ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от knife на 2009-11-21 16:45:06
Вашето мнение относно Старгейт Вселена С01 Е09 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kosatabg на 2009-11-21 17:54:01
Благодаря!
публикувано от jav на 2009-11-21 18:17:59
няма ли най-накрая да се случи нещо в този сериал -_-
публикувано от zakvoline на 2009-11-21 18:52:36
то се случва постоянно ти да не гледаш някой друг серял?!:P
публикувано от andi03 на 2009-11-21 18:55:21
този сериал е пълен боклук и е голямо разочарование на фона на предните старгейти, все се надявам че може да се оправи, някой знае ли старгейт атлантис дали ще има продължение че свърши на никъде
публикувано от iconoclast на 2009-11-21 19:50:21
този сериал е пълен боклук и е голямо разочарование на фона на предните старгейти, все се надявам че може да се оправи, някой знае ли старгейт атлантис дали ще има продължение че свърши на никъде
Старгейт сериите продължават повече от 10 години, и така то няма как да е интересно; разбира се; като за първите, но все пак хората продължават да правят нещо в името на "Старгейт", а ти седиш и го наричаш "пълен боклук"...То ми стана ясно още като прочетох ти коментара колко си заинтересуван, сигурно не знаеш, че старгейт атлантис сериала "свърши на никъде", а като за финала правиха филм 2 часов.
А иначе, благодарности на ъплоудъра за труда и за торента въпреки, че е малко с закъснение. :thumbsup:
публикувано от count_vlad на 2009-11-21 21:19:01
Сериала за сега е кофти и това е факт, независимо, че някои хора постоянно се опитват да го защитават. Ако ще се набляга на взаимоотношенията между хората, тогава какъв е смисъла да се нарича Stargate ?! Аз искам scifi сериал, където се набляга повече на фантастиката, показват се нови идеи, виждания и теории за вселената, за развитието на технологиите и тнт.
Това как се чувства някой си, защото не е при мама и тате въобще не ме вълнува. Същото ще е ако направят сериал за група хора, които са се изгубили в джунглата и постоянно хленчат за глупости и на всеки отделят по минута-две да обяснява как се чувства и какъв смотаняк е. Боза !
публикувано от iconoclast на 2009-11-21 19:53:01
..."свърши на никъде",защото за финала правиха 2 часов филм :D ....
Иначе, благодарности на ъплоудъра за торента и труда въпреки закъснението. :thumbsup:
публикувано от andi03 на 2009-11-21 20:18:47
а къде е този двучасов филм
публикувано от Maik Morhaim на 2009-11-21 20:35:34
Според мен е много жалко че са заложили основно на отношенията между хората вместо на същественото. Все пак този сериал е за космически кораб на древна цивилизация който пътува из вселената. Някак нелогично ми се вижда идеята им да заложат главно на взаимоотношенията между хората... Поне някоя интересна нова цивилизация да вмъкнат...
публикувано от Mr_Joint на 2009-11-21 20:50:12
НЯМА НИЩО ОБЩО С СТАРИЯ СТАРГЕЙТ ПЪЛЕН БОКЛУК
публикувано от Mr_Joint на 2009-11-21 20:53:15
ВСЯКА СЛЕДВАЩА СЕРИЯ СТАВА ВСЕ ПО КАЛПАВА
публикувано от bastun1 на 2009-11-21 21:10:08
iconoclast къде е този 2 часов край на атлантис ???
публикувано от count_vlad на 2009-11-21 21:23:54
... между другото, 500 символа са малко за съдържателен коментар, но като се има впредвид, че по-голямата част от пишещите са олигофрени и толкова стига.
публикувано от talkyy на 2009-11-21 21:53:49
2-часовият филм за финал на Атлантис още не е излязъл не помня датата на която се очаква ... и няма да е един а 2 пълнометражни както беше и със СГ-1 :)
публикувано от INP на 2009-11-21 22:05:28
Направо немога да повярвам как с такава хубава идея за тоя сериял правят тая боза. Тоя старгейт е чиста сапунка. Кат свършат турските серияли по бг телевизиите могат да го пуснат на тяхно място да се радват лелките.
публикувано от perseus на 2009-11-21 22:13:12
Наистина е издънка сериала. Гледам го от инат, че е Старгейт, ама да видим до къде ще ми издържат нервите. V, Търсачът, Мерлин (макар и да не са двата Sci-Fi) и старите сериали - всички са по-добри от ТОВА. Атлантис не знам дали ще пуснат филм, но доколкото четох ще има нов филм за SG-1. Жalko, че съсипаха нещо чудесно.
публикувано от anonimous на 2009-11-21 22:42:11
Навремето имаше един сериал - "Робинята Изаура", и след 17 часа, след като беше минал епизода бабките се събираха на пейките пред входовете и изказваха педположения за тва онова. Предлагам и ние да почнем така с тоя сериал, да даваме предположения кой с кого ще изневери, кой кого обичал и коя ще заформи интрига за да и направят бебе!
публикувано от iconoclast на 2009-11-21 22:58:49
@ andi03
Извинявам се за грешката в коментара, исках да кажа, че правят филм за финала, понеже беше спян непланирано. Филмът ще се казва "Stargate: Extinction".За повече инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate:_Extinction#Cancellation_and_future ;)
публикувано от andi03 на 2009-11-21 23:24:19
ok:)
публикувано от GaNgOnE на 2009-11-21 23:27:44
Аз пък да питам нещо друго :
Миналата серия свърши с отворен край , което подсказваше че тази трябва да и е продължението , а тази серия пък няма никаква връзка с предишната , забелязвате ли ?
публикувано от Xaoc на 2009-11-22 00:32:33
Пални боклуци сте вие/тези, които осирате сериала с пуберитетските си мнения. Като сте толкова отворени направете вие нещо по-добро. Само знаете да седите и мрънкате като вдовици за Х....й....
публикувано от iconoclast на 2009-11-22 00:49:13
@ gangone
по мое мнение, последния епизод не свърши с отворен край, припомни, че старгейт беше нестабилен и пращаше в миналото и след като мисията се провали, Матю реши да го прати в миналото отново за да бъдат по-подготвени навреме преди да умрат също тези на кораба и най-вече момичето разбира се :)
публикувано от manski028 на 2009-11-22 00:50:13
че сериала е тъп е тъп, но ми е много интерестно че има хора тук които всъщност го харесват... :lol::lol::lol:
публикувано от gonzo696 на 2009-11-22 02:02:17
Защо винаги ще се намери някой да пусне довода " Като сте толкова отворени .... " ? Не ми е професия да правя нещо по-добро от това в тази сфера, ама ако аз така си вършех работата - до сега да са ме уволнили десет пъти. Май в момента екипа който прави филма се опитва да тества колко здрави са нервите на феновете на Stargate. Защото това което е излъчено до сега и като сапунка е слабо.
публикувано от Halo на 2009-11-22 02:33:29
Чак да го харесваме... все още - не. Но че има потенциал - да. Че се развива прекалено мудно обаче - два пъти да.Разглеждам този епизод като своеобразен крайъгълен камък. Хипотезата ми е че, епизода има за цел да скъса тоталн овръзката, сантименталноста, притесненията, и желанието да бързо прибиране у дома във всички герои, с цел да ги доразвие като персонажи за напред. Разбира се това е моя си теза, ще видим какво ще се произнесат сценаристите. Но поне на мен така ми изглежда. Мисля че 10 и 11 или 11 и 12 са обща серия, така че се надявам та имаме раздвижване в малко по-различна посока.
публикувано от Halo на 2009-11-22 02:34:14
Но поне на мен така ми изглежда. Мисля че 10 и 11 или 11 и 12 са обща серия, така че се надявам та имаме раздвижване в малко по-различна посока.
публикувано от masochist на 2009-11-22 03:08:10
Наистина сериала не е това ,което очаквах/ме.Истината е ,че наистина както спомена човека преди мене ,14 сезона с посещаване на планети,извънземни технологии и така нататака и ако пак беше това наистина щеше да се повтаря и все пак ,това което чета в интернет ,нещо като инфо за всяка серия ,е честно да ви кажа интересното почва към 15 епизод :) дотрайте малко и ще видиме Гоа'Улдите какво ще причинят на познатите ни епични драматурзи в сериала.Така не смятам ,че сериала е боза,и аз съм разочарован от фактите изложени тък ,но все пак си сдържам нервите и все очаквам нещо да се промени...Уви нищо не се случва ,но като стар фен на сериала ,ще гледам всяка серия колкото и мъка да ми причинява ,докато все още мога да гледам.Точка по въпроса.Малките пубертетчета които са свикнали да гледат филми като Трансформърс (не ,че не е добър) и да играят WoW да си сдържат глупавите мнения и да оценяват труда на хората ,дори да е злопоучен понякога.Един велик и мъдър човек е казал "Живей ,за да умреш" ,но друг велик ум е повторил "Живей ,защото дълго време ще си мъртъв".
публикувано от war77 на 2009-11-22 04:08:40
За тези, които казват, че 14 сезона едно и също... Все пак публиката очаква нещо конкретно от всеки филм. Например представете си филм за терминатори без терминатори! Така че Старгейт има определени параметри, които е съвсем нормално да се "повтарят". Ние затова го и гледаме. Ако в едната серия използват Силата, а в другата протонно оръжие няма да е нашият сериал, нали. Проблемът е, че летвата е висока и очкаванията ни са големи, а явно възможностите на сегашния екип-малки. Жалко!
публикувано от toranagasama на 2009-11-22 09:27:50
Благодаря за труда все пак.:thumbsup:
публикувано от therecord на 2009-11-22 10:34:47
Като цяло идеята е оригинална но изпълнението ужасно. Само си представете: Stargate е най-голямото откритие на Земята- прозорец към Вселената! Предполага се че там трябва да работят най-добрите от добрите. Тренирани и обучени хора, които като прекрачат прага на старгейт, да могат да се справят със всички ситуации, т.е. най-доброто от земята. Това което се вижда в този сериал са хора събрани от улицата и затворени в една стая (кораб). Хора пълни със лични проблеми и слаба психика. Пълна гавра с оригиналната идея. Ето вече е 9 епизод а още нищо. То сезона почти свърши а дори кораба оше не са си обиколили, пък камо ли да разберат как се управлява. Моята оценка е: екшън 0/10, приключение 0/10,фантастика 1/10, оригиналност и иновативност 0/10. Само си направете сметка до тук, колко пъти е ползван Stargate. Дори и специалните ефекти се пестят.
публикувано от therecord на 2009-11-22 10:32:36
Много се въздържах от коментар, но като гледам другите какво мислят, смятам че трябва да взема отношение.Бих причислил себе си от големите фенове на Stargate. От тези които са гледали по цял сезон на един дъх. От тези са преглеждали наново определени серии за да не се пропуснат детайлите. Но това тука е пълно разочарование. Ако трябва да обобщя защо ми харества Stargate, то това е заради оригиналния сюжет,детайлността, старанието да не се избягват детайлите и добрия подбор на актьорите.Мисля че повечете от фенове на сериала очакват да видят във всяка серия екшън, приключение, фантастика, неочаквани обрати и нова оригинална идея. За SG1 бих дал оценка 10/10. За атлантис 9/10 по всички показатели. Това което виждам тука е "Big Brother" в космоса. Още като прочетох предварителната информация за сериала останах скептично настронен. Първите серии започнаха обещаващо, но до тук нещата напълно зациклиха. Както се спомена по-горе, гледам го на инат и то с такова уважение, че не чакам дори субтитрите. Според мен тези които го защитават този сериал го правят повече по навик, защото заглавието започва със Stargate. Като цяло идеята е оригинална но изпълнението ужасно. Само си представете: Stargate е най-голямото откритие на Земята- прозорец към Вселената! Предполага се че там трябва да работят най-добрите от добрите. Тренирани и обучени хора, които като прекрачат прага на старгейт, да могат да се справят със всички ситуации, т.е. най-доброто от земята. Това което се вижда в този сериал са хора събрани от улицата и затворени в една стая (кораб). Хора пълни със лични проблеми и слаба психика. Пълна гавра с оригиналната идея. Ето вече е 9 епизод а още нищо. То сезона почти свърши а дори кораба оше не са си обиколили, пък камо ли да разберат как се управлява. Моята оценка е: екшън 0/10, приключение 0/10,фантастика 1/10, оригиналност и иновативност 0/10. Само си направете сметка до тук, колко пъти е ползван Stargate. Дори и специалните ефекти се пестят.
публикувано от therecord на 2009-11-22 10:33:24
серия екшън, приключение, фантастика, неочаквани обрати и нова оригинална идея. За SG1 бих дал оценка 10/10. За атлантис 9/10 по всички показатели. Това което виждам тука е "Big Brother" в космоса. Още като прочетох предварителната информация за сериала останах скептично настронен. Първите серии започнаха обещаващо, но до тук нещата напълно зациклиха. Както се спомена по-горе, гледам го на инат и то с такова уважение, че не чакам дори субтитрите. Според мен тези които го защитават този сериал го правят повече по навик, защото заглавието започва със Stargate. Като цяло идеята е оригинална но изпълнението ужасно. Само си представете: Stargate е най-голямото откритие на Земята- прозорец към Вселената! Предполага се че там трябва да работят най-добрите от добрите. Тренирани и обучени хора, които като прекрачат прага на старгейт, да могат да се справят със всички ситуации, т.е. най-доброто от земята. Това което се вижда в този сериал са хора събрани от улицата и затворени в една стая (кораб). Хора пълни със лични проблеми и слаба психика. Пълна гавра с оригиналната идея. Ето вече е 9 епизод а още нищо. То сезона почти свърши а дори кораба оше не са си обиколили, пък камо ли да разберат как се управлява. Моята оценка е: екшън 0/10, приключение 0/10,фантастика 1/10, оригиналност и иновативност 0/10. Само си направете сметка до тук, колко пъти е ползван Stargate. Дори и специалните ефекти се пестят.
публикувано от therecord на 2009-11-22 10:35:10
То сезона почти свърши а дори кораба оше не са си обиколили, пък камо ли да разберат как се управлява. Моята оценка е: екшън 0/10, приключение 0/10,фантастика 1/10, оригиналност и иновативност 0/10. Само си направете сметка до тук, колко пъти е ползван Stargate. Дори и специалните ефекти се пестят.
публикувано от talkyy на 2009-11-22 11:35:33
точно това е идеята на сериала , че са случайно попаднали неподходящи хора на неподходящо място бе зле ... в интрото на всяка серия се повтаря това нещо хаха ... и к'во като не са обиколили целия кораб на Атлантис да не би в първите 9 10 серии да са обиколили Атлантида ? ха ... набира скорост ... малко като кола пусната по баир с наклон 2% ама все пак набира скорост :)
публикувано от Nik15 на 2009-11-22 11:37:00
"Старгейт Вселената има за цел да достави удоволствие на феновете ветерани, но също така и да привлече новодошли, които не е задължително да знаят разликата между Alteran и Asuran. В много отношения тя е много интелектуално и зряло допълнение към поредицата. Здраво укрепена в предварително установената Старгейт митология, Старгейт Юнивърс определено удари в една вълнуваща нова посока. ";)
публикувано от fenbgn на 2009-11-22 11:43:37
:D Чак сега разбрах защо са се възнесли древните от
корабчето си Вселена

Избягали са от неработещи кенефи липса на вода и най вече на папане :thumbsup:
публикувано от humanity на 2009-11-22 12:07:42
Аз смятам, че трябва мааалко по-негативно да го караме към сериала..всички имат огромни очаквания за него и някакси това разваля всичко! Атлантис имаше голям успех, защото започна директно от SG-1, по времето когато откриват самия град...имаше възможст да набере много бързо и да се превърне в хит! Мисля си, че трябва още няколко серии и всичко ще бъде наред :) Концепцията е добра, да видим накъде ще отиде! В това време чакам филма по SG-1 :)
публикувано от jechko на 2009-11-22 12:22:21
И аз съм фен на Stargate сериите, но това вече 8 епизода не ме зайнтригува.Очаквах повече
публикувано от INP на 2009-11-22 14:38:11
Неможе "врага" в филма да е Ръш и сички серии да са "той иска да ни прецака ,а не неискам". После минаха на некви любовни лигавщини ,които не проумявам какво общо имат с фантастиката. Вместо да има някви взаимодействия/откритя/борба за оцеляване на кораба или някой ,който населява тоя сектор от космоса през старгейтите ние гледаме космическа сапунка. Просто хората няма да го гледат ,ще падне рейтинга и няма да има сезон 2.Не може така да моташ действието.
публикувано от bastun1 на 2009-11-22 15:20:30
поразрових се малко из форумите за sgu и открих че последния епизод от сезона ще се казва inclusion (нашествие )PART 1 /PART 2 .Надявам се да видим нашествениците преди последния епизод иначе много ще ги сърби гъза тези сценаристи:grrr:
публикувано от RINCEWIND на 2009-11-22 15:20:39
Считам се за фен на "Stargate", но както спомена някой този сериал го гледам на инат. Всеки път само като чуя "Destiny. The design is clearly ancient." на онази умряла музика и ентусиазма ми секва. Просто ума ми не го побира кой идиот е решил да нарави copy/paste от "Battlestar Galactica".
публикувано от romelch на 2009-11-22 18:09:41
Ще Ви споделя само 3 неща- слабо,слабо,много слабо!
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от betka3 на 2009-11-22 20:12:52
Абсолютно съм съгласна с всяка дума написана от theracord.Не бих могла да го напиша по-добре.Това сякаш не са същите сценаристи!Изборът на актьори е ужасен и нито в една серия досега не видях нещо,което поне малко да ме заинтригува!
публикувано от [FFF]Boogeyman на 2009-11-22 20:01:32
Колкото и да пишем и да го коментираме повечето сме разочаровани много. Много ми хареса това защо са се възнесли древните :д:thumbsup:
публикувано от niksanbg на 2009-11-22 22:02:01
Нека ви осветля защо мисля че SGU засега е сравнително добър сериал, и има потенциала да задмине дори SG-1. Сборъ от екип цивилни и военни е добра идея, за да се представят различните гледни точки към Старгейта. Екипъ е много добре подбра, защото не са само ПЕРФЕКТНИТЕ герои които свикнахме да гледаме в SG-1 и Atlantis. Старгейтът посещава планети, които от скоро имат старгейт, така че е малко вероятно да срещнат развит живот още в началото. Все пак древните са слагали Старгейтове на планети с потенциал да се развие живот. Действието се развива бавно, защото няма да е интересно просто ако разрешат всичките си проблеми (храна, вода енергия...) още в първите 5 епизода. Вярно този беше малко скучен и все пак развива историята на героите и полага път за "готините" епизоди които толкова чакате. Прекалено големи са ви били очакванията за първите епизоди в една чисто нова атмисфера с напълно нови герои.
П.П. прави голямо впечатление колко много е надебелял О'Нийл
публикувано от niksanbg на 2009-11-22 22:02:25
Действието се развива бавно, защото няма да е интересно просто ако разрешат всичките си проблеми (храна, вода енергия...) още в първите 5 епизода. Вярно този беше малко скучен и все пак развива историята на героите и полага път за "готините" епизоди които толкова чакате. Прекалено големи са ви били очакванията за първите епизоди в една чисто нова атмисфера с напълно нови герои.
П.П. прави голямо впечатление колко много е надебелял О'Нийл
публикувано от Kukuriguuu на 2009-11-22 22:13:49
Като цяло не ми допада все още, но като фен на старгейт сериалите все още се надявам да се случи нещо и да потръгне! Иначе правят някакви усилия с последните 2 серии дано и занапред се развиват. :)
публикувано от majanaada на 2009-11-22 22:33:01
Ееее очаквах продължението от предишния епизод а то пак боза. Като започна сериала и гледам един кораб и някакъв супер як саунд си викам тва ще е нещо уникално, после като видях главните действащи лица си помислих ,че за нищо не стават ама може пък добре да си играят ролите. Следващите няколко епизода нищо не става и си мисля ,че подготовката за действията продължи твърде дълго .. и изведнъж 8-ми епизод викам си най-накрая нещо в стил Старгейт и си очаквам продължението в 9-ти ... но уви-_-
публикувано от Lamer4o1 на 2009-11-23 04:21:33
10x! :thumbsup:
публикувано от niksanbg на 2009-11-22 23:35:57
Не разбирам какво очаквате да дадат в 9-ти епизод като продължение на осми. Как отиват виждат второто Кино което праща Скот и още през деня пращят екип да вземе някое животно от гнездата и да направят антибиотик. Точно такова обясняващо 2-минутно видео гледах в официалния сайт днес. Толкова интересно че да отнеме само 40 мин. нали ?!
публикувано от dukuta на 2009-11-22 23:49:37
... но уви видяхме лични драми и сълзи. Повече се набляга на преживяванията на героите. Мен ми стана досадно, но без това не може). А иначе откриха онази технология, която ги е страх да ползват, но сигурно ще я използват след два-три епизода)а бе въобще...
публикувано от Nik15 на 2009-11-23 00:20:43
Тази серия е най-тъпата до сега, но още е рано може да има и по-тъпа:grrr:
публикувано от INP на 2009-11-23 00:59:55
Незнам защо си мислите ,че тея серии подготвят някви по-яки след това. Има една истина серияла като няма рейтинг ще бъде спрян. Няма да се стигне до тея серии.
публикувано от GogoPG на 2009-11-23 12:50:09
Голямо разочарование... до този момент. За разлика от мнозина, не пищя, че все още не се е появил някакъв "страшен и зъбат враг", срещу когото героите да се изправят "като един". Просто действието е не просто мудно, но и доста неубедително като мотивация на действащите лица. Образите са - в най-добрия случай - схематични. Всеки следващ епизод е като deja vu от предходния (или, по-точно, от предходните). Това, може би, би могло да бъде успешен похват, но не и когато я докарат до момента, в който имаш усещане, че преживяваш deja vu за друго deja vu. Иначе никак не е зле заснето, а и актьорският състав (засега по-скоро като имена, а не като игра) е впечатляващ за TV-сериал. Естествено, ще продължа да го следя, но май вече по-скоро заради "любовта към спорта", отколкото защото нещо ме е пленило.
публикувано от majanaada на 2009-11-23 23:16:06
Следващият епизод ще се казва "Justice". Притеснява ме само определението за жанр на сериала което дават от Syfy Channel

Жанр/Стил: Science Fiction, Drama :'(

публикувано от g11hd на 2009-11-23 23:59:38
като фен на поредицата и аз съм много разочарован какви ще са тези яки епизоди незнам...-_- самия замисъл на филма ограничава доста развитието в каквато и да е приключенска посока...:( (ако овладеят кораба ще се насочат към земята..)освен това ясно се изрязява и липсата на приклюенския дух в героите постоянно реват за вкъщи колкото до проблемите им с храна вода и др..
ако исках да гледам такива неща щях да следя сървайвър:grrr:
публикувано от g11hd на 2009-11-24 00:09:39
имам идея как ще приключи сериала ::cool:
дъщерята на сенатора ще ги "опляска" всичките на кораба
и след това ще се разбере че е болна от някаква неизлечима смъртоносна болест предавана по венеричен път и всички ще умрат :D:thumbsup::lol:
публикувано от CHINO_BG на 2009-11-24 13:16:38
защо ли коментарите ми заприличват като коментари за една пореден албум на велика група...???:-/
публикувано от SnOOpeRa на 2009-11-24 13:56:40
до сега за 9 епизода единсвеното което направиха с тоя сериал е да усерът имиджа на stargate филмите... тоя сериал бие повече на сапунена опера отколкото на sci-fi сериал ... гледах и винаги съм гледал старгейт заради sci-fi-а в него , но това universe не е нищо повече от сапунен вече... чакам всяка сериа нещо да стане .. и нема и нема... ако върви така може даже да не издържи до края на сезона и ще го свалят... да не говорим за втори...
публикувано от CHINO_BG на 2009-11-24 13:58:54
та сега се сетих, че преди доста време гледах трейлъра и четох за сериала какво ще представлява и т.н. ...
точно и ясно се казваше, че ще се набляга на взаимоотношенията между хората и по-малко мисии през портала...
така че не очаквайте нещо МНОГО по-различно от това
надявам се да стане доста по-интересен поне към края на 1ви сезон
нека видим нешата от другата им страна...
в SG-1 много исках Сам и Джак да се съберат (реално), но това не беше целта на сериала...ето тук ще се развие нещо такова съчетано със старгейт трикове...
така мисля
до тогава давайте, гледайте и следете ...ще има яка развръзка:cool:
публикувано от CHINO_BG на 2009-11-24 13:59:49
гледайте - ще има яка развръзка:cool:
публикувано от CHINO_BG на 2009-11-24 14:04:43
а абравих ...като започнах да гледам атлантис (а то беше доста късно имайки предвид началото му) ми изглеждаше кажи-речи по-този начин, а сега кат го няма....
да се надяваме че новия SG-1 ще бъде много добър
незнам кои ще участват, но трябва да има някой от старите серии а не нови герои изцяло
ПП аз се надявам Сам да я има колкото може повече...
публикувано от DUORKIN2 на 2009-11-24 21:30:32
У****ха Филма :(:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от olemale на 2009-11-28 07:11:43
Американските тъпанари спряха Старгейт-Атландида,че му намаляла гледаемостта,ама с този уж "многообещаващ" сериал не виждам какво ще спечелят. Егати и тъпотията. За мен е едно голямо разочарование и изгубено време,нищо че ме увещават,че щял да има "страхотна" развръзка - на мен не и се вярва.
Жалко - Атлантида беше къде-къде по-интересен. Действието те "грабвваше" веднага. То тук и музиката е "окъкана".
Жалко ...
публикувано от Veo1357 на 2009-11-28 15:16:58
атлантис.Изгледал съм всички сезони и филми по поне 3 пъти започвайки с оригиналния Старгейт,ама това дето ни пробутват до момента просто съкс!Ще продължа да следя епизодите разбирасе,но нямам големи очаквания,за мен SGU започва да прилича на Twilight все повече и повече,а именно псевдо-сайфай сериал.Само погледнете този звезден лейтънант Скот,глупав герой изигран от некадърен актьор,а да не говорим за онази Клой или както се казва,дето всички са и навити..просто за мен сериал който се опитва да си докара публика с разголването на едрогърди хубавици е жалка картинка.Надявам се този коментар да не изглежда като някакъв имо-рейдж ,но това е моето мнение.Основния замисъл на сериала е страхотен,но актьорите и персонажите са направо под всякъква критика.
публикувано от piankata на 2009-11-28 15:11:31
:D Маккей ми липсва :( Сигурно ще се появи по късно.Няма начин да не слеят SG1 Atlantis и Univers и артистите.:)
публикувано от Veo1357 на 2009-11-28 15:15:23
До сега се въздържах от коментар..може би защото дълбоко в себе си имах искрица надежда,че сериала си струва.Но и мойте нерви не са от стомана :grrr: .Напълно разочарован съм от това което ни показват сценаристите до сега.Девет епизода и всичко което виждаме е повърхностна игра от актьорите,сълзливи сцени,лигави пикли стил Twilight..Какво е това?филмово изкуство или frenchfries movie за 11 годишни момиченца?Само погледнете как въвеждат главния си герой..Скот..със секс сцена????И на това казвате сайфай сериал??Не ме разбирайте погрешно..аз съм хардкор фен на СГ-1 и атлантис.Изгледал съм всички сезони и филми по поне 3 пъти започвайки с оригиналния Старгейт,ама това дето ни пробутват до момента просто съкс!Ще продължа да следя епизодите разбирасе,но нямам големи очаквания,за мен SGU започва да прилича на Twilight все повече и повече,а именно псевдо-сайфай сериал.Само погледнете този звезден лейтънант Скот,глупав герой изигран от некадърен актьор,а да не говорим за онази Клой или както се казва,дето всички са и навити..просто за мен сериал който се опитва да си докара публика с разголването на едрогърди хубавици е жалка картинка.Надявам се този коментар да не изглежда като някакъв имо-рейдж ,но това е моето мнение.Основния замисъл на сериала е страхотен,но актьорите и персонажите са направо под всякъква критика.
публикувано от Veo1357 на 2009-11-28 15:17:20
хубавици е жалка картинка.Надявам се този коментар да не изглежда като някакъв имо-рейдж ,но това е моето мнение.Основния замисъл на сериала е страхотен,но актьорите и персонажите са направо под всякъква критика.
публикувано от boricha на 2009-11-30 00:57:19
Ебаси кен**а е това. Няма изобщо да свалям останлите серии. Жалко SG me кефеше
публикувано от nikiivanoff на 2009-11-30 06:52:32
Всеки фен на SG си спомня моменти в които е настръхвал от гордост,че е Землянин,когато наритвахме гоаулди,призраци,репликатори и то кораво, до изпаряване ! А в тази подигравка ми се повдига от лигавщина и драма и ми идва да си наритам ТВ-то. Тотално оакване на SG-идеята.Срамота !
публикувано от nikiivanoff на 2009-11-30 07:21:57
Седем серии гледахме тумба лигльовци да хленчат: ще умрем, ще умрем, няма да се върнем.8-ма и 9-та любовни драми - на коя гаджето и изневерило, на кой жена му,кой в кого е влюбен и покъртителна лесбо-драма. Къса ми се сърцето ! Ама още нищо не сме видяли.10-та серия ще гледаме съдебен трилър !!! Какви ли още "фантастични" преживявания ни очакват ? Тръпна...и баба с приятелките си също !
публикувано от kesarski на 2009-11-30 15:07:45
А бе ка то гледам и на ъплодера му писна от лиготий и лесбо драми, преди събота сутрин епизода от сериала беше на лице а ден по късно и буквички ....
публикувано от papidochi на 2009-11-30 17:08:09
еее който не му харесва да не гледа,аз искам новиая епизод 10.МОЛЯ КАЧЕТЕ ГО:thumbsup:
публикувано от mvp_some на 2009-11-30 17:42:11
Разбиха ме коментарите в SyFy сайта :thumbsup: ... общо взето същото като тук де, но все пак.... рекох да направя справка да не би само на нас да ни се струва, че SGU е пълна боза. Явно проблема не е в нашия телевизор, ами в главата на този, който е измислил този SGU.:thumbsdown:
публикувано от atete07 на 2009-12-01 00:30:32
Готини,
Знаете ли к'во става с 10 епизод???
:?::?::?:
Да не забравяме :
10 сезона СГ1
5 сезона СГ Атлантис
някой и друг пълнометражен филм

Няма начин да не стане интересен!
Там има бая народ дето се занимават с пари и най-накрая ще преразгледат кадровата си политика, а от там и крайниния продукт.
Ако не им стиска да се обадят, бе да го ева!
публикувано от nin4ev на 2009-12-01 03:35:08
какво става с 10 епизод къде е -_-
публикувано от mvp_some на 2009-12-01 09:45:22
Абе само като им видиш снимката на SyFy за последния епизод и направо да се чудиш за какъв SciFi става въпрос:
[img]http://i48.tinypic.com/2vug3si.jpg[/img] btw, следващия епизод ще се излъчва на 4-ти Декември... и ще разследват някакво убийство... убеден съм че и тази серия ще е изпълнена със SciFi:lol:
публикувано от mvp_some на 2009-12-01 10:03:52
А, и не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против гей двойките, но ако искам да гледам гей драма и драма изобщо - няма да седна да гледам Stargate.
публикувано от petrakov на 2009-12-01 17:55:25
Kакво стана с 10-та серия,няма я никъде качена?
публикувано от mvp_some на 2009-12-01 21:59:25
Ех, не четеш ли какво писах точно преди един пост:
btw, следващия епизод ще се излъчва на 4-ти Декември..
публикувано от petrakov на 2009-12-02 18:38:46
десета серия я има из чеждстраните сайтове и съм я свалил но немога да я кача защото нямам права ако някой който може да качва му се занимава да я дръпне от нета