"... Не съм го гледал, наъ-вероятно няма и да го гледам, защото нямам толкова време за губене по неща които горе-долу са ми известни, но ми харесаха коментарите Ви ... tantrico на 100% си прав... Българинът е "Овца", само блее(оплаква се) наляво и надясно, а като опре ножа до кокала - мълчи и изпълнява каквото му нареди корумпирания "овчар" ! Никога няма да се оправиме, ама никога. Като се появи някои дет да събуди "овците" - бива жестоко смазан... тука е така"
KUR, не ми харесва аватара и ника ти, но съм съгласен с теб.
Питам: КОЛКО РЕВОЛЮЦИИ са ставали в българската история? Нито една. Колко граждански войни е имала България. Нито една. Всяка една западна демокрация(и в Русия също м/у другото се е случило, нищо, че не е демократична държава)е създадена на основата на революция или гражданска война.
Така обикновения народ показва, какво се случва с тези, които забравят, че ако се прекали става страшно.
Докато ние сме правили теманета на турците, във Франция гилотината е работила бясно...И Мария-Антоанета, крал-мрал -под ножа...
Така се създава демокрация.
За съжаление в България 500 години всяка глава, която се е надигала (и на целя род главите) е била рязана. И така сякаш генетияно са ни оперирали от всякакво желание за недоволство или революции.
Те така...
В Русия съм, в Русия съм...
Всъщност това е било разработка на военните за да убият частния производител...Ама айде друг път ще ви разказвам...