ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от dj_yavor_vc на 2012-03-04 17:45:59
Вашето мнение относно Проповедникът с картечница може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от drago9009 на 2012-03-05 15:04:27
Хубав филм, заслужава си гледането.
публикувано от tazmaniandebil на 2012-03-05 03:51:05
Genius!
публикувано от boxer на 2012-03-05 00:39:50
Хуабав филм, интересно ми е да видя и документален такъв, за този достоен човек.

пс. Морски, превода не беше лош . Благодаря за загубеното време на преводача/
публикувано от Morskiq на 2012-03-04 20:09:59
Не знам кой си е помислил, че MAGNET R.G и gene67 са от Unacs Team! Моля някой модератор да го изтрие от описанието на торента, понеже превода им е обида за отбора на юнаците! После да изтрие и моя коментар, моля!
публикувано от carzone на 2012-03-04 19:49:46
tnx
публикувано от Morskiq на 2012-03-04 19:12:50
[color=indianred]Субтитри за релийза с коригирани къси времена, дълги редове и др:[/color]
[url]http://subsunacs.net/get.php?id=80647[/url]
публикувано от nordmail на 2012-03-06 23:56:35
Поредната американска пропаганда за добрите християни и лошите мюсиомани.Боза!!Като онзи филм за Грузия.И половин час не издържах :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Horiffy на 2012-03-06 11:40:01
филма е много зле. Некъв простак "видя" Исус и стана още по прост. Заеба си любимите хора и отиде да убива негри в името господное...:thumbsdown:
публикувано от SLONAKA на 2012-03-08 00:51:49
nordmail викаш и 30 мин не си издържал.. я земи седни да излгедаш филма до края и тогава си направи извод.. еи такива умниици нямат краи.. филма е адски хубав и доказва че не трябва да има дискриминация и всчики са хора :)
публикувано от existo на 2012-03-08 10:30:30
гледайте "сбогом африка"и тогава се правете
публикувано от existo на 2012-03-08 11:18:06
гледайте "сбогом африка"и тогава се правете
публикувано от vladi81 на 2012-07-24 23:01:03
Този филм като оформление и актьорска игра е много добър. Обаче като сюжет за мен е 13-. Пропагандата на американците е пълна, този път дори двойна. От една страна колко сме велики, време се във вътрешната политики на африканските държави и дори ги оправяме.
Другата пропаганда е протестантска. Човек трябва да е много глупав и наивен, за да повярва, че този филм е базиран дори и на 10% по действителен случай. Едва ли толкова бързо някои се отказва от алкохола, от наркотиците и ей го на става праведен, дори за няколко дни. Да съгласен съм, че историята познава много такива случай, но те едва ли стават така лесно както е описано във филма. Съмнявам се, че има някои уважаващ себе си американец, които до провали бъдещето на семейството си, само за да помогне на група малки негърчета в африканска държава, която изобщо не е чувал. Издрани ме това, че имам опит с протестантите тук в България и знам що за стока са. Миналата година двама познати от Църквата на адвентистите тук в София на ул. Солунска се опитаха да ме вербуват. Почти ме убедиха, че съм грешен само заради това, че съм се родил /първороден грях/, още малко щяха да ме принудят да си отрежа топките, да си унищожа всичките mp3-ки, които съм ги събирал с години и да не гледам филми торенти, защото това било грях пред Бога. Наговориха още куп глупости, като на третата-четвъртата среща си дойдехме на думата. Да давам десятък от дохода си, на църквата, а може и повече, за да ми бъдат опростени греховете.
Ако искате го гледайте, филма пак казвам, че е добре направен, но изобщо не приемайте за чиста монета това което се случва в него!
Дори си спомням, че някъде излезе материал, които категорично опровергава, че има реални събития, на които се базира този филм.
публикувано от jivkoje4ev на 2012-12-29 21:46:47
някой ще ми каже ли как да го изтегля този филм, за бога...