Ако някой иска да го гледа без субтитри, тук го има онлайн, предполагам колегите от Екипа няма да ми се разсърдят заради дадения линк, тъй като останалите епизоди няма да бъдат качени:
http://ver-novelas-online.com/video/pablo-escobar-el-patron-del-mal-capitulos-completos/ Имам частичен превод, който направих още преди да спрем на 38 епизод, съжалявам, че няма да го довършим, но не мога да го превеждам сама, не разбирам достатъчъно какво се говори, все пак испанският все още не ми е перфектен, а колумбийския диалект ми е направо непосилен. Малечка се отказа, но нека не й се сърдим, все пак всеки има личен живот, работ и т.н. Никой не превежда от испански език, освен май само аз, и няма как да го направя сама, непосилен ми е. (Между другото в Испания живеят 200-300 хиляди българи, не е само до езика, доста хора го говорят :)... ) Просто работата е доста труоемка, и както виждате сами... филмът за съжаление ще остане май така. Аз мога да продължа с епизодите, но за съжаление филмът ми е доста сложен и ми е непосилен сама.