ArenaBG
mobile spot 4
published by MrGreeny на 2008-11-05 12:12:57
Вашето мнение относно Barack.Obama.Presidential.Victory.Speech.HDTV.XviD-XOXO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by jackalbgbgbg на 2008-11-05 12:39:11
Невероятно!! Заключителните речи и на Обама и на Макейн са пример за политическо поведение и ораторско майсторство. Еуфорията в Чикаго е умопомрачителна. Барак Обама очакваме промяната!
published by grish123 на 2008-11-05 13:08:22
щом сте толкова повлияни от "вижте кво става в америка, много е важно за всички вас" пропагандата вече сте достатъчно умопомрачени, да.
published by baxter на 2008-11-05 13:10:24
радвам се че стана така. това което ме притеснява е нострадамус и неговото "последният президент на сащ ще е чернокож и с атентата над него през 2012 година ще започне WWIII която ще помете човечеството". не кавам че така ще стане ama представяте ли си :)засега сценария върви доста точно ;)
честито на всички американци. след тия 8 години и за тях е по добре Обама да е президент.
published by grish123 на 2008-11-05 13:16:08
нострадамус е знаел за сащ и за това че някога държавите ще се водят от президенти, да:D като изключим пишман-тълкуванията на разни олигофрени най-притеснителното от нострадамус за сега е "руският генерал ще се обедини с арабската чалма срещу кралят на ужаса и светът ще потъне в мрак преди да дойде царството на вечната светлина":D
published by skulldog на 2008-11-05 13:34:31
Who gives a fu*k? :thumbsup:
published by Bastor на 2008-11-05 13:44:24
Нали понеже никой от тях не е завързан с конци за доста корпорации и не е поредната кукла на конци...никакво значение няма кой печели, за да се стигне то позицията да си кандидат на една от партиите вече си толкова обвързан, че няма накъде повече...поредния президент марионетка....
published by henri на 2008-11-05 13:45:24
Да ни е честит, новият черен властелин, на бялата къща!

беше показателен вот, затова колко напред са в USA и колко много още света има да се учи от тях. За съжаление икономиката на САЩ се движи в урагана на саморазпадането така както е и с цялото им общество и никой не е в състояние да им помогне..Очаквам с нетърпение мандата на Обама..
published by pimeto на 2008-11-05 13:46:45
Не мога да повярвам как толкова много българи се интересуват от политическия живот в Америка, а не им пука за България!
published by sn0w на 2008-11-05 13:56:04
Не се притестнявайте за Нострадамус, неговите стихчета за толкова завоалирани че могат да означават всичко. Досега никой не е успял да предскаже нещо с тях, но всички намират обяснение за вече случи ли се събития.

Това кой управлява САЩ засяга целият свят, защото световната икономика е базирана на долара, и финансовата криза се отразява на целия свят. Да не говорим за това че САЩ като световен лидер, може да оказва силен натиск в политическо и военно отношение.

Това е положението, независимо дали ви харесва или не.
published by atk на 2008-11-05 14:20:06
pimeto,
В България политически живот, от който да се интересуваме, няма. Тъжно но факт.
published by swe6 на 2008-11-05 14:37:37
много ме кефят такива дето се изцепват колко глупаво било да се интересуваш от американска политика. пуснете си телевизора бе. Исландия фалира- държавата приватизира финансовия сектор. Сърбия моли МВФ за заем, че и те са я закъсали. В България креитите да си купиш дом скочиха здравата. Това малко или много идва от това, което се случи в щатите. Света се глобализира все повече и повече без значение дали някой иска да си затвори капаците и да се интересува само от това кой ще изръси поредната простотия в Big Brother...
published by warasha на 2008-11-05 14:39:30
Наистина много впечатляваща победа.Дано новият президент постигне нещо и промени военната политика на Америка ,че ние квито сме гъзолизци още малко на Русия ще се противопоставим
published by swe6 на 2008-11-05 14:41:13
още едно примерче. някой да помни коя беше основната причина бензина да стане толкова скъп. там какво си правят американските президенти и коя поредна държава решават да замажат. и какво стана- започнах да ходя пеша щото нещо не мога да си нахраня колата.
published by grish123 на 2008-11-05 15:27:04
много ме кефят такива дето се изцепват колко глупаво било да се интересуваш от американска политика. пуснете си телевизора бе.

пич, аз съм лекар, изкаравам си предостатъчно пари тук, не си пускам телевизора, не ми пука за цената на бензина, нито за американската политика, имам и много покани за работа от държави, на които не им пука за американската политика, тъй че мога да си позволя да не ми пука, сещаш ли се? който си е избрал да е зависим от друите ще е зависим, не мога да помогна тогава.
published by toruto74 на 2008-11-05 15:31:35
. . . брей ти се изказа кат политик бе swe6 ! въобще не ме интересува кво стааа в щатите, щот вече близо 20 години все ни плашат гледай в САЩ кво става, гледай в Европа кво става, пък ние май си стойм на "гъзъ на географията" и никой не се интересува от нас, само ако може да си изхвърлят боклуците . . . (чувал ли си какво се подготва в района на Мини Марица изток)
published by toruto74 на 2008-11-05 15:37:26
много добре го каза grish123 (. . . е вярно че малко кат изхвърляне прозвуча)
published by grish123 на 2008-11-05 15:47:56
съжалявам ако така е прозвучало, но това е положението. всеки сам си плете кошницата.
published by grish123 на 2008-11-05 15:51:20
а който не може залита на някъде:lol:
published by dsquare на 2008-11-05 16:43:35
Много се разгорещихте всички в спорове от които няма смисъл.Дали ще ни повлияе или не, аз се радвам че свърши времето на тексаския каубой. GObama!
published by akoncho на 2008-11-05 17:18:54
За да ви наплашиме още малко : Баба ви Ванга го е казала: през 2012 година не помня кой декември човечеството изчезва :D Иначе се радвам за Обама и САЩ дано успее да промени там нещата, въпреки че мафията няма да го оставят
published by kirko07 на 2008-11-05 17:44:36
баси тъпотията

пропагандния отдел на посолството не спи
published by Vruk на 2008-11-05 17:54:45
! въобще не ме интересува кво стааа в щатите, щот вече

Щот' България е [i]напълно[/i] зависима от икономиката и ресурсите на САЩ, ЕС, Русия, Китай и други големи и мощни държави, щото нямаме армия и трябва някой да ни пази, щото светът върви все по-бързо към наднационални държави образувания. Ей с тоя типично "печен" манталитет "не ми дреме" отиват маса хора на изборите, дават си гласа за едно [i]кебабче[/i] и 10лв и после се чудят защо не им е в ред държавата. Браво за Обама! Осем години военщина на републиканците е достатъчна... :thumbsup:
published by Quark на 2008-11-05 18:29:29

akoncho , 2008-11-05 17:18:54

За да ви наплашиме още малко : Баба ви Ванга го е казала: през 2012 година не помня кой декември човечеството изчезва Иначе се радвам за Обама и САЩ дано успее да промени там нещата, въпреки че мафията няма да го оставят

akoncho вие с баба ванга трябва да сте били много близки щом само на тебе ти го е казала.;)
published by qgora на 2008-11-05 18:37:01
Quark тя не само на него го казала, а го е побликувала, ама няма кой да чете ;(
published by assenort на 2008-11-05 18:45:56
Way to go, Mr. Obama, we trust in you. Lead on!!!
published by Quark на 2008-11-05 18:47:23

qgora , 2008-11-05 18:37:01

Quark тя не само на него го казала, а го е побликувала, ама няма кой да чете ;(

Странно почти всичко сам изчел за баба Ванга но не сам забелязал да се споменава за 2012 година.

Доколкото знам календара на маите свършва до 2012 год.но това нее доказателство за края на света:)
published by bitchslapper на 2008-11-05 19:03:48
Евала, време беше да се види черен президент, да го духат расистите
published by asm на 2008-11-05 19:05:54
От http://www.rusenews.eu/news,1,13292.htm (Виждал съм го и по руски сайтове и по Американски но този е първия който ми попадна)

2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)
2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.
published by sedemznaka на 2008-11-05 19:17:31
Абе вие видяхте ли някой в публиката да не е с наднормено тегло? Били 150 хиляди... според мен са към 50 хил. ама заема място за повече. А Обама горкичкия какъв ми е кльощав... тия го подяждат да знаете:P
published by kosatabg на 2008-11-05 20:26:50
Американците си избраха президент! Това е факт! Кльощав бил, негър бил, не знам си какъв бил - не е от значение. От огромно значение е обаче, че е умен човек. Получил е образованието си борейки се с расизмът и по същия начин е изградил кариерата си. Стана ПЪРВИЯТ цветнокож президент на САЩ! Този ФАКТ говори много...
published by heavenly на 2008-11-05 21:29:47
Сега като има избори за български президент и излезе, че никой не качи клипче за него, ще значи само едно.
Че сме едни адски глупави чуждопоклонници и нищо друго.
published by sedemznaka на 2008-11-05 21:38:33
Американците си избраха президент! Това е факт! Кльощав бил, негър бил

Ако си гледал woodstosk няма и един с наднормено тегло... Хората хресват САЩ от времето на Джими Хендрикс, когато свободата е била истинска. А сега американците се надяват на спасител, който трябва да ги спаси от тях самите.
published by tchefo на 2008-11-05 21:43:26
долара като стане 2 лв искаш не искаш ставаш чуждопоклоник :lol:
published by Quark на 2008-11-05 22:06:35

asm , 2008-11-05 19:05:54

От http://www.rusenews.eu/news,1,13292.htm Такава измизшльотина като горепосочената статия не съм виждал до сега.
Баба Ванга никога не е предсказвала подобни глупости.

Ле ле тоя дето е писал това явно има болна фантазия;)
published by pavlin87 на 2008-11-05 22:19:28
Честито на печелившите! Доживяхме да видиме Америка в такава криза, че да трябва да разсейват тълпите с избор между жена, пенсионер и тъмнокож. И все пак -заслужена победа на Обама!

пич, аз съм лекар, изкаравам си предостатъчно пари тук, не си пускам телевизора, не ми пука за цената на бензина, нито за американската политика, имам и много покани за работа от държави, на които не им пука за американската политика, тъй че мога да си позволя да не ми пука, сещаш ли се?

"Пич, язе па сам тракторист" - Едва ли някой се интересува каква е професията ти, че дори и какво е образованието ти.
Просто избираш да не се замисляш за това какъв е пътя на всяка стока, която купуваш/консумираш, и как се извършват услугите, които ползваш... Едно е да не ти се занимава и да оставиш нещата такива, каквито са, съвсем друго - да си мислиш, че си нещо повече, защото не ти дреме. Няма държава по света, която да е толкова изолирана и самостоятелна, че икономически трусове и военни конфликти да не я засягат. А и никой не търгува в националната си валута зад граница (разбирай навсякъде по света; изключение - американците), така че всеки с по-широки интереси (и джобове) е доста силно заинтересован от политиката на световните сили.
Можеш поне да се поучиш от проблемите в други точки по света (например, може би, някоя някога мощна икономика по време на колапс ;) ). Само от любопитство. Кой знае, може пък да се повторят нещата и тук след някоя и друга година...

пп: Съжалявам за дългия коментар.
published by asm на 2008-11-05 23:42:51
@Quark Съгласен съм с теб.... Пълни измишлиотини, но понеже стана на дума преди това.
published by dOnTeAtMe на 2008-11-06 00:35:21
Леле, страхотен оратор е тоя човек :-O Много силна реч беше това, разплака някои от публиката. Определено има симпатиите ми и мисля че щатите са в по-добри ръце при него, от колкото при Буш... :thumbsup:
published by fairmen на 2008-12-31 00:07:51
Американците си избраха президент! Това е факт! Кльощав бил, негър бил, не знам си какъв бил - не е от значение. От огромно значение е обаче, че е умен човек. Получил е образованието си борейки се с расизмът и по същия начин е изградил кариерата си. Стана ПЪРВИЯТ цветнокож президент на САЩ! Този ФАКТ говори много...
За какъв расизъм може да става въпрос в щатите там да си негър е по-добре в много случаи .Там големите компании които спонсорирот тези президенски кампании не се интерисуват колко е умен а дали ще им полезен в бизнеса за пари става въпрос кои квото ще да ти приказва евреиска мъдрост.