичам да чета по темата, но сме прекалено дребни, както да спасим Света, така и да го променим. Нямаме и пари за бункер, ами сега?! Че и летището в Денвър е далече, а и там няма да ни пуснат, ми то какво остана? Да гледаме и четем и да знаем, че ни мамят и лъжат и да отричаме мълчешком или да правим митинги и протести... Аз лично се моля UFO-йците да ни спасят, уж те са ни измислили, според писанията по пирамидите тока (както Тесла е искал) е бил Wireless и фараоните са били странни митични същества с глава на животно и тяло на човек (първите опити да ни докарат до урод галещ окото, защото с човка на лице не приличаме на създателите ни). И са ни оставили по една книжка да четем (Библията), току виж научим нещо (или пък не, тя е просто средство за манипулиране и контролиране на масите, защото още по времето на Петър, България се е предала не под нечие робство а под Християнското такова, и не ми казвайте, че не сте гледали как Папата (стария) не се ръкува с американция презицент по оня специялния начин - масонския).
Относно далекогледа-телескоп, с който си гледате небето, ами ОК ама дали са наши... още нацитата са имали пленени "техни" кораби, та как на инженерите на Хитлер са им хрумнали (както на Менделеев и Тесла) да направят първите зачятия на b2 stealth bomber, а и първите маняци направили балистични ракети...
С две думи, хубаво е да знаем на къде отиваме, защото ако не знаем, ще стигнем някъде другаде.
Наслука братя, купувайте палатки, надуваеми дюшеци или свещи (the choice is yours) ще се спасяваме ;)