ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2009-05-22 18:28:02
Вашето мнение относно bleach 358 bg може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Alkash на 2009-05-22 18:51:47
хора сменете картинката че споилва много :П
публикувано от Alkash на 2009-05-22 19:10:57
омфг не си мисля тфа ... ама аз не чета мангата и кво пречи ичиго да се превърне в тфа отзаде на фона .. ако не го е направил вече ... уатевъ ...
публикувано от aginor на 2009-05-22 19:28:16
Изненадахте ме. Винаги досега съм чел мангата събота. Браво. 5 - тица :)
публикувано от Nevidimiq на 2009-05-22 19:37:14
bleach мангата излиза всяка сряда докато я сканират и преведат на разберим ези. минава 1 ден.. така че в четвъртък излиза в по-големите манга саитове
публикувано от cekata на 2009-05-23 00:00:14
Като за твой 2-ри превод логично си допуснал много грешки ,но това може да се промени с времето ,стига да имаш желание да се подобряваш разбира се.
1. Недей БГ-превода и Английски да ги правиш на 1 торент.Качвай ги на 2 отделни
2.Много правописни грешки.. Когато превеждаш гледай талковния речник да ти е под ръка
3.Опитай се при другите чаптъри да вникваш по добре в това което казва дадения герой ,а не да пишеш буквално от английски..
Мерси за чаптъра и следващия път е давай по кротко ;) Нека да е по качествено ,а това дали ще го качиш 2 часа по късно едва ли някой ще го бърка..
публикувано от cekata на 2009-05-23 00:03:21
Като за твой 2-ри превод логично си допуснал много грешки ,но това може да се промени с времето ,стига да имаш желание да се подобряваш разбира се.
1. Недей българския превод и Английския да ги правиш на 1 торент.Качвай ги на 2 отделни
2.Много правописни грешки.. Когато превеждаш гледай тълковния речник да ти е под ръка
3.Опитай се при другите чаптъри да вникваш по добре в това което казва дадения герой ,а не да пишеш буквално от английски..
Мерси за чаптъра и следващия път го давай по кротко Нека да е по качествено ,а това дали ще го качиш 2 часа по късно едва ли ще е проблем за някой -_-
публикувано от cekata на 2009-05-23 00:06:26
..късно едва ли ще е проблем за някой -_-

пп:бахти и шибания тракер.. само 500 символа.. т.е позволяват се само тъпи коментари от сорта на "браааоо лаааа" и няма бутон Edit .. тц тц