ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2012-06-26 00:04:39
Вашето мнение относно International UFO Congress 2012 - Jamie Maussan може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Solarman на 2012-06-26 00:13:32
(bow)
публикувано от Katilgangsta на 2012-06-30 10:24:44
Във Филма са събрани толкова Много Доказателства,че ще Предстои Нещо,че Никой не може да ги Обори.
За тези които се Интересуват на такава тематика.Филма,ще им Предостави Доста Отговори,чрез които да си обяснят своите Промени.
Тези клипчета ( 2012 - A message of hope - те пак са от арената ), също Трябва да се Гледат.Защото,Те,също предоставят Доказателства,за Предстоящата Промяна.
публикувано от dozentnedev на 2012-06-30 21:04:09
Според мен американците чрез Обединените нации подготвят инсценировка на контакти с извънземни. Това ще се направи за да си възвърнат контрола (и за пари, естествено). Житните кръгове ги правят пилотите на супер модерни военни летателни апарати, оборудвани с някакъв вид лазерно или микровълново оръжие, което прегаря стъблата на растенията. Тези фигури са компютърно генерирани и в последствие "гравирани" в нивите. От ХОРА не от извънземни. Сигурно много се смеят после като гледат разни такива професори уфолози как им се дивят.
Американците спонсорират множество филми, книги и проекти за това че уж има cover up, disclosure project, че правителството знае нещо, но го крие от обществото и т.н. Юркат народа, защото народа обича да бъде заблуждаван.
публикувано от HighSEAL на 2012-07-01 06:38:53
Не мисля че са мен мейд кроп съркалите (Истинските), освен това твоето твърдение като цяло (дозентнедев) ми се вижда повлияно точно от неправилните филми(спонсорирани от някой, на който не му изнася хората да знаят истината) които са там за да я прикрият, ако се инртересуваш от темата разгледай повечко неща преди да оставяш коментар, който обърква и заблуждава хората допълнително!
публикувано от Katilgangsta на 2012-07-01 10:22:53
Критиците от населението на Земята са 99.999.999.997%.
Отричането е,една от Основна тактика след Страха,чрез която да се маниполира - което ще рече,Прикриване на "Истената " с Всевъзможни подзначение на думите,които да водят до объркване на Съзнанието.
Поради тази причина много от тези критици даже не знаят какво представля Средата в която живеят.И си Измислят свои правила по които другите,трябва да живеят.И ако другите не се съобразяват с тяхните виждания,се оказват в лудници, на кладата,в канавката,два метра под земята,в реката,в морето и т.н.
Много от вас,Господа Критици,даже не сте поглеждали нощем небето,за да видите тези Светлини,които ги има по клиповете и филмите,които според вас са разни измислици.
Всяка вечер ги наблюдавам от Бургас и имаше такива дето невярваха,докато не ги видхяа тези " измислици ".И взеха та повярваха,че има нещо,което не е май както трябва.
По начина по който ми отговорихте,показва,че отричате съществуването на извънземни цивилизации,което само по себе си показва,че имате доста да четете,да гледате,да учите,за да може Един ден Да Осъзнаиете,какво Означава тази Дума ... Осъзнаване.
Да Критикуваш е Лесно,но да Повярваш е Още По-Лесно.
Ако започнете да търсите Истенските Значения на Думите,ще започнете малко по малко да Осъзнавате какъв е Истенския Смисъл на Живота.
И като пример,ще ви посоча .... има около 186 държави.Това означава 186 различни думи за едно Значение.Оттам продължавам с диалектите ..ми то само в България има поне 10 диалекта,което ще рече,че в Българския език има поне 10 думи за едно Значение.
Затова,Госпада Критици,поне се Научите как да Критикувате.Защото не само Криете Истената от другите,но и от Самите Себе си.
Направете си една Услуга ...поглеждайте по-често небето след 22:20 часа.

И нещо друго ....
Всеки сам за себе си е,Прав. ... но защо е прав?!??
публикувано от Akimo на 2012-07-02 23:49:10
Този документален филм след малко ще го пусна, но преди това бих искал да препоръчам на хората тук (тъй като мисля, че ще им се стори доста интерестна) книгата на Ян Ван Хелсинг "Не пипай тази книга". Има я на български, ако се чудите. Човека е германец и дори в книгата цитира един от разговорите си с един човек от илюминатите. Има и много информация относно извънземните. Абе....адски много, много, много полезна информация има отностно много различни неща и е около 350 страници. Извинявам се за спама, но просто не мога повече да се здържам без да споделя тази невероятна книга. :)
публикувано от Akimo на 2012-07-02 23:50:22
Забравих да добавя, че хората трябва да знаят какво по-дяволите става, ставало и ще продължава да става със света!
публикувано от Katilgangsta на 2012-07-03 12:01:15
Здравей,Акимо. :)
Да,книгата му е,доста добра,но прочети и една от другите му книги за индиго децата - Децата на новото хилядолетие.Тя също е много добра.
Ако искаш,мога да ти пратя списък на филми и книги,които аз съм чел и гледал.
Като материално количество ( около 40 книги и около 50 филма ) ,е,малко,но с Огромна Информация - Знание,за нещата,които стават около нас.
Потърси, ... Росен Стаматов ... във фейса - снимката на профиля ми е,от плажа и съм от гр.Бургас ..че има и други с мойто име :)))
публикувано от dumb_fluffy на 2012-07-04 00:27:09
Нито един смислен коментар... Не става само с четене на книги и гледане на филми, трябва и акъл... Няма да споменавам правописа на горните господа...
публикувано от dozentnedev на 2012-07-06 07:57:37
За да отговоря на HighSEAL и на Katilgangsta
моля изгледайте този филм http://www.youtube.com/watch?v=kopk-tS9X3E&feature=related и обърнете внимание на 1:14:04 където се казва, че американското правителство подготвя (режисира) своите "врагове" - първо комунисти, после терористи, накрая извънземни. Това е the last card.
Извънземни форми на живот съществуват, но това, което скоро ще се прожектира на населението на Земята, ще бъде hoax, нагласена работа, както много други политически и икономически събития.
Аз разполагам с телескоп Celestron Power Seeker и всяка вечер с децата наблюдаваме това, за което говори Katilgansta. Една част са американски Surveilance Vehicles, като повечето от тях са Super Stelt technology - видими единствено с инфра червена камера. Изграденият натовски "Щит" представлява точно това - непрекъснато заснемане на активността на населението и евентуална защита от извънземна атака
публикувано от dozentnedev на 2012-07-06 08:05:57
за да отговоря на Katilgansta и на HighSEAL, гледайте в тубата UFOs - The Greatest Story Ever Denied, там на 1:14:04 много добре се обяснява че последният коз на американците ще бъде изваждането на извънземната карта. Те се подготвят от много време за тази инсценировка (hoax). Това, което вижда Katilgansta (и аз го наблюдавам с телескоп Celestron Power Seeker са американски Surveilance Vehicles, съставна част от "Натовския щит" - спътници, заснемащи всяка активност на населението. Например убийството на сестрите Белнейски е заснето с такава апарура и Бойко Борисов изиска кадрите. Извънземни формио на живот съществуват, но това, на което ще станете свидетели скоро ще е постановка.
публикувано от Katilgangsta на 2012-07-06 20:59:51
Благодаря за линка,Dozentnedev. :)
Филмчето е добро,но тази информация за мен е стара.
Преди 3 години четох една книга - не съм сигурен за заглавието,мисля че,беше " Ние от Космоса " ,там за първи път прочетох за този прояект " Blue book " .И в книгата има интервю с един от тези които са в този проект,Кадето казва,че след като са направили контакт с извънзем и са разбрали,че ще става нещо.Са започнали да строят подземни градове и тяхното оборудване с парите от данаците на американците.В последствие,когато този проект се разраства,другите дръжави - правителства,правят същото като американските си " колеги ".А Оборудването - като тези дигатели с вода, водородни синтези и други,които осигуряват чистата енергия,за захраването на тези подземни градове,трябваше отдавана да са излязли на бял свят,но всичко е покрито или " смачкано " чрез бюрокрацията.Веднага след като е направен този проект " Blue book " ,е,започнато планирането на тези градове .
Но такава информация за извънземни,за мен е,нещо което допълва другите ми Знания.Които са на Духовна основа.
Даже,още в началото си мислех да не правя коментари,защото знам какво ще стане.Но това беше изключение.
Поне нкой може и да научи нещо от тези неща.
Вярвам,че Списъка,който дадох на Акимо,ще му помогне,малко или много.
Единственото,което мога да кажя,е, ... Търсете Знанието ...то,ще ви даде Нужната Свобада откоято се Нуждаете,за да Вървите по Спокойно по Път на Еволюцията.
Приятно търсене. :)
публикувано от datigo на 2012-07-12 23:59:41
В моя свят, който живея само глупаците може да вярват, че няма извънземни форми на живот, всичко останало е ЛЪЖА и тонове глупави научно-популярни филмчета от типа " има ли извънземни" е не няма сами сме в цялата вселена задници!!!!
публикувано от pfloyd на 2012-07-13 00:43:47
Егати и конспирациите щом доцентнедев ги разкри само с един телескоп. Язък за милиардите долари хвърлени на вятъра.
публикувано от Mo19 на 2012-07-28 20:34:07
Здравейте хора,
Филма сега го тегля и нямам търпение да го изгледам. Аз също съм на мнение, че има неща, които без чужда намеса човешкия ограничен и стереотипен мозък не може да роди сам. Доказано е, че Менделеев сънува таблицата, Никола Тесла сънува напътствия, отвеждащи го към неговите открития и т.н. Технологиите са тук, още през 1902 Тесла има електромобил достигащ 150 километра в час, захранван от дребна купиика със стари (за моредната електроника) полупроводници - Nice A?! Познайте дали сега тази открадната, отново от Хамериканците, технология не се ползва някъде другаде ;) И да не говорим, че е известно на всички, че има места в Мексико, в които гравитацията е в пъти по-слаба и изтрелването на Ендевър щеше да е в пъти по-лесно. Но това е важна тайна, може и филма Трансформърс да се окаже прав и на Луната да има сгради, но не разрушени и не на извънземни, където технологията на Тесла би била полезна. Сега Тесла мотърс правят опит (БРАВО!) ама да не се окаже твърде късно....
А към господата по-горе (просветените), радвам се за Вас, аз също обичам да чета по темата, но сме прекалено дребни, както да спасим Света, така и да го променим. Нямаме и пари за бункер, ами сега?! Че и летището в Денвър е далече, а и там няма да ни пуснат, ми то какво остана? Да гледаме и четем и да знаем, че ни мамят и лъжат и да отричаме мълчешком или да правим митинги и протести... Аз лично се моля UFO-йците да ни спасят, уж те са ни измислили, според писанията по пирамидите тока (както Тесла е искал) е бил Wireless и фараоните са били странни митични същества с глава на животно и тяло на човек (първите опити да ни докарат до урод галещ окото, защото с човка на лице не приличаме на създателите ни). И са ни оставили по една книжка да четем (Библията), току виж научим нещо (или пък не, тя е просто средство за манипулиране и контролиране на масите, защото още по времето на Петър, България се е предала не под нечие робство а под Християнското такова, и не ми казвайте, че не сте гледали как Папата (стария) не се ръкува с американция презицент по оня специялния начин - масонския).
Относно далекогледа-телескоп, с който си гледате небето, ами ОК ама дали са наши... още нацитата са имали пленени "техни" кораби, та как на инженерите на Хитлер са им хрумнали (както на Менделеев и Тесла) да направят първите зачятия на b2 stealth bomber, а и първите маняци направили балистични ракети...
С две думи, хубаво е да знаем на къде отиваме, защото ако не знаем, ще стигнем някъде другаде.
Наслука братя, купувайте палатки, надуваеми дюшеци или свещи (the choice is yours) ще се спасяваме ;)
публикувано от ufo1337 на 2012-11-08 20:02:02
А субтитри дали ще има или отново ще стане като със Secret Space ? Къде е свободата на словото?
публикувано от tripboxxx на 2013-01-20 01:06:39
Небероятно добър --филм-- всичко събрано ,обобщено и изяснено ....ох поне ми вдъхна малко надежда след като разбрах до къде сме я докарали и ,че цял живот съм бил лъган от некви каде им се иска да фанат ГОСПОД за шлифера...
..надявам се повече хора да се събудят и наистина да почне да се оправя тази планета най-накрая щото наистина няма време вече.Много БЛАГОДАРЯ ,че го качихте ...!! късмет и си помагаите не се мразете богове няма да станем и парите няма да ни оправят както се вижда само деградираме ами поне да си помагаме 1 вид сме ако не за друго ,на мода е да се краде знам ама стига толкова...