ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tony_m на 2008-04-12 23:41:51
Вашето мнение относно Goreshto.12.04.2008.SDTV.ASF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от chickem4o на 2008-04-13 00:05:40
Много,много ама много благодаря за ъпа!
публикувано от Severance на 2008-04-13 00:07:33
ПОКЛОН ПРЕД ГЕОРГИ СТОЕВ!!!

някой да сложи тоя торент в препоръчвани и да не се маха оттам НИКОГА!
публикувано от V-Power на 2008-04-13 00:24:16
Severance е ти па ся никога хахах :lol: хубаво е в препоръчвано да отиде ама временно 8)
публикувано от penman на 2008-04-13 00:26:07
Поклон пред това което направи Жоре! Почивай в мир! Убеден съм, че Бог опрости греховете ти!
публикувано от ra33r3n на 2008-04-13 01:15:02
хора с каква програма мога да отворя този формат ASF с всичко пробвам не става моля помогнете
публикувано от djebedaya на 2008-04-13 01:17:16
тва е човекът-беля за мутрите в България
RIP стабилен :(
публикувано от lock на 2008-04-13 01:20:33
Severance и компания, стига сте канонизирали едва ли не този престъпник и фантазьор. Аман! Никой не заслужава да бъде убит, но това вашето е прекалено!
публикувано от hans0l на 2008-04-13 01:23:35
хора с каква програма мога да отворя този формат ASF с всичко пробвам не става моля помогнете

Пробвай с KMPlayer;):):P
публикувано от ra33r3n на 2008-04-13 01:27:19
кажете с каква програма да отворя този формат дето е в торента????
публикувано от Carbon333 на 2008-04-13 01:32:02
Прокуратурата и полицията са виновни за всичко.Георги Стоев от две години траби по медиите,че иска да свидетелства ала никои не му обърна внимание,никои не излезе даже да го опровергае.Но след като го убиха започнаха да се изреждат един след друг и Румен Петков и Кокинов, и Борис Велчев и още един куп нещасници и с усмивка започнаха да обясняват,че Георги Стоев сам си бил виновен ,че те едва ли не му се молили да даде показания ама тои им отказал.И Х*И ли бяха налапали, че не излязоха да го кажат това по рано когато беше жив,а взеха да говорят такива глупости и да лажат така нагло, когато човекът вече ,не е между живите и не може да се защити.Направо ми се повръща като ги гледам:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:.

Бог да го прости човека!
публикувано от Carbon333 на 2008-04-13 01:43:21
такива глупости и така нагло да лъжат когато човека вече ,не е между живите, и не може да се защити.Направо ми се повръща като ги гледам:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Бог да го прости човека!
публикувано от miley на 2008-04-13 02:02:36
БРАВО на ъпа за бързата реакция!евала на мъж като Жоро,трябва да има повече хора който си казват истината!!!но за сега в БГ повечето хора са мишоци,а друга час курумпирани лонгори или продажни гейзери...за такива само удриййй:spank: ПОЧИВАЙ В МИР СМЕЛЧАГА!!!:'(
публикувано от emilio_mp на 2008-04-13 02:04:36
Някой знае ли от кога е предното предавне с него??
публикувано от goalkeeper на 2008-04-13 02:07:08
Някой може ли да изнамери предаването от 2 февруари, че никъде не успявам да го намеря.
публикувано от ivoboyy на 2008-04-13 07:47:52
Лека му пръст на Жоро.Благодарско на Ъпа за бързата работа!
публикувано от ls1 на 2008-04-13 08:55:20
Не мисля че са много хората които могат да коментират кое е истина и кое не. Факт е че с убийството го поставиха в графата 'ахааа, значи е бил прав'.

Това което ме издразни в предаването бе постоянното повтаряне и презастраховане на Райкова че тя нищо не казвала да не дойдел някой да я търси. Един дискретен надпис в началото, че всичко казано си е отговорност на госта би бил достатъчен. А така тя на моменти просто си личеше колко я е страх.
публикувано от voda4a на 2008-04-13 09:34:50
почиваи в мир Жоро и 10x на ъплоъдъра за хубавия торент. Файла се отваря с [b]BSplayer[/b] ,ако не ви го отваря драпнете си по-нова версия на програмата
публикувано от pandox на 2008-04-13 10:04:35
почивай в мир!!!
публикувано от karlos79 на 2008-04-13 10:51:18
Интересно,че никой от изказалите се до момента не си задава въпроса кой е Георги Стоев,с какво се занимава в момента и с какво се е занимавал преди!Всичкото лаене в предаването на изключително некадърната и посредствена Венета Райкова е просто само за реклама на книжките които всъщност са вече твърде много,а пазара им е един и същ и вечедоста изчерпан!Поли Пантев бе убит заради изчезнала дрога,а не от параноя.Алисия беше гадже на Пашата не знам някой да я дръпне за да я е*е в "Дружба" и да остане не наказан!Георги Стоев услужливо пропуска имената на активните в момента хора и разказва за някакви слухове и разкази на 3-ти лица без капчица доказателство!Тои бе убит,но това не прави разказите му достоврени,а напротив ако бяха верни никой нямаше да го прави герой с убиването му(сега ще почнат да му се продават книжките)Версиите за смърта му са хиляди но най-малко вероятната е заради писанията му!
публикувано от POPCORN на 2008-04-13 11:03:19
O боже какъв коментар!Не говориме какъв е бил!Явно не е бил света вода ненапита!Просто човека разказва истини и сега вече щом е мъртъв определено не му харесва на някой каквото е говорил!Това доказва че са истини!Също така че мафията и полицията са абсолютно едно!А той че не е бил от най-честните хора сигурно не е бил!Евала му права че ги разказва!Повечето ще седят в миша дупка и си мълчат!Почивай в мир Георги!
публикувано от tantrico на 2008-04-13 11:03:48
Карлос, ти като знаеш толкова много, защо не си отишъл в съда да ги кажеш, ами и ти така тръбиш наляво и надясно. Много е лесно всички така да говорят пред свършен факт. Ако всичко това, за което говори е вярно, значи държавата България не заслужава да съществува и най-вече тъпия български народ.
публикувано от karlos79 на 2008-04-13 11:06:52
Георги Стоев услужливо пропуска имена на действащите в момента хора с изкл. на ген.Гоцев!Апропо Венета Райкова също работеше като даржанка на няколко човека които се редуваха,а не се ревнуваха защото бяха женени,той би трябвало да знае този факт,но тъи като "Горещо" е единственият му ефир след жълтите вестници-той отива там и започва да разказва за слухове и разкази от трети лица без никакво доказатвлство дори и за една от думите му!Убииството му не прави книгите и разказите му достоверни,а напротив ако имаше истина в тях то никой нямаше да го прави герой като го убива(сега ще се продават и преиздават книжки с името му)
публикувано от karlos79 на 2008-04-13 11:10:17
аз не знам нищо само съм чувал слухове които са минавали покрай мен като градски легенди и никой не би трябвало да взима на сериозно човек който разказва слухове
публикувано от tantrico на 2008-04-13 11:10:19
Тъпия българин прави всичко, което му се каже и никога не си търси правата. Затова цялата държава е на такова дередже. Когато в Италия решиха да вдигнат цената на горивото преди Коледа какво стана, цяла Италия стачкува повече от седмица, пътищата бяха блокирани и докато не се оправиха нещата нито един слад и нито една транспортна фирма не работи. Следващ пример - Гърция. Преди около месец правителството реши да направи реформа в песнионното осигуряване, която не беше никак благоприятна за самоте гърци и какво стана - СТАЧКА. Цяла Гърия нямаше ток, точно поради тази причина. Ама всичко това дали е отразена в БГ медиите?!? Аз поне не съм чул за такова нещо. И защо ?! За да не може тъпия българиски народ да се усети и да си каже : "Абе, гледай акво правят хората на запад. Искат нещо и го получават." Докато българите не разберат, че те са "хората които плащат музиката и те трябва да я поръчват" така ще е !!!
публикувано от tantrico на 2008-04-13 11:15:10
продължение: цяла Гърция нямаше ток и никой не знаеше кога ще спре отново. Но някой да е чул по БГ медиите за тези неща !?!? Аз поне не съм. И пита ли се някой защо?! Защото тъпия български народ може да си каже: " Абе, гледай какво правят хората на запад. Искат нещо и го полуават." Докато българинът не разбере, че той е "човекът който плаща, и той трябва да поръчва музиката", ТАКА ЩЕ Е!!!
публикувано от karlos79 на 2008-04-13 11:18:28
Не искам да убиждам никой,а и твърдо съм на мнение че никои не бива да бъде убиван!Просто искам да кажа че има доста разминавания в истрийте му и в крайна сметка те си остават само слухове!А сега ще започне едно издаване и преиздаване на книжки с неговото име .....
публикувано от doki1980 на 2008-04-13 11:57:47
Почивай в мир Жоро Стоев!!!
публикувано от georgemaiden на 2008-04-13 11:59:34
Българина е ИЗРОД живеещ в държава (ако може да се нарече) бъкаща от ГНИЛОЧ ! Спокойно!!! Днес ако е зле - утре ще е по-зле:thumbsup: Тук в Абсурдистан важи принципа - Един Умира друг му го За....:thumbsdown: А нали се сещате,че при полов акт удоволствието е да СВЪРШИШ !:hump:
публикувано от real_redman на 2008-04-13 12:12:20
Утре ако друг известен "бизнесмен" от тези среди излезе в "Горещо" и започне да разказва за неща, които вече всички знаем, но не толкова конретно, сигурно и на него ще издигнете паметник, независимо колко вреди е причинил или колко живота е отнел този човек!
публикувано от KyP на 2008-04-13 12:20:53
... Не съм го гледал, наъ-вероятно няма и да го гледам, защото нямам толкова време за губене по неща които горе-долу са ми известни, но ми харесаха коментарите Ви :thumbsup: ... tantrico на 100% си прав... Българинът е "Овца", само блее(оплаква се) наляво и надясно, а като опре ножа до кокала - мълчи и изпълнява каквото му нареди корумпирания "овчар" ! Никога няма да се оправиме, ама никога. Като се появи някои дет да събуди "овците" - бива жестоко смазан... тука е така:thumbsdown:
публикувано от pifaaa на 2008-04-13 12:23:36
Само не знам защо Венета Райкова трябваше да води това интервю....не и отива,а и се държеше неестествено през цялото време му задаваше тъпи въпроси за да стигне до някакви смешни сензацийки.Цялото предаване е още едно доказателство на какво ниско ниво е нашата държава,как никой не му потърси сметка откъде знае всичко това,като се вижда,че всичко написано от него е толкова близо до истината.България няма да се оправи никога докато на влас има такива политици.
публикувано от tantrico на 2008-04-13 12:54:26
КуР не е ли така, кажи ми?! Или всички (или поне тези които сещат) трябва да си припомним 1999г. когато всички бяха на улицата и викаха "Кой не скача е черве", а сега кой ни управлява!!! Точно този СЪЩИЯ червен. Но сега никой не се сеща как точно при управлението на този ЧЕРВЕН доларът скочи за по-малко от месец на 3лв.!!! И как за горе долу същото време се напечатаха копюри от 500 и 1000лв., защото инфлацията толкова бързо растеше, че ако днес си можел да си купиш хляб с 10 лв., утре не само,че може да няма хляб(както и нямаше),но вече ще стува 100лв. !!!
публикувано от iiccoo на 2008-04-13 15:09:18
поне убиеца да бяха хванали и щях да повярвам че държавата не стои зад мафията:grrr:
публикувано от ico1730 на 2008-04-13 16:29:14
държава и мафия в едно ! е това е България . и кои кого командва не се знае но са с общ икономически интерес !:cool:
публикувано от ico1730 на 2008-04-13 16:32:28
а доколкото за тази лигла , то тя е кукличка "барби" а за доброто и интервю то маи тя си има режисьори и сценаристи а ? и маи на тях им е работата да измислят въпросите щото ....... лошо иначе !:lol:
публикувано от Yessi на 2008-04-13 16:42:13
потресен съм от това, което видях! знаем ги тези неща, но кагот някой апелира към властта за помощ и се страхув аза живота си, пълното отсъствие на адекватна реакция от страна на държавата е отвратително и цинично!Жалко за смелостта на убития, защото каквито и оставки, каквито и скандали да предизвика убийство му,той все пак плати с живота си. колкото до журналистката-абсолютна пародия, вулгарно и ниско ниво, оригиналничене и порърхностно поведение по въпроси, които изискват изстинка разследваща журналистика.
публикувано от no7human на 2008-04-13 17:43:19
ако може да се ка4и и предаването от февруари няма да е лошо,или ако някои го има да казва.
публикувано от Izverg на 2008-04-13 19:03:31
На Венета Райкова са й увиснали гърдите, съжалявам :-/
публикувано от KyP на 2008-04-13 20:04:55
На който не му харесва да не чете... По принцип не съм от заядливите, но ... Medioma_mane скиваш ли ми аватара 8) ...(ако иска модератор да го изтрие)...
публикувано от mmdim на 2008-04-13 21:30:50
"... Не съм го гледал, наъ-вероятно няма и да го гледам, защото нямам толкова време за губене по неща които горе-долу са ми известни, но ми харесаха коментарите Ви ... tantrico на 100% си прав... Българинът е "Овца", само блее(оплаква се) наляво и надясно, а като опре ножа до кокала - мълчи и изпълнява каквото му нареди корумпирания "овчар" ! Никога няма да се оправиме, ама никога. Като се появи някои дет да събуди "овците" - бива жестоко смазан... тука е така"

KUR, не ми харесва аватара и ника ти, но съм съгласен с теб.
Питам: КОЛКО РЕВОЛЮЦИИ са ставали в българската история? Нито една. Колко граждански войни е имала България. Нито една. Всяка една западна демокрация(и в Русия също м/у другото се е случило, нищо, че не е демократична държава)е създадена на основата на революция или гражданска война.
Така обикновения народ показва, какво се случва с тези, които забравят, че ако се прекали става страшно.
Докато ние сме правили теманета на турците, във Франция гилотината е работила бясно...И Мария-Антоанета, крал-мрал -под ножа...
Така се създава демокрация.
За съжаление в България 500 години всяка глава, която се е надигала (и на целя род главите) е била рязана. И така сякаш генетияно са ни оперирали от всякакво желание за недоволство или революции.
Те така...
В Русия съм, в Русия съм...
Всъщност това е било разработка на военните за да убият частния производител...Ама айде друг път ще ви разказвам...
публикувано от mmdim на 2008-04-13 21:31:35
Питам: КОЛКО РЕВОЛЮЦИИ са ставали в българската история? Нито една. Колко граждански войни е имала България. Нито една. Всяка една западна демокрация(и в Русия също м/у другото се е случило, нищо, че не е демократична държава)е създадена на основата на революция или гражданска война.
Така обикновения народ показва, какво се случва с тези, които забравят, че ако се прекали става страшно.
публикувано от boqn.sonya на 2008-04-13 21:31:53
"no7human , 2008-04-13 17:43:19

ако може да се ка4и и предаването от февруари няма да е лошо,или ако някои го има да казва "

И аз се присъединявам към молбата.
публикувано от tony_m на 2008-04-13 22:42:41
Има си форум за рикуестите, а и предаването от февруари ако го имах щях да съм го качил
публикувано от cancel на 2008-04-13 23:28:12
Имам един въпрос: Не ми го отваря никакъв плеар тоя ASF формат.С какъв плеар да го гледам ..:grrr:
публикувано от tony_m на 2008-04-13 23:43:28
Свали си последна версия кодеци и ще можеш на bsplayer. Можеш също да гледаш с vlc player или kmplayer без кодеците.
публикувано от JasonX на 2008-04-14 04:16:22
mmdim, май си прескочил часовете по история щом задаваш такива въпроси. В България е имало не едно и две въстания преди освобождението. Априлкото въстание да ти говори нещо??? Всяка страна си има смели хора и мърши.
А относно това колко революцията е полезна за народите мога да кажа, че Англия/Холандия/Норвегия са си достатъчно демократични страни и без граждански войни или революции. А в Русия положението е било мизерно и след създаването на СССР така че примера ти е доста неумесен.
публикувано от JasonX на 2008-04-14 04:20:55
Не че искам да звуча песимистично, но тези неща никога няма да се оправят. В България организираната престъпност и за напред ще продължи да си я има и ще създава връзки с бъдещата власт. Ако някой си мисли, че се стига до властта без връзки с разни сенчести организации е в голяма заблуда.
публикувано от sassabs на 2008-04-14 10:18:30
Това за революциите беше много тъпо, чак се изумих.
първо е супер неуместно, второ в нашата история има колкото искаш
публикувано от ABIDE на 2008-04-14 11:59:49
И за мен да каже по телевизията, че съм бил давал дупе за пари, и аз ще го застрелям. Кои е Георги Стоев? Никой? Кой е Младен Михалев? Издигнал се по един или друг начин от нашата миризлива държава човек, който съм сигурен, че има повече власт и средства от всичките оставили коментари в темата взети заедно и умножени по 10.
публикувано от emilio_mp на 2008-04-14 12:05:31
Има 2 торентта с книги на Георги Стоев в един друг тракер- Zam****.net
публикувано от tin на 2008-04-14 13:01:08
някой моля да качи 2те предавания в неделя и понеделник 13-14.04.2008 от 19:15 по Нова за Георги Стоев
публикувано от pepelopes на 2008-04-14 13:59:38
Качете го в youtube с английски субтитри
публикувано от keel на 2008-04-14 15:51:56
Навсякъде обаче крият предаването "Горещо" от 02.02.2008 г. защо ли?
публикувано от LinKuei на 2008-04-14 16:01:07
[color=orange]keel[/color] , 2008-04-14 15:51:56

Ама разбира се...как няма да го крием. То трябва и малко цензура да има. Скрили сме го в сейф 486 в Швейцарска банка (от съображения за сигурност няма да казваме коя). Ключа за него се намира в сейфа в бараката зад езерото в гората....:lol::lol::lol:
Айде стига сте писали глупости. Нали се сещаш, че никой не е предполагал, че така ще се развият нещата и едва ли някой го е записал.
публикувано от kamenl на 2008-04-14 16:03:02
r.i.p. Жоро:'(
публикувано от stamm на 2008-04-14 18:14:29
Поклон пред паметта на Георги Стоев.Бог да го прости.Искам да кажа само едно,че него го уби най-голямата организирана престъпност в Булгаристан - Политическата организирана престъпност в прекия смисъл.Рибата се вмирисва откъм главата.
публикувано от savov86 на 2008-04-14 22:11:17
Бог да го прости!написа страшни книги!Мир на праха му!:'(
публикувано от miley на 2008-04-14 22:38:56
абе да ти кажа точно си го КРИЯТ LinKuei...из цялия нет го няма,а от миналото лято го има интервюто...от 02.02.2008год разкри много фолк певици и манекенки и стана малко тегаво за широката общественост...ама всъщност разкри много ОБЩЕСТВЕНИ ТАЙНИ:!::hi:
публикувано от jndigweed на 2008-04-15 11:43:15
Yessi-потресен съм от това, което видях! знаем ги тези неща, но кагот някой апелира към властта за помощ и се страхув аза живота си, пълното отсъствие на адекватна реакция от страна на държавата е отвратително и цинично!Жалко за смелостта на убития, защото каквито и оставки, каквито и скандали да предизвика убийство му,той все пак плати с живота си. колкото до журналистката-абсолютна пародия, вулгарно и ниско ниво, оригиналничене и порърхностно поведение по въпроси, които изискват изстинка разследваща журналистика.
Ето това е коментар браво.
публикувано от deusex на 2008-04-23 13:27:02

Този епизод допреди месец беше в този тракер, но явно е свален от като веществено доказателство... Разбирасе това не бива да бъде проблем за "свободата на словото", така че ако някой го е записал ще е добре пак да го качи ;)
публикувано от deusex на 2008-04-23 13:58:06
В БГ сайтовете може лесно да се пипа но в YOU TUBE явно не са успяли ;)
Тук може да видите интервюто от 02.02 на Георги Стовев в Горещо:

http://www.youtube.com/watch?v=0PcCby7_mBY&feature=related