Какво точно тероризират , ако ми обясниш ще се съглася. Тук ги изкарват като Рамбо с калашници пък на някакви платени терористи от ИДИЛ им дали знаме на АНТИФА и ги накрали да пропангандират ,че са терористи ! ? Аз подкрепям антифа , не защото съм терорист а защото има бавно развиващи бръснати олигофрени (Бяла доминация,не на гастарбайтерите и темподобни простототии развяващи свастики пияни и прости като галоши), развалят всичко и на всякъде и пръскат само хейт , а ако бяха през Хитлерово време те сигурно щяха да ги набута техният човек в газовата камера ,защото не отговарят по изискване за ТърдРейх външна красота. Аз ти казвам,че тоя филм е скапан направен е за ороноване име на идеология не на групировка, това е идеология. Няма членство и е афтономно мислене от разумни според мен хора, който 90% от случейте не се познават едни други за да организират т. наречената терористична групировка. Не на разсизмът, сексизмът и неравенството е лозунга и най-вече не на насилието ,само при крайно обстоятелства, както се видя No Justice ,No peace !!!! FUCK the shity POLICE! Не го приемай като заяждане само обяснение , защото се оплашиха големите след като се сформира Анархична подчертавам Анархична не Хаотична свободна зона ,защото много хора смятат, че Анархия означава беззаконие в лошият смисъл!