ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от top4o на 2020-10-09 17:37:23
Вашето мнение относно АНУНАКИ (ТЕЗИ, КОИТО ДОЙДОХА ОТ НЕБЕТО) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-09 19:48:44
публикувано от d3mand на 2020-10-09 20:01:28
Не мога да сваля торента?
публикувано от MandraMan на 2020-10-10 07:53:00
момчета що не вземете да се видите и да си оправите проблемите както вие си знаете?
тука и двамата се излагате xD
ударете лакти на маса, кило-две домашарка и проблемите изчезват ; ]
публикувано от Mo19 на 2020-10-10 11:35:19
Ама извикайте й мен, за арбитър, че да видим кой просветен, кой просветлен, кой светнал и изгаснал ;)
публикувано от top4o на 2020-10-10 11:45:40
Тъкмо отивам да сваря джибрите.
публикувано от adXok на 2020-10-10 19:14:54
чак пък 450 000 години...
И реално Анунаки не е название а просто описание, озночава такива, които от небето слизат на Земята" (Ан е небе, Ки е земя).
Те съвсем не са еднородна група от хора, а са били алианс от много космически раси, повечето от които без какъвто и да е интерес към Земята.
Реалното населване на Земята с това което наричаме днес земни човешки раси започва преди около 130 000 с проблемите, които се случват с планетата между Марс и Юпитер (днес го наричаме Астероиден пояс между Марс и Юпитер; там е имало унищожена от обитателите планета след огромна война помежду им). На Марс е имало значително по-малко хора-обитатели, но целия космически апокалипсис след разрушаването на планетата оказва негативно влияние и върху Марс.
Така оцелелите се пренасят (с помощта на по-напреднали космически раси) на Земята и биват разделени основно на три групи: атланти и мурийци, както и трета група от човешките наследници на "Падналите ангели" или т. анр. коренни земляни (арийци тогава обитавали предимно земите на днешна Индия и Пакистан).
Шумерите са отделна група бегълци от космически катакилизъм, които директно са били подпомогнати за преселение на Земята от т. анр. "анунаки" (слизащите от небето на Земята).
Преди около 75 000 г. напреднала раса от слънчева система в посока на съзвездието Орион построяват Пирамидите и целия комплекс в Египет, които играят роля на енергиен източник, климатичен баланс на планетата и транспортно-логистичен център за продоволствия по цялата обитаема зона тогава на Земята.
За този комплекс по-късно атлантите и мурийците ще се скарат подстрекавани от арийците (наследниците на Арес, бога на войната).
Част от анунаките само временно остават на Земята, като биват наричани "богове", което реално и става по-късно причина различните народи да воюват помежду си , в стремеж за себедоказване пред "боговете" кой е по-достоен за тяхното благоволение и подаяния.

Това е.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-10 20:45:23
а! това ли е?!?!?! ни думай! аххаха! :Д
и аз обичам да ги плета некви, обаче за всяко едно нещо което казвам имам източник който е на минимум 1300 години (буквално).
но мисля че ще е излишно да искам ти да посочиш източниците за твоите теории.
всичките неща които ви ги бутат за Шумерите са чисто теоретични и пълна спекулация. съответно не е случайно това че са в разрез с всички други древни писания. ако имаше истински превод и подробна информация, те ще съвпаднат с всичко останало като Библията Корана и Хинду книгите.
Анунаки не са богове, а ангели, служещи на Бог:
https://i.ibb.co/MGbWbDN/111.jpg те не са дошли за злато, а напротив. показано е ясно 2 неща!!! шишарка и кошничка!
кошничката е древен символ за "подарък" защото едно време всички подаръци са идвали в кошнички, като примерно съседа ти като обере ябълките и дойде да ти даде 1 кошничка.
подаръците са най различни, включително знания за обработване на метали, включително злато. за прогреса на човешката цивилизация, не за самите Анунаки.
шишарката! е символ за хипофизата. чрез която човек прави връзка с метафизическата си същност (Живият който е всички живи - Бог!).
шишарката символизира учението за спасението на душата от цикъла на прераждане (Самсара). което е в основата на ученията на Хиндуизма и Будизма. и ако гледате това филмче което съм направил:
https://www.youtube.com/watch?v=iVEyNXHIeAc ще видите че е и в основата на ученията на Христос.
това е най-големия подарък който човечеството някога е получавало. метод за спасение на душата. - точно това, от което вие гений всезнайковци се интересувате най-малко. :Д
гонете ги Анунаките този живот и още 1000 такива. загубени във вечна мизерия. докато напразно ви чакат над вас плати от злато, а в сърцето ви - златна светлина. и всеки е поканен на трапезата Му. но няма гладни!!!
между другото Арийците не просто са обитавали Индия. те всъщност СА самите Индийци. тази дума произлиза от Хиндуизъм. Хитлер я е откраднал от там, заедно със свастиката и методите за почитане на Шива чрез който е получил власт, а най-вероятно и оная паднала чиния от която са измъкнали технология.

Това е! :Д
публикувано от adXok на 2020-10-11 12:32:16
Бабината ти трънкина.
"Кошничката и шишарката" не са никакви хипофизи и подаръци а технически приспособления, което се отнася и до "животинските" маски и "одежди": те са технически приспособления (скафандри, био-андроидни кожи), защото някои от анунаките и игигите не са могли да дишат, съществуват на Земята без тези приспособления (заради състав на въздуха, слънцето). Изобщо дори това си е било екипировка от някъкъв сорт за извършване на дейности - поне облекло - най-малкото!
Същото важи и за "животинските" приспособлениея у индийските "божества". Индианските, африканските и т. н.
Някои са били антропоморфизириани от хората на Земята, просто защото те не са имали друга база за описание, език, понятия, освен естественат априродна среда с растения и животни по това време. Така левитираето (анти-грав) е било приписвано на "крила", защитните костюми - на люспи (амфибио-рептилоподобни) и пр.

Цикъла на прераждане няма "спасение". Той е свързан с желанието на душата да търси Познанието за материята и Природата като цяло и най-вече за осъзнаването на човешката природа. Познанието и сътворяването, култивирането на живота и средата за живот са основните уроци, но за да се стигне до там се преминава през дестки хилядногодишен даже стотици хиляди годишен цикъл на прераждания.

Дори т. нар. Христос (бидейски по произход същество от "друго царство") е избрал да дойде на Земята и да се постави отново в цикли на прераждане като "син човешки", за да помогне на тогавашните проблематични отношения основно в Палестина и Юдея и целия район, срещу егоистичната, узурпаторска политика на Йехова (Княза на този свят) и наследниците му да се поставят като най-висши и божествени същности, с техните стари закони "око за око, зъб за зъб".

Преражданията (еманациите) на Имануел (помазания, от Гръцки - христос) на Земята са известни на малко хора, но да речем шушомушом, че някои от доста известноте творци и учени в Историята на последните 2000 г. са имено негови прераждания. Толкоз.
Само наследниците на биологичния му баща (Габриел) знаят кога и къде той ще се преражда на Земята и му помагат.

Индийците не са арийците, бе каунь. Преди индийците изобщо да бъдат народност (реално тогава просто са били първобитни неандерталци... повечето то които и до днес са такива!) цялата област там е била наречена Ариана. Арийците са били раса от кавказки тип (както бихме казали днес), но не нордически. Най-близки до арийската раса са т. нар. руснаци... руси, от наследника на Арес, Арусем. Затова и никой не може да победи руснаците във Войната.

Хитлер е бил подвластен на наследниците на Йехова, които са имали за план да подчинят с религиозни уйдурми основните религии като създадат държава (Израел) и оттам да правят "знамения" и "чудеса" от религиозен тип. Планът е бил след превземане на Европа, да подчинят всички развити държави да подпомагат "новата държава" и да излъчат Обединител на религиите, като приключат с Папата, след като покажат "автентични" артефакти от времето на Имануел.
Е, Израел е създаден, съществуването му е "на системи" от най-различни държави, но далеч-далеч не изпълнява целите си... защото тези, които подпомагаха и Наполеон и Хитлер... вече не са между живите... и няма да се прераждат на Земята. Всчико приключи в края на 70-те години.
Техните наследници (основно в политиката и религиите) ще продължават да промиват съзнанието на хората още поне 200 г., докато и те не измрат от старост.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-11 13:00:17
много си зле баце. нито една от книгите не си чел. всичко което пишеш са пълни глупости и човек като ти обясни ти пак си тъпчеш в твоите глупости.
думата Арийци произлиза от ИНДИЙСКИ ХИНДУ КНИГИ. в тях явно е описано че хората за които се говори са ТЪМНОКОЖИ. аз за разлика от теб съм ги чел тия книги няколко пъти всичките и продължавам да ги чета всеки ден.
ето ти от Багавата пурана:
For Your sake the souls of spiritual education the Aryans who studied the Vedas and accepted Your holy name, perform austerities, execute fire sacrifices and take a bath in the sacred rivers.
Mlecchas are people opposed to the Vedas, non-Aryans that are also known as the meat-eaters that Lord Kalki will slay at the end of Kali-yuga.
шишарката и връзката с метафизиката е всеизвестен факт:
https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=pinecone+pinial+gland&ia=images&iax=images цикъла на прераждане и методите за преодоляването му са подробно обяснени в Хиндуизъм и Будизъм. ти си наговори каквото искаш. няма нищо общо с реалността глупостите ти.
по същи начин както няма нищо общо представата ти за Йехова.
а "Имануел" - ахахахахах! нема кво да коментирам... името му е ЙЕШУА!!!
да си се беше занимавал по добре като грешниците с греховни глупости. само си си загубил живота. да учиш неща които нямат нищо общо с истината. пълен провал си.
публикувано от adXok на 2020-10-11 15:18:43
Глуповата статия за Изреал не си заслужава коментара ми. Пълна стъкмистика.
Теодор Херцл е човека. Свободните масони просто са американската връзка. Те дори са предлагали израел да бъде в САЩ, като автономна държава, но Херцл си е предписал къде и защо трябва да е.
Факт е, че Първата световна е за въвличането на Русия в изтощителни конфликти. Распутин (който е един много важен човек, също с интересна история и... контакти) е бил твърдо против каквато и да е намеса на Русия. Поради тази причина англичаните го убиват, а сетне псевдо-"комунистите" разстрелват царското семейство, по аналогия с Френската революция.

Тя и кундалини е змийски символ, сигурно и хобота на Ганеша е слонски и явно е бил некъв слон. И Шива и Вишну са били част от оцелелите мурийци след войната и най-вероятно хора от синията раса, повечето от които не са имали пълноценна възможност да живеят на повърхността на Земята, а са живели в Агарта - подземните градове на Му.
Реално са се нуждаели от техничекси приспособления, които са били свързани антропоморфно с ръце и зооморфно с т. нар. "превъплъщения" от религозните брътвежи на невежи индуси (кафявата първична земна раса).

Йешуа е еврейско прозвище и значи Избавител или Спасител. Това прозвище са носели много юдеи, включително царе и преди Имануел. Реално названието Исус Христос означава Помазания Спасител. Докато Имануел е "небесното" (англеско име) дадено му от Габриел и по описание на реалното същество "не от това царство", което се превъплащава (отново религиозна терминология) като еманация, което всъщност е произхода на думата еманация... Емануел. Ел озночава сияен, светещ, свят, дори светлина. Та... превъплъщение на светлината, защото там от където е било неговото царство, материалното съществуване отдавна е било преодоляно, така да се каже.

Но Имануел се съгласява да се противопостави на самоназначените "богове" и Княза на Земята по него време - Йехова - един човек с широки познания, но все още човек с човешки емоции и щения (ревност, мъст, неопорочена храна, подчинение и пр.).
Останалите "богове" основно от региона за разлика от Йехова разбират защо вече не е нужно да го играят Богове, колкото и да им е неприятно да си тръгнат.

Само наследниците на Йехова през т. нар. Средновековие продължават да упорстват и да заблуждават човечеството с измислените религии и "сапунени опери".
Тези войнолюбиви и властолюбиви люде преиначават Християнство, Ислям, разбира се с първично действащия юдаизъм.
Да, те нямат много общо с хиндуизма и останалите региони (например кореняците американци или полинезийци), но имат пръст във цялата имперска и конкистадорска инвазия с цел елиминирането на колкото може повече алтернативни "богове".

Както и да е. Темата е дълга и за щастие все повече ще отшумява, но ще държи в малоумие още поне 200 г. огромната маса от населението на Земята. Едва след 600-700 г. религиозните лумпени ще са незначително малцинство.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-11 15:36:02
първата световна е създадена защото германците искат да направят железопътна линия за петрол до Отоман и Сърбия седи на пътя.
писмото на Пайк е написано преди първата световна. и е истинско.
Кришна не е извънземен. а е аватар на Вишну. 8мия на брой, от общо 10.
Шива е по-стар от слънцето което свети над теб днес.
Вишну е самото съществуване. Самата "подвижност". Също като Йехова, който казва "Аз съм това да Съм!"
Не знам Габриел с какво име е наричал Йешуа (което е името му), но със сигурност той няма баща от материален вид, включително който и да е ангел.
"защото там от където е било неговото царство, материалното съществуване отдавна е било преодоляно, така да се каже." - така го каза ама знаеш ли какво каза? точно тва което казах и аз. Хинду практика. събуждане от материалната илюзия чрез сливане в същността на Бог който е Живия който е всички живи.
след 200 години ние ще живеем в град от злато. и вас няма дори да ви помним.
публикувано от adXok на 2020-10-11 15:37:35
И за такива религиозни заблуденио като теб да поясня:
кундалини не е никаква змия, чакра и подобна илюстративна измислица
кундалини е малоумното описание на ДНК, човешкото ДНК, което е било "манипулирано" от създателите и заключено в дегенеративна форма (прекъсвания и "необясними несответствия").

Медитацията (в много религиозни брътвежи я деформират под понятието молитва) е добро средство за култивиране на енергията и духовно преодоляване на недъзите в човешкото земно тяло, обусловени от "деформираната" ДНК, но е повече вътрешно преживяване без отношение към материалния свят.

След около век, може би два... когато учените разшифроват напълно гонома на ДНК (това ще бъде постигнато с Изкуствен Интелект и изчислителни машини), ще се разбере защо е имало в Библията хора, които са живеели по няколко века, дори хиляди години.
Ще се разбере защо се отключват болести като старост, рак, сезонни обикновен грип... защо сме подвластни на алчност, агресия, лоша памет и подобни.

Това е в различна степен при различните раси, разбира се, но дори и нормален човек отгледан от животни се държи като животно, така че и малоумната среда на заобикалящите ни малоумници и порядки в обществото и статуквото оказват също дегенеративно влияние в себеосъзнаването на човек и неговите познания.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-11 16:05:11
раточка, медитация е прекратяването на връзката на наблюдатела с наблюдението.
а кундалини няма защо да ми обясняваш кво е, защото аз, за разлика от теб не само съм чел книгите, но и го ПРАКТИКУВАМ! аз съм МОНАХ! от 14 години! ХИНДУ МОНАХ! с МЕТЪР И 50 РАСТИ!
ето като тоя:
https://thumbs.dreamstime.com/z/sadhu-famous-painted-kathmandu-nepal-35999194.jpg само дето не съм мургав и нямам грим.
аз съм виждал кундалини! кундалини е линия от златна светлина която свързва всичките чакри. започва от главата ти, върви по повърхноста на кожата и стига до върха на пениса ти. кундулини е истинската същност. а останалото е материална обвивка.
много ми е забавно, да седя по няколко часа на ден. да медитирам и да слушам древен хиндуизъм на аудио книги. с ГОДИНИ! и след приятната ми медитация да дойда тук и едни пълен аматьор като теб да ми разкаже как всъщност били нещата. хаха!
като гръмне атомната в Ню Йорк ще разбереш колко си малък. и ще видиш съвсем скоро след тва, как се рути на прах греховния ти свят. и ще видиш че предсказанията ти за 200 години напред не биха могли да бъдат по-смешни.
публикувано от adXok на 2020-10-11 16:59:47
мда... както се опсавях си фанатизиран льольо... с расти и красти, че и монах...
смешко, че и папагал... растаризирал се... щото е вярващ монах в сапунени опери.
публикувано от adXok на 2020-10-11 17:00:28
мръсна атомна... алабализми...
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-11 20:16:35
аз нямам ни 1 "алабализъм" защото всичко което казвам е от книгите. ако е алабализъм е нечий друг пък аз просто съм го повторил.
а ти си тоя който вярва в прераждане без да взима дефинициите и описанията от текста който е източника на тая идея.
ти си тоя който вярва в Йехова, но е в тва което е написано в самия текст от който си го взел тва име.
ти просто си пишеш твой собствени глупости които нямат нищо общо с източниците на думите които използваш.
и още повече знаеш че не си чел книгите. знаеш че всеки който същност е чел книгите ти казва точно обратното и въпреки тва си твърдиш твоите си изсмукани от пръстите алабализми.
не знам аз до колко съм льольо, ама ти си си напълно логически дефектирал. :Д
посмей се хубаво на атомната. :Д
публикувано от top4o на 2020-10-11 20:39:02
Виждам, че майка ти пак ти е платила интернета и пак си влязъл да тролиш. Помоли я следващият път да ти купи една граматика, че за "Монах прочел КНИГИТЕ" си доста неграмотен в писането. Обърни внимание на главите за Пунктуация и Образуване на просто и сложно изречение. Как ще се изправиш пред твоят БОК!
публикувано от adXok на 2020-10-11 23:23:16
Растальольо, Йехова е бил обикновен редови изпълнител, който отказва да приеме отказването от играта на "богове и човеци". Самоотделя се и се окопитва в земя близо до Пирамидите - Юдея/Ханаан и Синай.
За целта му трябва доверен човек, но не някой дрипльо от улицата, а богат, знатен търговец, с положение в обществото, който може да е лидер. Така избира халдееца Аврам, който е търговец, хитър и може да подкупва хора за влияние.
С лъжата, че жена му Сара уж му е сестра (по произход обаче тя му е полу-сестра, имат общ баща, тази тенденция се запазва при евреите до наши дни, за да запзват богатството си) той подлъгва египетския фараон по него време да му даде дарове за нейното евентуално оставане там. Прочети си Библията, няма да те уча тук, както и за египетската прислужница Агар, която по-сетне става майка на арабите (най-общо), а сетне и на агаряните/"турците" (но не тюрките).

Подобна измама се случва и с Моисей (няколко стотин години по-късно), който реално трябва да обедини юдеите да въстанат срещу египтяните. Така сестра му и майка му остават с него като осиновен от фараонската жена, защото не искал да суче от дойки, а само от майка си.

Чети... но и разбирай, какво четеш.

Йехова тества лоялноста на Авраам дори с цената на живота на сина му Исак. Йехова Саваот постоянно прави такива уйдурми и тестове към евреите.
Йехова има свои наследници, също хора, от земни жени, които тровят ума на земните хора чак до края на 70-те години на миналия век!

Йехова също може да се каже, че е един от анунаките, но не главен по ранк, но със доста познания. Нековите синове са също толкова злобни и властолюбиви, както става по времето на Моисей, когато Моисей се опитва да разбере кой точно му говори от "светещия храст" или "сияен облак".

Към наши дни наследниците на последния кръвен родственик с Йехова са също в напреднала възраст и ще си отидат до 2030~2050 г., но техните пък наследници още ще мътят водата с желание за войни, я срещу Русия, я срещу Китай и разбра се срещу Иран. Те така или иначе подлагат не тотлен геноцид палестинците.

Няма да се спрат лесно тия гадове. Но и без подкрепа вече... дните им са на привършване.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-12 00:34:19
сресан льольо, половината факти са ти грешни другата половина частично правилни. и нито един от тях не подкрепя глупостите които си си измислил за Йехова.
ако имаше такова нещо в самата книга ония ненормалните щяха да са го намерили 1000 пъти. нали я четат по цял ден и всяка дума знаят наизуст. :Д
"Йехова също може да се каже, че е един от анунаките" - кой може да го каже? кой? ти ли? ти беше там? докажи го с текста бе льольо. аз не съм против никви идеи. стига да са доказуеми. ама твоите не са.
по добре пренапиши Хари Потър щото така или иначе моментната версия не става.
публикувано от adXok на 2020-10-12 20:14:53
Те са цяла плеяда от богове:
основно оцелелите от Атлантида (към Египет и Месопотамия, Рим и Елада) и Му (цялата плеяда божества на индийците и другите народи там в Източна Азия също).

Йехова е бил един редови агент и изпълнител, но е искал да има свое "израстване" и да бъде почитан като бог, както е било с другите преди него в историята. Те са живели по 2000 даже 3000 земни години.
Но основни противници са им били семейните родственици.
Например Йехова е убит от един от синовете си, пак в борба за власт... и т. н. в историята има и други подобни примери как се изпотрепват и правят войни между народите си, за да си показват уменията за власт и управление над човеците.
публикувано от kadmii на 2020-10-12 20:18:15
както винаги на глупав " ФОРУМ".....абе познавачи......нещо за субтитри , за качество на записа..........тука уроци по история прочетох нищо по СЪЩЕСТВО......А НЯКОЙ |ГЛЕДА ЛИ ГО ВЪЪОБЩЕ
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-13 01:11:19
раточка като развалена плоча си. не разбра ли че не работят така нещата. ако искаш да убедиш някой в нещо трябва да го докажеш. покажи го в източник и ще го повярвам. иначе са си просто твоите празни думи които противоречат на тоновете книги които съм прочел.
публикувано от adXok на 2020-10-13 03:01:37
Явно си чел само наличните неща. Явно и Гугъл не ти помага. То няма и как... всъщност.
Има де, но не е за новобранци.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-13 13:22:31
смешко! представи факти от източници или се скрий в някоя дупка.
Библията е четена от 1 милиард човека в човешката история. никой не е стигнал до глупостите които ти си си измислил.
това което си ти се нарича сектант! пък на всичкото отгоре сектант атеист!
всичките книги съм прочел.
ето списък с нещата които съм прочел МНОГОКРАТНО:
The Bible - King James Version
The Book of Enoch
The Nag Hammadi Library
Tobit
The Holy Quran
The Sacred Books of China
Kojiki
Jataka Tales of the Buddha
Vedas
BHAGAVADGÎTÂ
Bhagavata Purana
GARUDA PURANA
Ramayana
The Upanishads
VISHNU PURANA
И ДРУГИ!!!
кое си прочел ти!?!?!?!?!??!
знам 10 пъти повече човешка история от тебе. знам 100 пъти повече за извънземни. виждал съм 50 НЛОта за последните 10 години. и кундалини съм виждал и всичко. кой е новобранеца??!?!?!?
скрий се и си чакай съдбата!
публикувано от adXok на 2020-10-14 22:08:16
Ненормалник си явно, четеш каквото всички други четат, някаква растафари версия на Хари Потърник си явно.
Библията е сбиротак, при това редактиран на всеки от 15-те или 16 бяха т. нар. Вселенски събора... ама че високопарно и арогантно сборище с название чак пък Вселенски. Смешковци.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-15 00:20:03
думи на отчаяние. нищо не си чел. нищо не знаеш. нищо не можеш да докажеш. и ти е явно че вярваш в глупости ама нямаш алтернатива защото си обсебен грешник който знае че го чака Ада. горкия ти.