ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kachamaka на 2008-01-04 12:55:11
Вашето мнение относно The.Brave.One.DVDRIp.XviD-NeDiVx може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от s.Jack на 2008-01-15 03:14:20
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:много слаб!!!
публикувано от goro3 на 2008-01-06 16:24:22
Мерси!Филма не е лош!Мрънкането е повече от колкото се налага.;)
публикувано от vaniachi на 2008-01-04 14:30:59
Изклучителен филм,отдавна не ме беше впечатлавал някой филм ,опс (''Аз съм легенда"'с Уйл Смит -също много добър филм !) и играта на Джоди Фостър -отлична .....гледайте един истински и искрен филм ,за страха във всеки човек на който му се случват неочаквани и постераващи неща в живот а,и колко са малко хората който се борят със страха....
публикувано от donchorob на 2008-01-04 14:58:42
Много добър филм.Защо?Много добра игра на Фостър:thumbsup:
публикувано от love на 2008-01-04 14:47:11
Да!
Всеки който вземе пистолет става професионален дедектив и убиец.
И тази авантюра на пълно "СлучайнА" основа беше доста на място. Всичко се разви на късмет, шанс и процент и се разката.
публикувано от love на 2008-01-04 14:49:51
И да се аргументирам за късмет-а.

Как си закупи нелегално оръжие? (КЪСМЕТ)
Как в метрото нямаше свидетели, а е метро и имаше само "Лоши хора" които да застреля? (Късмет и боза)
И споменах запознанството с полицая който ЕДИНСТВЕН разгада случая защото беше гениално умен колкото нашия главен герой...

И т'ва е бозичка! :D
,ама няма к'во да очакваш повече...

Оооо и да кажа как някакви типове дори не приличаха на пияни пресещат нашите "главни герои" в някъв тунел и без причина почват да ги бият? К'ви са тия?
публикувано от love на 2008-01-04 15:00:46
donchorob

,ако имам бюджет 10 мильона дам 9миьлона и половина на един актьор и всичко останало за другото какво хубав ли трябва да е филма?
публикувано от tyrbo на 2008-01-04 16:07:39
Има суптитри :)

Тайминга е на Deactive 8)
публикувано от Lexius на 2008-01-04 16:19:27
Love ко се впрягаш остаи торента намира тогава :D
ако не ти харесва мрънкай на продуцента
на нас не ни пука
публикувано от JLH на 2008-01-04 16:52:58
Чакаме ДВД-то!Филма е супер!
публикувано от djidjibidji на 2008-01-04 18:42:18
[b]Love[/b], недей тъй моля ти се. Не си прав/а. Има светлинка в края на тунела/филма. Джоди си намери кучето. Съществен момент от драматургията на филма. А и с детектива май се очерта заварка, така че споко да си трепе гадовете. Какво повече? Гледаш и се кефиш. Ако и бира имаш под ръка и пакетче чипс, филма се пие на екс.
публикувано от N30N на 2008-01-04 22:12:04
Моля кажете,точно с каква версия кодеци трябва да гледам този филм,защото не чувам гласовете на актьорите?
публикувано от baihoi на 2008-01-04 22:56:44
Поздрав за администраторите:

Седят трима в една лодка и ловят риба.
Нощ, скоро се съмва. Единия казва:
- Изгрева!
Втория:
- Да, отдавна не съм виждал такава красива гледка!
Третия с два ритника изхвърля първите двама от лодката.
Двамата изплуват.
- Кво ти става бе?
- Първия за офтоп, втория за флуд.
- Абе ти полудя ли???!
Пича вади едно весло и с всичка сила удря и двамата по главите:
- А за обида - бан!!!
публикувано от Falcon на 2008-01-05 00:52:47
Сами си вадее изводите за филма... След като излезе премиерно по кината ... седмица след това беше свален от прожектиране поради слаб интерес... друг такъв филм през 2007 не помня.
публикувано от ApzApzApz на 2008-01-05 06:53:05
Falcon , 2008-01-05 00:52:47

Сами си вадее изводите за филма... След като излезе премиерно по кината ... седмица след това беше свален от прожектиране поради слаб интерес... друг такъв филм през 2007 не помня.

От това си правя извода че филма не е МЕГА продукция..до друг нестигам да ти кажа..;)
публикувано от ApzApzApz на 2008-01-05 06:45:08
Гледах филма преди месец..при всички положения този филм е полезен..гледайте го;)
публикувано от ButanFire на 2008-01-05 09:23:34
Филма е добър, а по важното е ,че така трябва да се раздава правосъдие. В тая наша държава-мафия, единствения начин да получат възмездие боклуците е този.
публикувано от ApzApzApz на 2008-01-05 10:20:20
Съгласен;):dumbells::strongbench:
публикувано от sexvesoo на 2008-01-05 15:54:09
rambo v roklia :spank: :medieval::spank:
публикувано от Blaky на 2008-01-05 17:21:21
Лично на мен филма ми допадна много :thumbsup:
публикувано от slavipz на 2008-01-05 18:05:16
Аз имам проблем със звука, чува се звук само в началото при логото на Warner Bros и после спира и целия филм няма, някой друг има ли същият проблем?
публикувано от BearBuster на 2008-01-05 18:17:50
Готино филмче ;) Малко бавно течеше времето, но все пак беше интересен :)
публикувано от blaji на 2008-01-05 19:48:03
Филмът има интересен край.Когато държавата е слаба и не може да се справи с престъпността/защо ли ми се струва че живея в такава държава/ това е единственият изход.
публикувано от trapped на 2008-01-05 21:05:59
Смъртна присъда/Другата в мен

Тези двата филма ще бъдат в едно резюме, защото се появиха почти по едно и също време, а и сюжетът им е горе-долу еднакъв. Две обикновени, симпатични и хрисими персони /Джоди Фостър в „Другата в мен” и Кевин Бейкън в „Смъртна присъда”/ се сблъскват с грозната престъпност, изживяват шок, губят близки и…изкрейзват тотално. Всичко това се случва под носа и пред очите на безучастни ченгета, които са повече заети с дървените си философии, отколкото с престъпниците. Колкото по-безсилен се оказва закона, толкова по-високо включват предавката нашите герои. Застрахователят-домошар Бейкън дотам изсвирясва, че залага във войната с престъпността и останалата част от семейството си. Мъката дотам променя героите, че те самите не могат да се познаят. Радио-водещата Ерика Бейн извърта изцяло стила си на работа и започва да се нарича „непозната”, а мистър Хюм в хода на действието заприличва надрусан пънкар, току що преживял самолетна катастрофа.

Въпреки сходния сюжет и доста изненадващо, филмът на Джеймс Уан /”Убийствен пъзел”/ превъзхожда с много този на ветерана Нийл Джордан. Ако не бяха някои малки недомислия и две-три твърде и излишно пресилени моменти, „Смъртна присъда” щеше да бъде адски добър филм, но и така си е доста страховит. Има моменти, които могат да изправят и най-студенокръвното копеле в салона на нокти. Типично в стил „Убийствен пъзел”, режисьорът не е пощадил чувствата на зрителя и показва наяве най-лошото, което би могло да се случи точно на този човек, точно в този момент. Малко е попресилил /героят на Джон Гудман беше не само излишен, но и доста недостоверен/ и не е уцелил подходящата доза, но следващия път ще улучи. Кевин Бейкън тук не може да стъпи и на малкия пръст на Хю Джакман в пресъздаване на мъката от загубата на близък човек /виж „Изворът на живота”/, но затова пък е ненадминат като Терминатор, Разрушител, Заличител... Погледът, който хвърля на врага си в последната бойна сцена, слушайки нарцистичните му напъни, може да вкочани от страх и разярен питбул, особено в гарнитура с прическата му и лъскавия барабанлия, който леко придържа с ръка на коляното си.

В контраст с горното „Другата в мен” е доста недомислено и грешно скроено филмче. След преживяната загуба, случайно или не, героинята на Джоди Фостър започва да се оказва в какви ли не престъпни ситуации, направо всеки ден. Престъпниците никнат около нея като гъби след Странджански порой, а тя стъпва от гъбка на гъбка и мачка с токчетата. Твърдо решена, че няма да си трайка, госпожица Бейн си купува патлак на черно и започва да пука по лошите. Те, разбира се са съвсем случайни лоши, нямат история, няма и голяма убеденост, че изобщо са лоши. Зрителят не ги познава, а и няма време да ги опознае, защото е твърде зает да слуша отнесените импровизации на радио-водещата в ефир, с които тя се опитва да обясни мъката си на широката аудитория, намесвайки в схемата дори любимия си град Ню Йорк. Някакви чернокожи безделници, някакъв наркопласьор и още един тупан стават жертви на нейната депресия, а следователят-ченге се разминава с повърхностна рана, която сам на себе си причинява, и то по най-балъшкия начин.

публикувано от shugav на 2008-01-06 07:35:48
Голямо дърво! 8)
публикувано от bmw__x5 на 2008-01-06 14:58:01
дърво си ти. филмът е супер :) може да не се хареса на всеки но определено е хубав филм. има какво да се види :)
публикувано от ssss9495 на 2008-01-06 18:50:31
Дами и Господа ,филма е определено добър.Харизматичната Джуди отново е в разгара си.
публикувано от tollers на 2008-01-06 21:45:14
Не ми хареса филмът, всичко се случваше на късмет и едва ли не с помощ свише. Краят ми се видя адски нереалистичен. За мен беше загуба на време.:|
публикувано от pink_panter на 2008-01-06 22:12:00
На мен ми хареса филма, а и качеството е отлично. Не е като развалени яйца :thumbsup: :P :D
публикувано от permelicet на 2008-01-07 13:06:30
Филмът е типично клише - тихо идилично съжителство, последвано от жестоко убийство. Следва отмъщение: самотната личност раздава правосъдие от свое име, понеже законът е безсилен или прекалено тромав. Интересен е до един момент, после опасно доскучава. Сценарият издиша на много места. Джоди Фостър е мн.добра актриса, но и нейният талант е безсилен пред бездарно скалъпения сюжет. Филмът изобилства от недомислици, нагласени сцени и нереални отношения.
Препоръчвам ви един в пъти по-добър френски филм - Contre Enquete, за да видите разликата с американския. И най-вече как може да се поднесе една интересна история при толкова експлоатирана тема.
Точка по въпроса.
публикувано от nick2001 на 2008-01-07 18:34:25
Само щото участва Джуди .... го гледах но не ми хареса . НЕ МИ ХАРЕСАААА . абсолютно дръвце . Няма го вече ХоливУУУд :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Nagual на 2008-01-07 22:34:09
Супер тъп филм! НЕ си губете времето с тая боза!:thumbsdown:
публикувано от ApzApzApz на 2008-01-08 10:24:08
Поне пишете защо не ви е харесал,..гледал съм го и останах очарован от невероятната Джоди Фостър - Голяма актриса, а филма е интересен и поднася много интересна история..:):thumbsup:
публикувано от daemia на 2008-01-08 13:21:56
Филмът не е уникален (като сценарий), но е много добре направен и изигран от Джоди. Напомни ми леко на "Смъртна присъда".
публикувано от Svilenova на 2008-01-16 22:48:34
Филма е страхотен гледайте го;)
публикувано от gringo208 на 2008-01-20 15:03:21
В момента го гледам, не е лош. За съжаление преводът е трагичен, над 50% от него няма нищо общо с това, което артистите говорят. Гледайте филма без субтитри, има по-голям шанс да разберете за какво става въпрос.
публикувано от ede на 2008-03-10 23:21:28
Определено си струва да се насладите на играта на Фостър-не останаха много такива актриси.Филма е леко банален,но пък понякога това не е недостатък!:cool: