Така..от всички, които се обърнаха към/срещу мен - нямам нито време, нито желание да убеждавам никой в нищо! От ВСИЧКИ, изказали мнения диалог виждам, че мога да проведа само със Sulqka, и донякъде с Carlosbg. И за религиозните книги, и за илюминатите има изписани т00лкова много неща, че колкото и да съм чел, не мога да кажа, че и 1/3 съм покрил. И вярвам, че е въпрос на evolution всички отговори да бъдат открити. Последните години в тази сфера се напредва доста по-бързо. Та тези, които тръгват да ми изнасят лекции - първо ако нямате 30години - няма да отговарям. Просто няма как да споря с някой, който е "ентусиаст разбирач". Второ - Нострадамус и Ванга направиха много ВЯРНИ предсказания! Ванга е дала предсказания за 200+ години напред. Това вече поставя други 2 въпроса - щом тя отсега "го вижда" и казва - значи ли това, че вече е "написано" и не може да се промени? И втория - и за мен по интересния- това тотално противоречи на теорията за "free will". Защото ако отсега се знае какво ще стане, то значи ние просто ходим по отъпкан пред нас път, без РЕАЛНО да имаме избор, макар и да не го съзнаваме. Това би значело, че в Космоса вече се знае какво ще се случи с нас не само утре, ами за мн00го време напред. И въпреки всичко това аз съм на мнение, че 3та световна война е вече в ход, и ние тук, като малка страна ще сме си безгласна буква и ще сме на милостта на силните. Бих препоръчал на всички ви да гледате "Futurescape" с James Woods, както и "Through the wormhole" с Morgan Freeman. Бих добавил Стивън Хокинг, Артър Кларк, Мичиу Каку, но те са по-тежък за някои. А в тази връзка, Sulqka, само да ти кажа, че от 12 години се занимавам с квантова физика и не ми започвай тази тема, че няма да ни стигнат дни да свършим. Лека вечер от мен. И последно само да добавя - каквото и мнение да имате - не е редно да обиждате човек, който сваля неща (било то и от тубата) и ги реекондва, за да може хората да си отворят очите за някои неща. И не говоря за конкретния торент..защото, който не вярва - няма от този торент да стане вярващ. Но има куп други полезни и интересни торенти, качени от Дред,за които свалям шапка,че си прави труда..тъй като всички знаем, че това не е "платена работа". Та каквото и мнение да имате -изкажете го..но с уважение към човека. Това е.