MERKANO, разбирам привързаността ви към този плеър, но все пак има разлика в отделните формати за 3D, както и между отделните плеъри. Официалните издания са на 3D блу-рей в друга файлова BD система, но те са доста обемни (както сам сте забелязал). Оттам насетне се прави енкоудване в други видео и 3D формати, най-често SBS/OU 3D в матрьошка контейнер, една от причините за които е вместването на съдържанието в много по-малък обем, да са живи и здрави братушките. Не идеализирайте TMT, защото той далеч не е най-идеалният плеър във всички възможни случаи. Да, той наистина е добър специално за пускане на BD формат и аз също ползвам TMT5 за тази цел, но ако разгледаме възможностите му със субтитрите за SBS и OU и някои други опции, нещата съвсем не са в негова полза. Всеки плеър си има силните и слаби страни, идеални неща на този свят няма. Ако можеше да се справи, сигурно щях да го включа непременно в темата, но за да избера Stereoscopic Player, сигурно си има причина, като последният по нищо не отстъпва на прехваления Total Media, напротив. Не ми е ясно, като е толкова добър, как ще подкарате с него филма със субтитрите от торента, нищо лично. :) А какво значи това "Не излизат субтитрите в 3D, т.е. да са в пространството на KMPLAYER"? При мен как излизат и то в перфектна картина без някакви оттенъци? Що се отнася до качеството, лично аз не виждам никаква разлика в картината при mkv-то. Това в голяма степен зависи от много други хардуерни и софтуерни фактори и настройки, която тема е съвсем друга...