ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от top4o на 2020-11-02 15:05:35
Вашето мнение относно АНТИФА: ВЪЗХОДЪТ НА ЧЕРНИТЕ ЗНАМЕНА може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от MandraMan на 2020-11-02 15:17:43
мани ги тия сой бойчета от тука xD
публикувано от corwinsk на 2020-11-02 20:58:46
Комунисти терористи има от както има комунисти...
публикувано от abraxasss на 2020-11-02 21:07:57
Буквално негледаемо, заради флаш кадри и монтаж.
публикувано от bokobuta на 2020-11-04 12:58:13
Перфектно, top4o! Мерси!!
А може ли, HBO The Perfect Weapon (2020) да ни качиш? Очевидно ги можеш тези работи :-)
публикувано от bokobuta на 2020-11-04 15:08:31
Sorry, не съм го видял..Благодаря!!
публикувано от slayerman5 на 2020-11-04 19:13:32
Мн зле е описанието изкарват Антифа терористична групировка пълен шит ще да е филма ....
публикувано от slayerman5 на 2020-11-11 23:52:28
Какво точно тероризират , ако ми обясниш ще се съглася. Тук ги изкарват като Рамбо с калашници пък на някакви платени терористи от ИДИЛ им дали знаме на АНТИФА и ги накрали да пропангандират ,че са терористи ! ? Аз подкрепям антифа , не защото съм терорист а защото има бавно развиващи бръснати олигофрени (Бяла доминация,не на гастарбайтерите и темподобни простототии развяващи свастики пияни и прости като галоши), развалят всичко и на всякъде и пръскат само хейт , а ако бяха през Хитлерово време те сигурно щяха да ги набута техният човек в газовата камера ,защото не отговарят по изискване за ТърдРейх външна красота. Аз ти казвам,че тоя филм е скапан направен е за ороноване име на идеология не на групировка, това е идеология. Няма членство и е афтономно мислене от разумни според мен хора, който 90% от случейте не се познават едни други за да организират т. наречената терористична групировка. Не на разсизмът, сексизмът и неравенството е лозунга и най-вече не на насилието ,само при крайно обстоятелства, както се видя No Justice ,No peace !!!! FUCK the shity POLICE! Не го приемай като заяждане само обяснение , защото се оплашиха големите след като се сформира Анархична подчертавам Анархична не Хаотична свободна зона ,защото много хора смятат, че Анархия означава беззаконие в лошият смисъл!