ArenaBG
mobile spot 4
published by decodeco на 2013-02-07 13:06:13
Вашето мнение относно Anna Karenina може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Vantaje на 2013-02-07 20:22:26
нещо не тръгват субтитрите помогнете
published by armin van на 2013-02-07 22:42:49
и при мен не тръгват
published by pako на 2013-02-07 23:27:47
Като цяло н еми хареса. Доволна съм само от Кити, баткото на Анна (Матю Макфейдиън) и Джъд Лоу. Добре, и костюмите стават.
published by kamakuma на 2013-02-08 00:11:49
Качеството е добро, релийза е мултисубс.Субтитрите тръгват с десен бутон на мишката-субтитри-бул :) ...Филма не е зле, доста новаторски сценарий, играта е прилична, а костюмите на актьорите са страхотни (заслужава Оскар за костюми).Пропуснати са някои моменти от книгата, но за 2 часа как да разкажеш подробно този велик роман.Филма си струва да се гледа.
published by ghattsu на 2013-02-08 01:57:25
Aко този филм ви е харесал, не пропускайте "Onegin / Онегин (1999)". Плакал съм като малко дете на тоя филм. Поздрави за всички романтици. :)
published by UsErxL на 2013-02-08 10:07:56
Хареса ми много, както и нестандартната филмова техника ползвана от режисьора,
акткьорската игра също беше на ниво и наистина ролята на Кити (Alicia Vikander)
беше изпълнена превъзходно, серозно филмче изисква подобаваща аудитория :)
Качеството на видеото и аудиото е чудесно.
Приятно гледане!
published by oppy на 2013-02-11 14:50:23
Най-точен коментар от "родината" на Анна :"Странное кино. Мысль фильма ??? Вот кто мне скажет, что режиссер хотел сказать или показать??? Безумную всепоглощающую любовь ? Нет. Честь? Нет. Поиски себя? Нет. Ни один герой не раскрыт. Единственные, кто были похожи на своих персонажей, это Китти и Стива. Все.
Найтли и этот мальчик не подходят друг другу ни капли. Притом мальчик ее переигрывает ближе к концу фильма. Постельные сцены были слишком постельными.
Картинка красивая, находка с театром неплохая, но не спасает фильм.
Еще раз убедилась в том, что снять русскую классику и передать ее иностранцы не могут. Вот не могут и все. Они просто не понимают. И ничего с этим не поделать. "
published by mott на 2013-02-17 13:45:33
Покрепям руския коментар. Само за театъра мнението не поддържам. Театъра си е театър, като искам да гледам пресъздадена творба на сцена ще ида и ще си гледам. Но да гледам филм, чието съдържание е един театър- пред и зад кулисите едва ли не ... и само той се набива на очи, щото непрекъснато се повтаря ... е, това е като да е казал режисьора - друго не ми хрумна, исках да бъде интересно ...
Може ли една такава класическа творба със силни емоции и дълбок смисъл да я ограничиш ЕКСТРА пространствено?! Ми че тя се задушава. Актьорите се задушиха. Да не се използват плюсовете на "филм"-а е най-меко казано - жалко.
И изобщо не можах да го догледам. Толкова досаден стана тоя театър!
published by mott на 2013-02-17 13:53:01
Гледах за първи път Alicia Vikander в някакъв филм (не помня името), който имаше интересна история, но някак кратка ... и все пак я запоних. И историята и актрисата :) Ето как някои филми изпъкват, заради актьорската игра. И само заради нея и някои свестни костюми това скапано филмиране получава с много мъка Среден (3)!
published by Nenor на 2013-03-03 03:59:07
Никой ли не чете вече книги?
Каквато и филмова версия да направи който и да е ... не може да се сравни с удоволствието от прочитането на книгата!
Оригинален поглед върху произведението, който подчертава драматизма. На който не му допада да не гледа.
published by didi_770716 на 2013-03-31 16:03:02
Субтитрите не тръгват на български само на английски/на никакъв друг език не става/, с BSplayer съм, ако може някой да помогне, благодаря предварително! :)
published by rusel на 2013-04-01 21:38:26
Субтитрите ми тръгват на компютъра,но на плеърите-не.
published by rusel на 2013-04-06 12:30:45
Свалете си допълнителни български субтитри от горният торент 1080p.- пасват идеално.