ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2012-03-13 08:34:18
Вашето мнение относно Earthlings може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pepibara на 2012-03-18 08:38:55
я летящия холандец :)
published by dockapydog на 2012-03-20 20:46:02
Ха-ха хората са всеядни(мнозинството),а който иска нека си пасе трева:lol:(аз предпочитам да я пуша !)
published by I-rali на 2012-04-20 20:48:49
филмът е много брутален , но трябва да се гледа...особено от жените ,които само циврят за кожени неща и т.н.....аз лично не съм луд активист и защитник на животните...човешкият живот ми е по-важен , но ви признавам ,че ми стана много жал за горките животни....да се откажем от консумирането на месо няма как да стане , но тъпите правителства трябва да работят върху отстраняването на показаните в този филм практики.....просто хората ( някои ) сме прекалено жестоки - направо не сме хора.......гледайте филма , колкото и да ви е гадно !!!!!
published by ionkog на 2012-12-27 21:43:57
"да се откажем от консумирането на месо няма как да стане".....????? веднага ще го спреш ....щом си написал:"но ви признавам ,че ми стана
много жал за горките животни...." .....иначе сам се сети какъв си.
published by glamprincess на 2013-05-28 22:01:04
Радвам се, че ми се отвориха очите и станах вегетарианка! Филма няма да го гледам, защото съм добре информирана за зверствата, на които подлагат животните заради определени индустрии, няма да ми понесе повече. Но е хубаво тези, които за в неведение да се информират и образоват по темата.
published by Metal_Heart на 2016-08-30 14:45:47
дайте мъничко сиийд, моля.