ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-12-22 11:39:06
Вашето мнение относно Историята за Рождество Христово може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Labadal на 2008-12-22 12:04:31
Ех, покрай коледа ще се напълни с християнски глупости :sick::thumbsdown:
публикувано от shtiliyan_73 на 2008-12-22 15:06:49
Не харесваш Христос,сигурно си пискюл,давайте още такива филми :thumbsup::thumbsup:
публикувано от Avgystylomeu на 2008-12-22 16:31:28
Не харесваш Христос,сигурно си пискюл,давайте още такива филми

Тц,тц,тц... :|
публикувано от DemonX на 2008-12-22 17:46:06
Филма си е екстра.
публикувано от Labadal на 2008-12-23 03:46:08
Не харесваш Христос,сигурно си пискюл

Цитат достоен за бронята на пикап каран от някой южняшки "redneck".

Чесно казано вече ми е любим!

Не харесваш Христос - сигурно си пискюл. :lol: уби ме!
публикувано от FoxBG на 2008-12-23 12:01:09
Първо браво на ъплоудъра. Добра работа и на ArenaBG за субтитрите, труда си е труд, но имам огромни забележки. Филм от подобен вид би трябвало да се превежда с огромна прецизност докато аз тук видях две разминавания между историческия смисъл и време на филма и стила на субтитрите които са преобразени в днешно време. Това не е песничка на Ванко 1 или спенс нито на Мишо шамара за да използвате жаргони като "пич готин кво" и прочие. Превода на места въобще не фигурира, а на други места е направо на Английски. Жалко че при другите филми проявявате повече прецизност. Точно преди коледа да видя подобни субтитри на подобен филм за мен е фарс.
публикувано от Labadal на 2008-12-23 14:35:59
"The Gospel of John" (Евангелието на Йоан) за мен е най-добрия досега правен християнски филм. Все пак е по разказа на очевидец който е видял всичко с очите си и разказва на какво е бил свидетел.

Само църквата твърди че авторството на текста е на Йоан, няма никакви доказателства че евангелието е на очевидец... всъшност няма евангелие на очевидец изобщо.

Направете си труда да опознаете религията си не само през такива филми.
публикувано от jadedragon на 2008-12-23 14:01:35
"Не харесваш Христос,сигурно си пискюл":thumbsup:
Евалла!Не се майтапя, хареса ми-цитата имам пред вид.Ама регистрацията на пикапа спокойно би могла да е и от Солт Лейк Сити, ЮТА.Макар че при мормоните никога не може да си сигурен...Колкото до филма-добре експлоатира притчата.Естествено, че има и много по-добри, но тази тема е евъргрийн.Стила и качеството на превода е под всякаква критика за съжаление.
публикувано от GABEROFF на 2008-12-26 13:12:42
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Филмът е много добър, жалко за субтитрите.