Леле, Караибрахиме или както ти там беше ника :) Ти направо извади Тачанката и разстреля всички бели в упор бре :) Ти колко ПЪНК филма си гледал и това, че знаеш, че ПЪНК означава боклук, значи ли, че когато във филма се казва "ние се ебахме в боклуците сред динени кори и лайна", то филмът е ПЪНК? А ако беше казано - "Ние се ебахме до оперетата, в динени кори и лайна" - щеше да е мюзикъл?
Интересно как поддържниците на този филм винаги нямат аргументи, освен това, че филмът е различен. То и трансвеститите са различни, и Азис е различен, но не ги харесвам. В случая има едно криворазбрано нещо и то е следното. Налице е един продукт, който хем е замислен като хипер комерсиален (от което страда арт частта му), хем като сврък различен, и поради това е свръх претенциозен. И в края на краищата става манджа с грозде, защото това не е филм първи по рода си, няма идея, а както вече казах, се състои от кръпки, или както Карел Чапек беше писал - паноптикум от стари криминални случки.
Изкривената действителност, която е вътре, е плакатна, авторът цели да ни набие в очите, че е различен, с три ръце, пет крака, два пениса (за малко да напиша хуя, но се въздържах, културен съм)
Искрено ви се забавлявам на това, че си мислите, че сте уязвили някого, като сте го охарактеризирали, без да го познавате, но това за сетен път доказва, колко сте грешали. Пука ми на мен, всъщност :) Блажени са низшите духом, защото тяхно е царството небесно :)
Всичките филми, които съм изброил, съм ги гледал, но за разлика от някои други, те не са единствените филми, които съм гледал. Всъщност, това ми е и работа :) и едва ли вие сте тези, на които ще обяснявам сметка какво и защо.
Казвам ви за очевидни пропуски на авторите, но не ви карам да ги схванете, или дори и да разберете. Който има очи, ще го види, който няма, ще вади цитати от филми, вместо от действителността :)
Вдъхнете малко въздух, поразходете се из форумите на НАТФИЗ, из тези на НБУ, пък вижте там харесват ли го това нещо, или не :) И се запитайте ЗАЩО :)