Не съм гледал тъпият филм, който поражда разнородни чувста и емоции у различните по психика хора, не ми и трябва. Имам достатъчно мозък, който да съхранява свободното ми съзнание, чрез което мога да стигна до тези теории и изводи и сам.
Обкръжаващата ни среда, да. Дължим го на учените, инженерите и всички други, допринасящи за развитието техническо и биологическо оцеляването на човешкият вид, нали?
Преди хората са били алчни, водили са войни за ресурси, жени, гордост. Днес да не би за нещо по-различно да се борят? Всичко се мени, но човеците си остават същите примитивни съзнания, които ме отвращават. Искам да се превърна в умираща зведа и да ви изпепеля всички, но бавно.
И си в грешка за това, че всички изобретатели и хора на науката са били атеисти. Веднага се сещам за две имена, които са световно известни и са вярвали в Бог - Айнщайн, Блез Паскал.
Казваш много религии, да. Има много религии по света, но само една вяра. Това, че са толкова много, сте си виновни сами. Всеки интерпретира едно и също нещо по различен начин. Нали все се делите на какво ли не. Делите се по стил музика, спорт, сексуални предпочитания, начин на хранене, на обличане, на изразяване, на външен вид. Примитивни същества - маймуни с лица. Надявам се по-скоро да дойде краят на света, че да отърси Земята от вас като куче от бълхи, че да си почине малко милата.
Този живот е дар, но само за глупаците.