ArenaBG
mobile spot 4
published by manik на 2012-07-27 13:42:36
Вашето мнение относно The Golden Compass може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by b60_460 на 2012-07-27 17:56:57
Може би единствения филм по време на който заспах в киното.Единствено боят с мечките ставаше.Но все пак ако "Дневниците на Нарния" са ви харесали и този може да ви допадне.
published by balcanmaster на 2012-07-27 18:50:43
Ми не знам какво им харесват на тоя род кухи филмчета, като Нарния и този тук, просто някакво безумно отегчение, ако не заспиш то ти идва да го превъртиш на бързи обороти и после да го изтриеш моментално, вероятно като те облъчи рекламата може и да внушиш, че този род претенциозни посредствености ти харесвали, щото на незнам колко си англо-американчета от предучилищна възраст им били любими, и това мога да го напиша същото още и за хари смотър и за цяла поредица бездарни екранизации на още по-бездарни книжки от бездарни авторки....
published by vendei1 на 2012-07-27 21:01:40
ами какво дави кажа ZZzzzzZZZZzzzzZZZZzzzzZZZ
published by Chance987 на 2012-07-27 21:31:27
Не ми е ясно защо хора, които не харесват жанра се вълнуват толкова. Филма е много добре направено фентъзи, с добри ефекти и добра актьорска игра. Представя ни забавни фантастични създания, като във филмчетата от цикъла за Нарния и интригуваща фантастична "академична" атмосфера, като от филмите за Хари Потер. Препоръчвам го на тези които харесват жанра фентъзи.
published by RAPTOR13 на 2012-07-28 11:41:36
Хари Потър филма се придърйа към книгите, този ми хареса как е направен става за всички възрасти, но небих прочел книгите на малко дете

п.п. този филм е по първата книга без края на същата
published by RAPTOR13 на 2012-07-28 11:43:20
придържа*
published by ditkisha на 2012-07-28 17:34:20
филма си е мн хубав.Който не е почитател на жанра просто да не гледа, а и вкус приятел няма нали!
published by fUCK_of_out на 2012-07-28 17:53:45
Прочетох коментарите но все пак харесвам филмите като Хари Потър , ония с кралицата и гърдероба така че пренебрегнах коментарите и гледах филма. Грешка от която всички вие трябва да избегнете по-глупав филм не съм гледал изключително тъпа история през цялото време даже не може да се разбере какво гонят тез хора не се разбира жената на къде тръгва от какъв зор прави всички тези неща и след това целия и сюжет го сменят , имаше някои сцени които изобщо нямаха смисъл , бяха просто за пълнеж на филма като например оная битката на края с руснаците които бяха във филма за 5 минути не се разбра кои са какво правят или защо нападат просто най-слабия филм които някога съм гледал , тъпа история , непоследователност в действията на героите , сцени и неща които бяха само пълнеж и накрая пък даже нямаше и край. Освен ако не сте от онези които харесват филмите заради ефекти и каскади и такива глупости няма да ви хареса , режисьора да се гръмне!